andreasman88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα μια ερωτηση εχω hp pavvilion dv6 το προβλημα μου εινα το εξης την πρωτη φορα που παω να τον λειτουργησω μου ανοιγει κανονικα αλλα οταν ανοιξει κολλανε τα παντα δηλαδη δεν μπορω να ανοιξω το μενου της εναρξης και οταν ανοιξει το μενου της εναρξης ανοιγει με μεγαλη καθυστερηση. Μετα οταν παω να τον ανοιξω δευτερη φορα παταω το κουμπι δειχνει οτι παει να ανοιξει αλλα με το που το αφησω το κουμπι αμεσως κλεινει το κανω 2η και 3η φορα αλλα τιποτα... Συνηθως ανοιγει μετα απο κανενα μισαωρο και βαλε αλλα και παλι οταν ανοιξει κολλαει σε μεγαλο βαθμο.... Τι παιζει να εχει παθει????
noobsaibot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μήπως έχεις μέσα κανά dvd?η είναι πάνω κανα usb; βγάλε ότι εξωτερική συσκευή και ξαναδοκίμασε
andreasman88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 το εκανα αλλα και παλι τιποτα...
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μμ μαλλον εχεις κολλησει ιο,η ο δισκος σου (ισως να ναι)στα τελευταια του...να υπερθερμαινετε με αποτελεσμα να ριχνει την συχνοτητα του επεξεργαστη σου....χιλια δυο μπορει να ειναι.......σε πρωτη φαση εχεις antivirus;ποσο καιρο το εχεις το λαπτοπ;το εχεις καθαρισει καθολου απο σκονες;;
noobsaibot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 θυμάσαι αν έχεις εγκαταστήσει κανά πρόγραμμα πρόσφατα; μπορείς να μπείς σε safe mode και να αλλάξεις ημ/νια να δείς και δες και εκεί αν σου κάνει καθυστέρηση αν κάνει και εκεί τότε μπορεί να φταίει ο δίσκος η κανάς ιός.
andreasman88 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το αντιβιοτικο που εχω ειναι το avast το λαπτοπ το εχω περιπου 5 χρονια και γενικα το προσεχω. Δεν θυμαμαι να εχω περασει κανενα προγραμμα τελευταια. Αν καταφερω και κανω φορματ λετε να φτιαξει???? στην αρχη φοβηθηκα μηπως εφευγε ο επεξεργαστης αλλα για το λετε εσεις κατι ξερετε... Θα δοκιμασω να αλλαξω δισκο....
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 οχι!περιμενε ΠΡΙΝ αλλαξεις σκληρο δισκο!κατεβασε το προγραμα αυτο Download: πατα εδω μολις το κατεβασεις καντο extract ανοιξε το και δωσε μας ενα screenshot(αν μπορεις αλλιως πες μας τι λεει!) το προγραμμα σου λεει την υγεια του σκληρου....και την επιδοση...
noobsaibot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 αν μπαίνεις σε safe κάνε ένα chkdsk πρώτα.
thelos257 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Φιλε μου ποιο μοντελο ακριβως ειναι HP Pavilion DV6 τι ;
olimpiakos 7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν μπορεσεις κοιταξε το να δεις για σκονες να το φυσηξεις και να αλλαξεις θερμοαπαγωγικη παστα!....και φυσικα τσεκαρε και το σκληρο σου...με το προγραμματι που σου ειπα.....στο ποστ #7
sougiasdj Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ψυχραιμία! Δοκίμασε με ενα Live cd να τρέξεις τα ubuntu. Αν και πάλι δε δεις διαφορά πρώτα κοίτα σκληρό/θερμοκρασίες(επεξεργαστή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα