Προς το περιεχόμενο

Αγορα 27'' Gaming Monitor 250-300max no korean

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες Gaming Monitor, τοτε κοιτας λαθος παραγοντα. Μην κολας για το ms. Κοιτα καθαρα αναλυση και πανελ. Τιποτα αλλο. Για να εχεις Ghosting λογο υψηλου ms, πρεπει να βρεις monitor με 30 και πανω, το οποιο δεν υπαρχει πλεον.

Δημοσ.

Ok,αν ειναι ετσι,τοτε θα προτιμουσα 1920x1080,λογω χαμηλοτερου κοστους,αλλα και γιατι δεν θελω να κανω συχνα αναβαθμισεις στο pc ωστε να φτανω παραπανω αναλυση στα games και ας pixelιαζει και λιγο,η αποσταση θεασης μου ειναι καλη για 27'' 1920x1080 ωστε να μην βλεπω πολυ μεγαλα τα pixels και δεν ειμαι ψηρας γενικα.

Και panelακι ips,pva κτλ που εχουν πολυ καλυτερα χρωματα και μεγαλυτερες γωνιες θεασης απο τα tn.

Δημοσ.

Οπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω, αυτη που σου προτεινα εγω ειναι και tv παραλληλα. Επισεις ειναι IPS πανελ ενω η αλλη οχι.

Δημοσ.

Nομιζω οτι ειναι και η αλλη ips,για ξανατσεκαρε το καλυτε και πες μου παλι αν μπορεις.

TV δεν με ενδιαφερει.

Δημοσ.

Αν θες Gaming Monitor, τοτε κοιτας λαθος παραγοντα. Μην κολας για το ms. Κοιτα καθαρα αναλυση και πανελ. Τιποτα αλλο. Για να εχεις Ghosting λογο υψηλου ms, πρεπει να βρεις monitor με 30 και πανω, το οποιο δεν υπαρχει πλεον.

εκτως αν παει σε κατι https://www.skroutz.gr/s/400860/BenQ-XL2420T.html?from=autocomplete&keyphrase=benq+xl2420t  :P .

Nομιζω οτι ειναι και η αλλη ips,για ξανατσεκαρε το καλυτε και πες μου παλι αν μπορεις.

TV δεν με ενδιαφερει.

https://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m δες και αυτην.Εχει μεγαλυτερη αναλυση 1920x1200 απο τις Lg και 3 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Ναι, αλλά ο τίτλος λέει 27" και του προτείνεις δύο 24"

Η πρωτη δεν ειναι προταση καθως ειναι εκτως budget.Η δευτερη ειναι προταση οχι για τις ιντσες αλλα για την αναλυση κυριως οπως αναφερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...