Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα την βοήθεια σας .

1. έκανα καθαρισμό στο netbook acer aspire ao751h τα thermal pad ήταν σε χάλια κατάσταση από χνούδια και τα πέταξα και στην θέση τους έβαλα  PROLIMATECH PK-2 NANO ALUMINIUM  σωστό η λάθος??? να βάλω πάλι thermal pads αν ναι να τα βάλω σκέτα όπως ήταν η να βάλω και μαζί thermal paste ???

2. εχθές αγόρασα αυτό HP 2000-2d50SV Notebook PC σε προσφορά στα 244 ξέρει κάνεις αν είναι 32 η 64 bit ???  του έβαλα win7 premium 64bit  και ψιλό σέρνεται   :(    άσε που έκανα 1 ώρα να βρω drivers, πρώτη φορά βλέπω format με win7 και να μην έχει αναγνώριση drivers δικτύου  βλακεία αγορά ??? σέρνεται σε κάποια παιχνίδια στο facebook να του βάλω άλλα 2g μνήμη ? θα στρώσει ?

3.στο παλιό μου laptop έχω μια θήρα που είχα ένα flasaki πάνω και το παρατήρησα ότι έκανε μόνο του autorun το έκλεινα το παράθυρο μετά πάλι έτρεχε  τι να φταίει? ( παλιά είχα το δεκτή του ποντικιού και το έσπασε ο γιο μου εκεί πάνω, να έκανε κάποια ζημιά ???)

4. ένας συνάδελφος έκανε format γιατί δεν του δούλευε to hdmi το συνέδεσε σε άλλη τηλεόραση τίποτα με άλλο καλώδιο πάλι τίποτα και μετά το φορματ πάλι τα ίδια τι να φταίει ?  στο λαπτοπ η οθόνη δουλεύει μια χαρά .

5. το format είναι κάλο να γίνετε από usb η cd drive???  πια τα + και πια τα - ??? τους drivers είναι κάλο να τους βάζουμε εμείς κατεβάζοντας τους   η να αφήνουμε αυτούς που έχει από μόνο του τα win7 και αυτά που δεν έχει μεσώ update ???

6. στο συρτάρι έχω έναν επεξεργαστή core 2 duo  από ένα dv6000 άσχετη ερώτηση παρακαλώ μην γελάσετε :/ μπορώ να το βάλω στο hp που αγόρασα (  2  ) ? η σε έναν παλιό multirama  μοντέλο του 2004 που έχει intel® celeron® proseccor 1500mhz 1.49ghz επάνω ?

7.το παλιό λαπτοπ multirama ενώ το έχω καθαρίσει καλά έχω αλλάξει την thermal paste στον επεξεργαστή, η κάρτα γραφικών είναι μια μεγάλη πλακέτα δεν είναι όπως τώρα έχει ένα ανεμιστήρα μόνο δεν έχει κάπου να έχει με χαλκό με thermal paste.  κολλάει όταν ακούς το ανεμιστήρα :/   ??? πέταμα μάλλον  :D

Δημοσ.

1.Κοίτα αν πατάει η ψυκτρα καλά σε όλα τα τσιπάκια(για super λεπτομερή δουλειά αν είναι κανένα σε καλή καταστασή μπορείς να παχομετρήσεις ενα pad).Με επιφύλαξη μπορείς να δοκιμάσεις και Link.png Site: αυτό ανάλογα με τις διαστάσεις του chipset με πάστα και στις 2 πλευρές

2. ξέρω ότι τα 64bit αποδίδουν καλά με 4 gb και πάνω

6.Οι core2duo εμφανίστηκαν το 2006 το μηχάνημα του πήρες με 244 έχει amd οπότε αδύνατον και στις 2.

Δημοσ.

οκ έχουμε και 5 γνώσεις. Αυτό που ήξερα μέχρι σήμερα ήταν πως τα 32άρια για μνήμη κάτω από 4 γίγα.

αλλά όχι αυτό που υπονοείς ότι κάτω απο 4 ραμ είναι καλύτερα τα 32άρια...

Δημοσ.

εγώ είπα ότι τα 64αρια αποδίδουν καλύτερα απο 4 και επάνω .Δλδ αν έχεις μηχάνημα κάτω από 4 δεν θα πηγαίνει καλά..

The benefits of using a 64-bit operating system are most apparent when you have a large amount of random access memory (RAM) installed on your computer, typically 4 GB of RAM or more. από Link.png Site: εδώ η πιο επίσημη επιβεβαίωση.

Δημοσ.

Άλλο λέει το site άλλο εσυ.

Το site λέει ότι ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του 64bitου συστηματος ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ  αν έχεις πανω από 4 γίγα ραμ πάνω.

εσυ λές:

αν έχεις μηχάνημα κάτω από 4 δεν θα πηγαίνει καλά..

αλλο το ενα άλλο το άλλο.........

Δημοσ.

http://www8.hp.com/gr/el/products/laptops/product-detail.html?oid=5451260#!tab=specs

αν το λαπτοπ που πηρες ειναι το παραπανω και 5ΤΒ ραμ να βαλεις διαφορα δεν βλεπεις,ειναι αργο απο ολες τις πλευρες,μεριες κλπ.

Τα 64μπιτα λοιπον,βλεπουν πανω απο 4 γιγα ραμ αλλα και σε 2 γιγα ραμ να τα βαλεις δεν εχει σχεση,εφοσον ειναι 64μπιτος ο επεξεργαστης σου,απλα χρειαζονται παραπανω πορους.

φορματ δεν κανουμε για ασχετους λογους,μαλλον εχει προβλημα η hdmi θυρα του.

φορματ κανεις απο οπου σου ειναι πιο ευκολο.drivers ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ,εκτος κ αν δεν τον βρισκεις για κανενα λογο οποτε ΜΟΝΟ ΑΝ βρουν τα windows απο μονα τους τον αφηνεις.

Δημοσ.

Τα 64μπιτα λοιπον,βλεπουν πανω απο 4 γιγα ραμ αλλα και σε 2 γιγα ραμ να τα βαλεις δεν εχει σχεση,εφοσον ειναι 64μπιτος ο επεξεργαστης σου,απλα χρειαζονται παραπανω πορους.

Αυτό, ακριβώς!

Δημοσ.

1.τα έχω πετάξει τα παλιά για να δω πάχος  :mellow: με το μάτι δεν φαίνεται αν ακουμπάει σωστά η ψήκτρα είναι αυτό http://www.acerrepairblog.us/aspire-one-ao751h-jm11-m/replacing-the-thermal-module.html

2. να βάλω άλλα 2gb ram + 32 bit  αντί για πρεμιουμ να βάλω σταρτερ  win 7 να εκμεταλλευτώ και το παραμικρό ?????  η να έβαζα win 8 32 bit λένε ότι είναι πιο ελαφριά ???

B)  δεν κατάλαβα πια είναι καλύτερα τα 32 η 64 στην περίπτωση μου ?

4. format με φουλ χρήση   δεν κάνουμε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο????? 

format έκανε και γιατί το είχε φόρτωση με πολλά και δεν είχε κάνει ένα format 1.5 χρόνο περίπου έτσι λέει πάντως !

σήμερα μου είπε ότι έχει αλλάξει μητρική του είχε καεί λέει και βρήκε έναν με τα μισά λεφτά και του την άλλαξε  B) μήπως ήταν κάρτα γραφικών και του κάνανε κανένα rebail h reflow και από κάποια θήρα hdmi  ξεκινάει πάλι  τα ίδια  :fear:  

5. επειδή λένε να γράφετε το λειτουργικό με αργή ταχύτητα μήπως είναι αρνητικό να είναι με usb γιατί είναι γρήγορο στην εγράφη προς το pc ? τα win7 πάντα έχουν κάποιους drivers μέσα και σχεδόν πάντα τους αναγνωρίζει μόνο του ήχο αφής wifi κτλ εφόσον έχω το drive βάζω αυτό που έχω η αφήνω τον win και κάνει μόνο μετά update για ενημέρωση ????

Δημοσ.

αν βαλεις 4 γιγα ραμ να βαλεις 64μπιτα.

φορματ με φουλ χρηση δεν κανουμε ποτε για ασχετο λογο,εκτος κ αν θες να σβησεις την σαβουρα απο το συστημα σου..Το φορματ δεν ειναι η λυση σε ολα για ολα.

να γραφεις το cd με αργη ταχυτητα λενε ωστε να μην υπαρξει καποιο λαθος κατα την εγγραφη.

τα windows ναι εχουν drivers αλλα ο κατασκευαστης βγαζει εναν πληρη οδηγο+προγραμμα για να λειτουργησεις τη συσκευη σου.τα windows περιεχουν ενα σκετο και απλο driver ωστε απλα να παιξει η συσκευη.

Δημοσ.

άρα τώρα που έχω 2gb να βάλω 32bit !   premium  η starter ? starter μάλλον  B)  

ίντερνετ τορρεντ κτλ μαζεύει σαβούρα από το σύστημα άρα κάλο δεν είναι ένα format κάθε χρόνο ?

ευχαριστώ για τον χρόνο σου!

Δημοσ.

home premium βαλε.

Ιντερνετ->καθαρισμα cookies με το ccleaner

torrents->αφου τα κατεβασεις κλπ πατας διαγραφη τορρεντ και δεδομενων οταν τελειωσεις με το τορρεντακι και καθαρισες.

Φορματ καθε χρονο απορω που το εχεις ακουσει;

εχεις δει προσωπικα να αλλαζει κατι περα του οτι απλα καθαριζεις απο αρχεια;

στον παλιο σταθερο μου ημουν 4 χρονια με xp χωρις φορματ

στο νετμπουκ 2 κ κατι χρονια με xp μεχρι που περασα 7

στο λαπτοπ της υπογραφης 2 χρονικα κοντα χωρις φορματ.

Δημοσ.

και μια ανασυγκροτηση σκληρου καθε 2μηνο

άρα τώρα που έχω 2gb να βάλω 32bit ????

αν δεν σκεφτεσαι να βαλεις αλλα 2 στο μελλον ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...