Here.i.am Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας, Πρόβλημα Αφού είχα ολοκληρώσει την εγκατάσταση του wamp server και του joomla το πρόβλημά μου άρχισε ξαφνικά καθώς δούλευα για το project μου. Μια μέρα προσπάθησα να ανοίξω το project για να διορθώσω κάποιες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα μου , και όταν προσπάθησα να ανοίξω τον διακομιστή είχα ένα πρόβλημα με τη βάση δεδομένων και το πρόβλημά μου ήταν σαν http://stackoverflow.com/questions/18575755/xampp-mysql-could-not-open-single-table-tablespace-file-mysql-innodb-index-st ... Μετά από αρκετές ημέρες αναζήτησης πάνω στο πρόβλημά μου , βρήκα μια δεύτερη βάση δεδομένων που την διέγραψα και μετά από αυτό ο server δουλεύει μια χαρά , αλλά το έργο μου δεν άνοιξε ... Δεν έχω πρόσβαση σε back-end ή front-end και εμφανίζει το εξής οταν προσπαθήσω να ανοίξω κάποιο απο τα 2: "Error displaying the error page: Application Instantiation Error" .Έτσι άρχισα το ψάξιμο στο ίντερνετ και βρήκα ότι οι περισότεροι αναφέρουν ως λύση τον έλενχο του configuration.php αν ταιριάζει με τα στοιχεία της βάσης. Το έκανα μπαίνοντας στο phpmyadmin και ταιριάζουν. Database Ξέρω πως κάτι πάει στραβά με τη βάση δεδομένων γιαυτό έλεγξα το WAMP mysql log το οποίο είχε μια προειδοποίηση : [Warning] InnoDB: Cannot open table database1/culiz_session from the internal data dictionary of InnoDB though the .frm file for the table exists. See http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/innodb-troubleshooting.html for how you can resolve the problem. Έλεγξα αυτό το σύνδεσμο και δεν μπόρεσα να βρώ ποιά επιλογή δουλεύει για μένα . Συμπέρασμα Οποιαδήποτε συμβουλή πώς μπορώ να εργαστώ και πάλι για το έργο μου, γιατί ήμουν σχεδόν τελειώσει με τη σελίδα και δεν μπορώ να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν είμαι απεγνωσμένος... Αναλυτικά : Windows 7 Joomla 3.1.5 WampServer ( 32 Bits & PHP 5.4 ) 2.4 Apache : 2.4.4 MySQL : 5.6.12 PHP : 5.4.16 PHPMyAdmin : 4.0.4 SqlBuddy : 1.3.3 Xdebug : 2.2.3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα