keepgoing Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν και δεν το χρησιμοποιώ με αυτό τον τρόπο σίγουρα είναι πολύ χρήσιμη επιλογή για πολύ κόσμο.
cool_ted Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Είναι τραγικό που το youtube ένα έτη 2014 δεν κάνει κάτι που θα πρέπε να είναι δεδομένο για τις φορητές συσκευές. Την ίδια στιγμή που κάτι εφαρμογές με ονόματα "protube" και "tubebox" το κάνουν εδώ και καιρό. Sent from my iPad using Insomnia
funbreaker Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Πλέον δεν γίνεται ούτε στον Firefox. Υπάρχει κάποιος τρόπος;
makrixeris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Γεια σας για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα γράφω εδώ... Κατέβασα το tuga browser έκδοση v53 stable γιατί μου είπαν αυτή έπαιζε background audio κ μου έκανε update κ μετά δεν έπαιζε το διέγραψα ξανά πέρασα το apk v53 έκδοση κβτωρα δεν μου παίζει background καμιά βοήθεια τίποτα?
iPhoTe64 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2017 Αν επίσης σου αρέσει να τρως KitKat, είναι ένας εξίσου καλός λόγος να προτιμήσει κάποιος Android. Προτιμώ Nougat!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα