Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από αυτήν την άποψη ναι το καταλαβαίνω και αυτό,και αν δουν κάνα τροφοδοτικό προπολεμικό ή κάναν φουσκωμένο πυκνωτή μάλλον δεν θα το ακουμπήσουν καν.

δεν ειναι κομπογιαννητες εναι αριστοι επαγγελματιες ! αν δουν κατι τετοιο σε παιρνουν τηλ κ σε ενημερωνουν  κ το κανουν για να σε προφυλαξουν οχι για να σου πιασουν τον κ@@λο ..

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ολοκαινουργιο συστημα με i7, αντι για upgrade στο ιδιο pc, μπορεις να ετοιμασεις για αλλον,
κι επειδη για παραδειγμα, δεν εχει και δεν θυμαται καθολου τα password του, σου κατεβαζει 
μουτρα λες & του εκανες...μεγαλυτερο κακο του κοσμου :blink: Been there, δεν τη ξαναπαταω!

Δημοσ.

Μα στην ουσια τα σωστα μαγαζια πρεπει να κανουν τετοιου ειδους συναρμολογησεις ΤΖΑΜΠΑ γιατι ειναι απλα ευκολο και εγω προσωπικα θα ενοιωθα ασχημα να παρω λεφτα απο καποιον για να του κουμπωσω πανω μια καρτα γραφικων και καναδυο αλλα εξαρτηματα. Ευτυχως υπαρχουν και μαγαζια που κανουν κατι τετοιο δωρεαν αντιθετα με ολους του καραγκιοζηδες στην Ελλαδα που σου παιρνουν 20 ευρω για φορματ, ελεος δηλαδη μονο τον εαυτο τους κοροιδευουν οι κομπογιαννιτες οι παλιοβλαχοι. Νομιζουν οτι το φορματ και η συναρμολογηση ειναι "rocket science".

Εαν υπαρχει η δυνατοτητα να πας σε αυτο το καταστημα τοτε πανε και καντο, παρε κατι νεο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, με παλια συστηματα ποτε δεν ξερεις τι θα παει στραβα.

Δημοσ.

Μα στην ουσια τα σωστα μαγαζια πρεπει να κανουν τετοιου ειδους συναρμολογησεις ΤΖΑΜΠΑ γιατι ειναι απλα ευκολο και εγω προσωπικα θα ενοιωθα ασχημα να παρω λεφτα απο καποιον για να του κουμπωσω πανω μια καρτα γραφικων και καναδυο αλλα εξαρτηματα. Ευτυχως υπαρχουν και μαγαζια που κανουν κατι τετοιο δωρεαν αντιθετα με ολους του καραγκιοζηδες στην Ελλαδα που σου παιρνουν 20 ευρω για φορματ, ελεος δηλαδη μονο τον εαυτο τους κοροιδευουν οι κομπογιαννιτες οι παλιοβλαχοι. Νομιζουν οτι το φορματ και η συναρμολογηση ειναι "rocket science".

Λοιπόν για να μην τα παραλέμε και αρχίσουμε τις όποιες κόντρες και κατηγορίες:

1) δεν μπορείς να κατονομάζεις κάποιον κομπογιαννίτη και παλιόβλαχο χωρίς να τον γνωρίζεις

2) άνοιξε εσύ μαγαζί να δεις τι έξοδα τρέχουν κτλ και μετά αν είσαι μάγκας και άπλας μην τα χρεώνεις και

3) ακόμη και εν έτη 2013 ναι το φορμάτ και η συναρμολόγηση είναι για κάποιους rocket science, που είναι το κακό κύριε επιστήμονα?

Δημοσ.

Μεγαλη συζητηση θα ηταν αυτη, αν την ξεκινουσαμε... Παντως δεχομαι κι εκεινο, που πριν αρκετα χρονια,
ειχα ακουσει απο φιλο-αφεντικο μου, οταν του ειχα προτεινει, να μην χρεωνονται καποιες απλες εργασιες:
"οταν καλη ωρα ανοιξεις κι εσυ την δικη σου επιχειρηση :whistle: μπορεις παντα να μη χρεωνεις το χρονο σου

Και θα επιμεινω οτι: το upgrade στο υπαρχον συστημα, καλο ειναι να εξεταζεται ως πιθανη επιλογη,
ειδικα αν καποιος περιμενει τα παντα ολα σε (ρυθμισεις) software, να ειναι οπως τα εχει μεχρι τωρα!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν για να μην τα παραλέμε και αρχίσουμε τις όποιες κόντρες και κατηγορίες:

1) δεν μπορείς να κατονομάζεις κάποιον κομπογιαννίτη και παλιόβλαχο χωρίς να τον γνωρίζεις

2) άνοιξε εσύ μαγαζί να δεις τι έξοδα τρέχουν κτλ και μετά αν είσαι μάγκας και άπλας μην τα χρεώνεις και

3) ακόμη και εν έτη 2013 ναι το φορμάτ και η συναρμολόγηση είναι για κάποιους rocket science, που είναι το κακό κύριε επιστήμονα?

1) Και γιατι οχι? Χρειαζεται να τον ξερω προσωπικα? Φυσικα και οχι, το επαγγελμα του ειναι να κοροιδευει αυτους που δεν ξερουν, θα τον καλω οπως θελω. Φυσικα, δεν ειναι ολοι οι τεχνικοι σε αυτην την κατηγορια.. αλλα ενα μεγαλο ποσοστο δεν ξερουν περισσοτερα απο απλους χρηστες σαν εμενα η εσενα που λεει ο λογος, οποτε δεν ειναι επαγγελματιες.. ειναι απλα random ατομα που βγαζουν λεφτα λογω της αγνοιας καποιων απλων χρηστων. Ειναι το ιδιο ενοχλητικο με το να πηγαινεις στο πλαισιο και ο πωλητης στο τμημα επεξεργαστων/καρτων γραφικων κλπ να ειναι ενας νεαρος που δεν ξερει στην ουσια τιποτα και οτι ερωτηση και να του κανεις να μην μπορει  να μου δωσει μια καλη απαντηση. Τελειωνεις εκει ενα ΤΕΕ στο τμημα υπολογιστων, δεν μαθαινεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ και μετα γινεσαι τεχνικος η πωλητης στο πλαισιο.. Kudos my friend..

2) Μπα, εχω καποια αυτοεκτιμηση εγω..

3) Μπορεις απλα να googlαρεις τετοια πραγματα πλεον, δεν χρειαζεσαι τεχνικους.

Και sorry αν εισαι ενας απο αυτους τους ημιμαθεις "τεχνικους" αλλα αν δεν εισαι τοτε χαλαρωσε γιατι λεω πολυ απλα την γνωμη μου..

PS: Το λεω επειδη μου εχει τυχει να μου σπασουν τα νευρα σε ενα καταστημα που και καλα φτιαχνει υπολογιστες, τους πηγε ο φιλος μου το λαπτοπ (ειμουν μαζι του οταν πηγε) που ειχε σπασει το charger jack η πως το λενε αυτο που μπαινει ο φορτιστης μεσα, και τους ρωτησε αν το φτιαχνουν και ποσο θα κοστισει και η βλαμενη του λεει αστο να το δει ο τεχνικος (με χρεωση 10 ευρω μονο για να το δει και να του πει αν και ποσο κανει το φτιαξιμο), μα ειναι σοβαροι τωρα.. Τελικα το φτιαξαμε μονοι μας και με τα 10 ευρω αγορασαμε pizza,αιντε.

• Like 1
Δημοσ.

κλεινω και δεν επανερχομαι ! λοιπον .. το να εισαι ασχετος κ να πας να σου βαλουν μια καρτα η εναν σκληρο κ να στο χρεωσουν τοτε ναι ειναι ξεφτιλα ! τα να σου κουμπωσουν ομως την μητρικη στο κουτι , τον επεξεργαστη , να σου φορμασουν το δισκο να σου περασουν ολουσ τους  οδηγους κτλ τοτε το 15αρι που σου ζητανε ειναι οκ ! και θα το ξαναπω , αφου θα ψωνισεις απο κει θα στο χαρισουν !

θα τους πεις θελω αυτον τον επεξεργαστη , αυτην την μητρικη και αυτες τις μνημες ! ποσο εχουν ??  - 150!!! τους λες τοσο ειναι το μπατζετ μου , δεν εχω αλλα ! ξερεις τι θα σου πουνε ? ελα αυριο να το παρεις ..

ρε ανθρωπε

TheDevilMayCare

εχεις πει 100φορες ''ο upgrade στο υπαρχον συστημα, καλο ειναι να εξεταζεται ως πιθανη επιλογη,
ειδικα αν καποιος περιμενει τα παντα ολα σε (ρυθμισεις) software, να ειναι οπως τα εχει μεχρι τωρα!''

στο υπαρχον συστημα που ειναι πιο πιθανο να εχει προβλημα ? αν του βαλει τα καινουργια απο ενα μαγαζι η αν παει στα αρχαια και στο ebay ?

καλη σας νυχτα κυριοι  ..

Δημοσ.

Δηλαδη, εσυ μας λες εδω -απολυτως σιγουρα μαλιστα!- πως οτιδηποτε, ειναι απο μια χρονια και πισω,
(η απο ebay) ειναι 100% προβληματικο? Ωραια! Mολις ακουσαμε οτι: "ηλικια" :shock: στους επεξεργαστες,
δημιουργει τρισμεγιστο προβλημα :mrgreen: 
Σοβαρα, χρειαζεται να γραψω κατι..?? Καλη σου νυχτα κι εσενα
:)  

Δημοσ.

αυτο καταλαβες οτι λεω ?  ειπα οτι αν υπαρχει 1% πιθανοτητα να συναντησει προβλημα στο ολοκαινουργιο socket  στο αρχαιο που του προτεινεις εχει 10%  !  πριν πεταξες την πατατα σου , μιλουσες για απιθανα σεναρια , οτι δε στο κανουν στα μαγαζια αυτα  κτλ

σου εξηγησα ποσο λαθος εχεις , εσυ δε καταλαβαινεις και συνεχιζεις !

σου επιτρεπω να συνεχισεις μονος σου λοιπον , γεια .

Δημοσ.

Πολύ καλή περίπτωση, νομίζω. Σέυχαριστώ πολύ αλλά χρειάζομαι οπωσδήποτε και μια pci απλή για την δορυφορική κάρτα μου. Κρίμα!

Δεν ειχες αναφερει για αυτο. :)

Δορυφορικη καρτα ειπες?Γιατι το χρησιμοποιεις αυτο? (Εγω εχω κατεβασει αυτη την εφαρμογη και βλεπω ξενα καναλια : http://www.livestation.com/ )

Τεσπα,εναλλακτικα :

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526929

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.558390

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550508

Συνολο 130,54. Για τα απλα πραγματα που θελεις ειναι ενα φτηνο,solid build.

Δημοσ.

Αν πάρεις καινούρια parts καλύτερα να πας σε τελευταία socket.

Για καινουργιο socket :

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.523138

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.558433

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550508

Συνολο : 149,23

Αλλα κρινοντας απο τα γραφομενα του Γιαννη,απο το γεγονος οτι δεν μπορει να διαθεσει πανω απο 140/150 ευρω και απο την ηλικια του υπαρχοντος συστηματος του,καθως και απο τις πολυ σεμνες απαιτησεις του,το πρωτο του κριτηριο ειναι το κοστος και να κανει απλα την δουλεια του.Εξαλλου απο μηδαμινη μεχρι ανυπαρκτη διαφορα εχουν σε αποδοση οι δυο πλατφορμες της intel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...