vaggelis30 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εχω Windows 7 Δανεζικης γλωσσας. Αραγε μπορω να κανω format και να περασω ελληνικα windows ιδια εκδοση με το ιδιο serial number ???
shadowmann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 αν τα windows 7 που έχεις είναι ultimate τότε μπορείς να αλλάξεις την γλώσσα του συστήματος σε ότι θες αν όχι ατύχησες τουλάχιστον από όσο ξέρω εγώ. περίμενε όμως λίγο μήπως εκτος από αυτόν τον τρόπο υπάρχει και κάποιος άλλος που δεν τον ξέρω εγώ.
vaggelis30 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ναι αυτο το ξερω αλλα θελω να κανω φορματ. ουτωσ η αλλως . Ρωταω αν μπορω να κρατησω το ιδιο number. Λιγο δυσκολο μαλλον ε?
shadowmann Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 πάντως με μια γρηγορη ματια στο net ίσως και να δουλεύει με την ίδια έκδοση windows 7 σε άλλη γλώσσα
vaggelis30 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ok. thanks σκιανθρωπε Εν τέλει το ψαξα και γω. Τα windows cd keys ερχονται localized που σημαινει οτι δεν μπορει να χρησιμοποιηθει σε αλλο cd windows αλλης γλωσσας .
macabre_sunsets Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Από Ελληνικά -> Αγγλικά και τούμπαλιν τα κλειδιά είναι έγκυρα (δοκιμασμένο σε Win XP/7). Με βάση αυτό, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα.
giorgolavos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορεις να περασεις παλι τα Δανεζικα και να βαλεις τα ελληνικ μεσω vistalizator? --> http://www.froggie.sk/
vaggelis30 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ευχαριστω ,, Το φορματ ηταν πιο γρηγορη λυση. Το Λαπτοπ ηταν στα δανεζικα και του ειχαν περασει απο πανω ελληνικη γλωσσα και ηταν μισα ελληνικα - μισα δανεζικα. Macabre ευχαριστω για την πληροφορια. Πολυ ευχαριστω αυτο. Giorgolavo ωραιο το λινκ αν και δουλευει μονο για vista/7 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα