Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως τα υπολογίζω η τιμή είναι χάρισμα...Το 40άρι μου προκύπτει μόνο από τη RAM, το κουτάκι και το τροφοδοτικό. Στη θέση σου δε θα έπεφτα κάτω από 80-90 με τίποτα.

Ναι ε? Βασικα ελεγα να το κρατησω και να βαλω μια q6600 μεσα αλλα με το νεο συστημα και με το γεγονος οτι δεν εχει πιο φτηνα κουτια απο το 540 που κανει 125 ευρω αποφασισα να το πουλησω ετσι για να φυγει. Εχω 17 ΠΜ τωρα που το ζητανε, και μερικοι πανε να μου κανουν και παζαρια ελεος δηλαδη. Τι λες αν βαλω μεσα και ενα dvd writter ανεβαινει αλλο ενα 10ρικο το ποσο? Εγω το κραταω μεχρι αυριο το συστημα, αν δεν με παρει τηλεφωνο αυτος που ειναι να το παρει παιζει να το κρατησω μεχρι να δω τελικα αν υπαρχει κανα φθηνοτερο κουτι απο το καταραμενο το corsair 540.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι οντως μια καλη επιλογη, οπως και αυτο http://www.skroutz.gr/s/1981408/CoolerMaster-HAF-XM.html αλλα δεν ξερω.. Το 330 εχει πολυ απλη εμφανιση για τα 90 ευρω που κοστιζει.. Ενα πλεξι δεν μπορουσαν να βαλουν? Δεν τους καταλαβαινω πραγματικα..

Δημοσ.

Έχει χώρους και χαρακτηριστικά περίπου όπως και το μεγάλο του αδελφάκι 400R και επίσης είναι φτιαγμένο για ησυχία εξού και το quiet!

Δημοσ.

Έχει χώρους και χαρακτηριστικά περίπου όπως και το μεγάλο του αδελφάκι 400R και επίσης είναι φτιαγμένο για ησυχία εξού και το quiet!

Ναι τωρα αυτο διαβαζω, το γεγονος οτι εχει μονο 2 standard fan με χαλασε καπως οπως και το οτι παιρνει συνολικα μονο 4.. Εγω που θα εχω μεσα τον 920 κλοκαρισμενο στα 3.6 με στοκ ψυκτρα φοβαμαι λιγο.. Λεφτα για νερο δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ουτε και για εξτρα ψυκτρα..

Δημοσ.

Υπάρχει και αυτό το Raidmax στα 100 http://www.skroutz.gr/s/2850280/Raidmax-Seiran-Window.html αλλά μεταξύ τους δεν νομίζω να τίθενται συγκρίσεις στην ποιότητα κατασκευής. Έχει 2 φαν γιατί θεωρείται quiet κουτί, ε βάλε και τα άλλα 3  (παίρνει 5 στο σύνολο) αν νομίζεις να έχεις πρόβλημα. Ορίστε και ένα κατατοπιστικό review! http://www.overclockersclub.com/reviews/corsair_carbide_330r/6.htm

Δημοσ.

Μολις ειδα και ενα review απο ενα ελληνικο site για το 330, πραγματικα πολυ καλο. κριμα που ειναι τοσο μα τοσο απλο στην εμφανιση, μοιαζει με κουτι των 20 ευρω.. Το raidmax αν και φανταχτερο μαλλον καλυτερο το corsair/coolermaster..

Δημοσ.

Ναι τωρα αυτο διαβαζω, το γεγονος οτι εχει μονο 2 standard fan με χαλασε καπως οπως και το οτι παιρνει συνολικα μονο 4.. Εγω που θα εχω μεσα τον 920 κλοκαρισμενο στα 3.6 με στοκ ψυκτρα φοβαμαι λιγο.. Λεφτα για νερο δεν υπαρχουν αυτη τη στιγμη ουτε και για εξτρα ψυκτρα..

Ενα κουτι στα 80-90ευρο+ψυκτρα στα 30-35ευρο=οσο το Corsair Air που κοιτας.

Δημοσ.

Ενα κουτι στα 80-90ευρο+ψυκτρα στα 30-35ευρο=οσο το Corsair Air που κοιτας.

Σωστος, οποτε η κανω αυτο η παιρνω το 540 για τωρα και μια ψυκτρα πιο μετα. Ακομα αποφασιζω βασικα, επειδη σε καμια βδομαδα θα την κανω την αγορα γιατι δεν εχω RAM ακομα.

Δημοσ.

παντως φιλε μου για ραμ στο δικο μου εχω 3x2gb και 3x2gb στα 1333 και δουλευουν κανονικα.

Και εγω αυτο λεω να κανω.. 6GB φτανουν και περισσευουν, ειδα τις τιμες στο skroutz οι φθηνοτερες εχουν γυρω στα 75 ευρω.. Θα δω αν μπορω να βρω μεταχειρισμενες καλυτερα, προτιμοτερο στα 1600.. Και αν μελλοντικα θελω πιο πολυ τοτε παιρνω αλλο τοσο..

Δημοσ.

Βγαίνουν και προσφορές σε RAM καμμιά φορά.

Μακαρι.. B) :cool: B) :cool: Και αν δειτε καμια προσφορα παρακαλω πειτε μου να ξερω, thanks :P

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα κιτ των 2x2 GB DDR3 RAM ολοκαινουριες τις οποιες πηρα απο εναν φιλο που δεν τις χρησιμοποιησε λογω ασυμβατοτητας αλλα πολυ φοβαμαι οτι ισως εχω και εγω το ιδιο προβλημα, θα σας ενημερωσω για τυχον εξελιξεις μολις τις δοκιμασω!

Οσο για το κουτι, ολα δειχνουν προς το 540 επειδη ακομα και στις αγγελιες δεν εχει κατι το ιδιαιτερο, ο κοσμος πουλαει μεταχειρισμενα πραγματα στην τιμη νεων.. τι λογικη ειναι αυτη δεν καταλαβαινω..

Oσο για εκεινο το συστηματακι που ειχα βαλει σε αγγελια, εφυγε χτες το πρωι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...