Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας ψαχνω προτασεις για λαπτοπ απο αμερικη εχω δικο μου ανθρωπο περα αλλα εχω μπλεχτει γιατι με 1200 ντολαρς βρεισκεις απιστευτα λαπτοπ,

Θελω την βοηθεια σας για προτασεις απο οτι σιτε ebay amazon κτλ ακομα και Used η refublish Δεν εχω προβλημα Ακουω προτασεις Φυσικα το θελω για Gaming laptop.

Τελος ελπιζω να βοηθεισω κι αλλους με το Post.....

Δημοσ.

Για σας ψαχνω προτασεις για λαπτοπ απο αμερικη εχω δικο μου ανθρωπο περα αλλα εχω μπλεχτει γιατι με 1200 ντολαρς βρεισκεις απιστευτα λαπτοπ,

Θελω την βοηθεια σας για προτασεις απο οτι σιτε ebay amazon κτλ ακομα και Used η refublish Δεν εχω προβλημα Ακουω προτασεις Φυσικα το θελω για Gaming laptop.

Τελος ελπιζω να βοηθεισω κι αλλους με το Post.....

Αφού σκέφτεσαι αγορά laptop από Αμερική, πρέπει να γνωρίζεις ότι, με βάση τις πληροφορίες του unforgiven στο σχετικό οδηγό της υπογραφής μου, η αγορά αυτή δεν επιβαρύνεται με δασμό κατά την εισαγωγή του στη χώρα. Σχετικά στοιχεία με την αγορά που έκανε θα βρεις 1) στις σελίδα 3 και στις επόμενες, μέχρι την πλήρη καταγραφή των εξόδων που πλήρωσε και 2) στο post #471 (σελίδα 32) στο οποίο επιβεβαιώνει ότι η εισαγωγή laptop δεν επιβαρύνεται με δασμό.

Σε ότι αφορά στην ουσία της ερώτησης, είχα διαβάσει σ' αυτό το thread το ενδιαφέρον για αγορά ενός δυνατού laptop από Αμερική, το οποίο τελικά πουλιέται και στη Γαλλία σε επίσης καλή τιμή.

Δημοσ.

Ισως να ειναι καλυτερα used, γιατι καινουργιο παιζει να γινει ελεχγος και να χρειαστει να πληρωσεις τελωνειο. 

Γιατι για Used Δεν πληρωνεις τελωνιο δεν πρεπει να ισχει κατι τετοιο.....

Δημοσ.

Γιατι για Used Δεν πληρωνεις τελωνιο δεν πρεπει να ισχει κατι τετοιο.....

γιατι να πληρωνεις τελωνειο για used? εξηγησε μου την λογικη σου

• Like 1
Δημοσ.

γιατι να πληρωνεις τελωνειο για used? εξηγησε μου την λογικη σου

Με λιγα λογια στελνω κατι σε μια διευθηνση στην αμερικη και η μανα μου πεταει κουτια το βαζει σε μια καλη case τσαντα και μου το στελνει ? και ετσι δεν πληρωνω τελωνιο ? αυτη ειναι η ερωτηση μου? ευχαριστω

Δημοσ.

Lenovo ThinkPad W530 αν θες σοβαρό μηχάνημα από US.

Τα υπόλοιπα (και non-thinkpad) είναι απλά μπαρμπούτσαλα.

Επίσης να σου κάνω εγώ με τη σειρά μου τη δική μου ερώτηση.

Αφού θα γίνει αποστολή και όχι να στο φέρει κάποιος αυτοπροσώπως, αν κλαπεί ή χαθεί στη μεταφορά, ποιός θα κλαίει μετά?

Επίσης αν το ασφαλίσεις, ειναι 100% σίγουρο ό,τι θα φάς τελωνείο αβέρτα κουβέρτα, είτε είναι used είτε όχι.

Οπότε τί? Εγώ στη θέση σου αν δεν είχα ανθρωπο να μου το φέρει αυτοπροσώπως, την Αμερική δε θα τη λάμβανα υπόψιν μου (και οποιαδήποτε μή Ευρωπαϊκή χώρα)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...