Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους. Είστε καταπληκτικοί. Μπορείτε ακόμη να στέλνετε τις απόψεις σας. Είναι σημαντική βοήθεια κι ας μου δημιουργεί διλήμματα. Τέσπα, μέσα στο τριήμερο θα αποφασίσω κι όταν στήσω το αναβαθμισμένο μηχάνημα θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Προς το παρόν γέρνω προς τη μικρή αναβάθμιση, μια που δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, τουλάχιστον να μήν κολλάει, έχω βαρεθεί τα ρεσέτ. Όταν (ελπίζω σύντομα)  μπορέσω να έχω  ένα σύχρονο μηχάνημα θα σας ενημερώσω και πάλι.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

έχω βαρεθεί τα ρεσέτ.

Όπα,πως το εννοείς αυτό;;

Συχνά ρεσέτ κάνει κατά κανόνα όταν στράβωσαν τα windows για κάποιο λόγο ή όταν έχει κάποιο πρόβλημα κάποιο υλικό.

Από έλλειψη ταχύτητας δεν έπρεπε να συμβαίνει αυτό.

Δημοσ.

Όπα,πως το εννοείς αυτό;;

Συχνά ρεσέτ κάνει κατά κανόνα όταν στράβωσαν τα windows για κάποιο λόγο ή όταν έχει κάποιο πρόβλημα κάποιο υλικό.

Από έλλειψη ταχύτητας δεν έπρεπε να συμβαίνει αυτό.

Οχι νομιζω εννοει οτι αυτος ο ιδιος το κανει ρεσετ ετσι ωστε να ξεκολλησει. Κανω ακριβως το ιδιο σε ενα celeron PC που εχω.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι νομιζω εννοει οτι αυτος ο ιδιος το κανει ρεσετ ετσι ωστε να ξεκολλησει. Κανω ακριβως το ιδιο σε ενα celeron PC που εχω.

ακριβώς αυτό.

Δημοσ.

Ναι, καθαριζεις -και μαλιστα με αστειο κοστος κτησης σημερα

3GB ram (2x1GB+2X512mb) και διπυρηνος Opteron 2.4GHz

http://www.ebay.co.uk/itm/1GB-DDR-400-MHz-PC3200-Non-ECC-Desktop-High-Density-184-pin-PC-RAM-/121194276025?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item1c37bde4b9

http://www.ebay.co.uk/itm/CRUCIAL-2GB-PC2700-DDR1-PC-RAM-MEMORY-2x-1GB-NON-ECC-FOR-YOUR-DESKTOP-/251364436287?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item3a867ce93f

http://www.ebay.co.uk/itm/CRUCIAL-2GB-PC3200-DDR1-400-Mhz-PC-RAM-MEMORY-2x-1GB-NON-ECC-FOR-YOUR-DESKTOP-/251360918315?pt=UK_Computing_ComputerComponents_MemoryRAM_JN&hash=item3a86473b2b

Επεξεργασία: Opteron ~ Intel

Αν δεν μπορεις να πας σε ebay, τσεκαρε στις αγγελιες, εχοντας το οριο των 40-50eu

για x2 cpu + 2gb ddr1. H μνημη, ειναι αυτη που θα ανασανει κυριως το συστημα σου.

[Οι Opteron x2 (αναλογα με το χρονισμο τους), αντιστοιχουν ~ σε Intel E2160-E2220]

απλα για το τυπικο, οι 2 πρωτες μνημες δεν ερχονται ελλαδα, (δεν ξερω μετα απο συννενοηση με τον πωλητη αν γινεται) και η τριτη ειναι high density. υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην ειναι συμβατη. σιγουρα παντως με λιγο ψαξιμο θα βρει στο ebay αρκετες μνημες με αναλογες και ισως μεγαλυτερες τιμες. ενδεικτικα και εδω στο ινσομνια μπορει να βρει 1gb με 15 ευρω. (αν δεν μπορει να μπλεξει με ebay) . (δεν ειμαι πωλητης και δε κανω διαφημιση)

Καλος ο opteron αλλα αν παρει ΚΑΙ καρτα γραφικων (δεν ξερω ποια), μηπως το 420w τροφοδοτικο που εχει, ειναι οριακο. μιας και ο οπτερον ειναι στα 110w απο μονος του.

ps. για το τελευταιο δεν ειμαι και σιγουρος, γιατι το πιο πιθανο ειναι να οκ και με το τροφοδοτικο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

βρισκομουν σε αλλο pc + ie οταν ειδα στο ebay: δεν μου τα sortαριζε σωστα,
παντως σιγουρα μπορουν να βρεθουν cpu+ram, σε τετοιο αθροισμα τιμης B)

γενικως θα χρειαζεται και μια επανεξεταση/βελτιωση, σε software επιπεδο :-) 

Δημοσ.

βαλε 150 κυριε γιαννη και πηγαινε σε ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ pc  χωρις να μπλεκεις με ebay παραγγελιες , μεταφορικα , καθυστερησεις , παναρχαιες μνημες , παναρχαιους επεξεργαστες που ενας θεος ξερει αν λειτουργουν καλα και τοσα αλλα ακομη !

δωσε λιγα παραπανω (δε τα δινεις καθε μερα , και δεν ειναι τοοοσσοοο μεγαλη η διαφορα) και παρτα ετοιμα στο κουτι τους με την εγγυηση τους , στημενα , ετοιμα την ιδια μερα που θα τα παρεις ! και δε θα ξαναασχοληθεις με το πισι για πολλα χρονια !!  αντιο ρεσετ θα πεις !!! αντε κυριε γιαννη που το σκεφτεσαι ακομη  ...

κ αν το μετανιωσεις θα στα αγορασω εγω μετα ...

• Like 1
Δημοσ.

Απο που μπορει (?) να παρει καποιος, ενα ολοκαινουργιο-ετοιμο-στημενο pc [δηλαδη & με λειτουργικο, κομπλε]
με κοστος...150 ευρω μονο? Εκτος και παει παλι σε αγγελιες, δεν θα βγει τοσο φθηνο configuration, με τιποτα  :shifty:

Εκτος και καποιο καταστημα, δεχτει το "απιθανο" σεναριο: να τους πας το υπαρχον σου pc, και απο εκεινο μετα,
να χρησιμοποιησουν ο,τι μπορουν. Σε μεγαλες αλυσιδες δεν δεχονται τετοιες ταρζανιες, για συνοικιακα δε ξερω... 

Δημοσ.

απαντηση !

msystems ! αξιολογο μαγαζι αξιοπιστο , μπορεις να παρεις εδω οσες γνωμες θελεις αν δε το ξερεις !

τους παει το κουτι του οπως ειναι τους λεει τι θελει να του κρατησουν κ του βαζουν μεσα επεξεργαστη , μητρικη , μνημες !

ολοκαινουργια με τις εγγυησεις τους ! την ιδια στιγμη που θα το θελησει την αλλη μερα το εχει σπιτι του κ το δουλευει !

τοσο απλα τοσο ωραια ..

ειδες οτι μονο απιθανο δεν ειναι το σεναριο ¨?

ταρζανια ειναι να μπλεκει με παραγγελιες απ το ebay , με καθυστερησεις ( ποιος ξερει ποσο καιρο θελει να γινει η παραλαβη)  με μνημες διαφορετικες που δε γνωριζει καν την συμβατοτητα τους , παναρχαιες τρεις γενιες πισω  με επεξεργαστες που δε ξερει αν λειτουργουν κτλ κτλ κτλ !

Δημοσ.

Δηλαδη, το καταστημα το ιδιο αναλαμβανει να το "ρισκαρει", με/στο δικο σου hardware? Ενδιαφερον!!
[Προσωπικα δεν θα δεχομουν, να το προσφερω σαν υπηρεσια, γιατι πολλα μπορει να πανε...στραβα]

Και παλι ομως, θα πρεπει να λυθουν θεματα: δισκου, λειτουργικου συστηματος, προγραμματων, κ.λπ.
Εκτος κι αναλαμβανουν, να στο δωσουν μετα: ακριβως στα παντα ολα ιδιο, οπως οταν το παραδιδεις!

Δημοσ.

μπορεις να παρεις ενα τηλ να ρωτησεις αν δε με πιστευεις η να πας απο κει ο εσυ ο ιδιος !

εγω προσωπικα το εχω κανει !  στον φορμαρουνε το δισκο σου περνανε το λειτουργικο  που θα τους δωσεις (αυθεντικο εννοειται) με ολους τους τελευταιους οδηγους , πατας το κουμπακι οταν πας σπιτι σου κ εισαι οκ ! τωρα αν δεν εχεις λειτουργικο το παιρνεις οπως το πηγες ..

Δημοσ.

Δηλαδη, το καταστημα το ιδιο αναλαμβανει να το "ρισκαρει", με/στο δικο σου hardware? Ενδιαφερον!!

[Προσωπικα δεν θα δεχομουν, να το προσφερω σαν υπηρεσια, γιατι πολλα μπορει να πανε...στραβα]

Μα ένα σωστό κατάστημα έχει και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς και ακόμα και να χαλάσουν κάτι το στέλνουν άμεσα σε rma,τώρα στο να το κάνουν τζάμπα και μάλιστα και πέρασμα λειτουργικού και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο αλλά γιατί όχι αν το δει ο άλλος σαν καλή εξυπηρέτηση θα στείλει και άλλο κόσμο εκεί, οπότε.. 

• Like 2
Δημοσ.

Το θεμα ειναι: να κρατηθει ολοιδιο & λειτουργικο, το υπαρχον συστημα (χωρις εξτρα χρεωσεις!)
εαν το προσφερουν αυτο, αυριο εγω μονο θα τους εστελνα 2 πελατες, διχως καμια υπερβολη B)

Μην υποτιμας καθολου, το υπαρκτο γεγονος οτι (παρα) πολλοι -καλως ή κακως-
θελουν να εχουν ακριβως το συστημα τους ολοιδιο και μετα την αναβαθμιση του,
διχως εννοειται να χρειαζεται, μετα οι ιδιοι να ξαναπαραμετροποιησουν τιποτα :blink:

Μα ένα σωστό κατάστημα έχει και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς και ακόμα και να χαλάσουν κάτι το στέλνουν άμεσα σε rma,

Τα δικα τους, εχουν εγγυηση, τα δικα σου οχι...!!

Δημοσ.

Μα ένα σωστό κατάστημα έχει και εξουσιοδοτημένους τεχνικούς και ακόμα και να χαλάσουν κάτι το στέλνουν άμεσα σε rma,τώρα στο να το κάνουν τζάμπα και μάλιστα και πέρασμα λειτουργικού και εμένα μου φαίνεται τραβηγμένο αλλά γιατί όχι αν το δει ο άλλος σαν καλή εξυπηρέτηση θα στείλει και άλλο κόσμο εκεί, οπότε.. 

επειδη μ αρεσει να μιλαω παντα συγκεκριμενα θα σου πω , οχι δεν ειναι τσαμπα το κοστος ειναι 15 ευρο !

προσεξε ομως .. επειδη αυτα που θα βαλεις εχουν πχ 150 ευρο

αν τους παζαρεψεις λιγακι στο χαριζουν το 15ευρο ! ευκολα  χωρις παρακαλια εννοω ! προτιμουν να παρουν τα 150 συν οτι θα μεινεις ευχαριστημενος συν οτι θα το πεις σε αλλον συν συν συν ..

Το θεμα ειναι: να κρατηθει ολοιδιο & λειτουργικο, το υπαρχον συστημα (χωρις εξτρα χρεωσεις!)

εαν το προσφερουν αυτο, αυριο εγω μονο θα τους εστελνα 2 πελατες, διχως καμια υπερβολη B)

ολοιδιο 100% χωρις καμμια εξτρα χρεωση , αν ποτε το δοκιμασεις εδω ειμαστε να το συζητησουμε , θα μεινεις 1000% ευχαριστημενος !

Δημοσ.

Τα δικα τους, εχουν εγγυηση, τα δικα σου οχι...!!

Από αυτήν την άποψη ναι το καταλαβαίνω και αυτό,και αν δουν κάνα τροφοδοτικό προπολεμικό ή κάναν φουσκωμένο πυκνωτή μάλλον δεν θα το ακουμπήσουν καν.

(κατά τα άλλα, τέτοια μαγαζιά δεν είναι ασφαλισμένα για τέτοιες περιπτώσεις;;; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...