murcielago580 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Μου εδωσε ενας φιλος μια καρτα γραφικων για παλιο μηχανημα agp δλδ αλλα δεν ξερουμε και οι 2 ποια ειναι.υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μας πει ποιο μοντελο εινια προκειμενου να περασουμε τους drivers για να δουλεψει?
~mxls~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πάνω η κάρτα δεν έχει κανένα αυτοκολλητάκι; Με διάφορους αριθμούς πάνω.
Hyphen Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους! Μου εδωσε ενας φιλος μια καρτα γραφικων για παλιο μηχανημα agp δλδ αλλα δεν ξερουμε και οι 2 ποια ειναι.υπαρχει καποιο προγραμμα το οποιο να μας πει ποιο μοντελο εινια προκειμενου να περασουμε τους drivers για να δουλεψει? Kατεβασε το cpu-z και θα σου πει ποια καρτα εχεις..
murcielago580 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 το εχω τρεξει το cpu-z καθως επισης και το sisoft sandra lite αλλα δεν βρηκα κατι καπου.Στο sisoft μου λεει uknown και στο cpu-z που λεει για την καρτα γραφικων?μονο για τον επεξεργαστη και τις μνημες βλεπω αποτελεσματα. Ο μονος αριθμος που θα μπορουσε να φανει χρησιμος ειναι D33058.εβαλα drivers για την fx 5700 αλλα καθως τους εκανε εγκατασταση μαυρισε η οθονη ενω ο υπολογιστης συνεχιζε να λειτουργει οποτε κατι λαθος εγινε.για να συνεχισω εβαλα την παλια καρτα γραφικων για να δουλεψει και η οθονη και τωρα παλι απο την αρχη,.. Λοιπον ειχα παλαιοτερη εκδοση του cpu-z,κατεβασα την τελευταια αλλα παλι δεν λεει τπτ στην καρτελα graphics εκτος απο το σημα της nvidia...ολα τα αλλα πεδια ειναι αχνα. Δοκιμασα και το sisoftware sandra elite αλλα παλι δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα για την καρτα γραφικων.... Ο μονος κωδικος πανω στην καρτα ειναι D33058 και πανω στο ανεμιστηρακι λεει chaintech,δεν ξερω κατα ποσο βοηθανε αυτα αλλα δυστυχως δεν εχει τπτ αλλο. Εβαλα drivers για την fx5700 αλλα κατα την διαρκεια της εγκαταστασης μαυρισε η οθονη ενω ο υπολογιστης συνεχιζε να δουλευει κανονικα.χρειαστηκε να βαλω την παλια καρτα για να δουλεψει η οθονη,εκανα απεγκατασταση τους drivers και παλι απο την αρχη.τωα η καρτα ειναι συνδεδεμενη αλλα χωρις drivers. Παιδια ξαναεβαλα τους drivers και τωρα δουλεψε η καρτα.η 5700 ειναι τελικα.σας ευχαριστω για την βοηθεια!
Hawk7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Kατεβασε το cpu-z και θα σου πει ποια καρτα εχεις.. Για την καρτα γραφικων,βαζουμε gpu-z.Mια μικρη διορθωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα