tsiklislol Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα φίλοι του insomnia ! To macbook late unibody 2008 μου , μου εμφάνισε replace now στην μπαταρία του, απο λίγο που το έψαξα στο διαδύκτιο βρήκα κατι μπαταρίες με 100 ευρώ τα οποία να σας πω την αλήθεια δεν είμαι και πολύ διαθετιμένος να δώσω Έχει κανείς κατα νου κάποιον ιστότοπο που να μπορώ να την βρώ φθηνότερα ? Ευχαριστώ.
ZauZ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αγόρασα 2 μπαταρίες πριν 3-4 μήνες για το macbook μου. Και τις δύο φορές από το ebay. Την πρώτη φορά από το ebay.co.uk ... η μπαταρία έκανα 35 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά και ήταν χαλασμένη... Ο πωλητής δέχτηκε να μου επιστρέψει τα χρήματα μου -5 ευρώ τα μεταφορικά και να μην του γυρίσω τη χαλασμένη μπαταρία γιατί μάλλον ήταν θέμα παρτίδας και με ρώτησε αν θέλαμε να το ρισκάρουμε και να στείλει άλλη αντί για τα χρήματα μου πίσω. Προτίμησα τα χρήματα μου πίσω. Τη δεύτερη φορά αγόρασα παρόμοια μαϊμού μπαταρία από το ebay.de (Γερμανία) με τελικό κόστος περίπου 40 ευρώ. Η μπαταρία ήρθε σε 3 ημέρες και προς το παρόν είναι άψογη και κρατάει όσο κρατούσε το macbook όταν ήταν καινούριο. Έχει μια μικρή διαφορά στο χρώμα (η μπαταρία είναι από χαμηλότερης ποιότητας πλαστικό) αλλά μπροστά στα 100-150 ευρώ της αυθεντικής, μια χαρά μου φαίνεται. Μέχρι τώρα πρέπει να έχει καμιά 25αρία κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης και δεν έχω κανένα παράπονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα