Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μια ερωτηση εχω hp pavvilion dv6 το προβλημα μου εινα το εξης την πρωτη φορα που παω να τον λειτουργησω μου ανοιγει κανονικα αλλα οταν ανοιξει κολλανε τα παντα δηλαδη δεν μπορω να ανοιξω το μενου της εναρξης και οταν ανοιξει το μενου της εναρξης ανοιγει με μεγαλη καθυστερηση. Μετα οταν παω να τον ανοιξω δευτερη φορα παταω το κουμπι δειχνει οτι παει να ανοιξει αλλα με το που το αφησω το κουμπι αμεσως κλεινει το κανω 2η και 3η φορα αλλα τιποτα... Συνηθως ανοιγει μετα απο κανενα μισαωρο και βαλε αλλα και παλι οταν ανοιξει κολλαει σε μεγαλο βαθμο.... Τι παιζει να εχει παθει????

Δημοσ.

μμ μαλλον εχεις κολλησει ιο,η ο δισκος σου (ισως να ναι)στα τελευταια του...να υπερθερμαινετε με αποτελεσμα να ριχνει την συχνοτητα του επεξεργαστη σου....χιλια δυο μπορει να ειναι.......σε πρωτη φαση εχεις antivirus;ποσο καιρο το εχεις το λαπτοπ;το εχεις καθαρισει καθολου απο σκονες;;

Δημοσ.

θυμάσαι αν έχεις εγκαταστήσει κανά πρόγραμμα πρόσφατα;

μπορείς να μπείς σε safe mode και να αλλάξεις ημ/νια να δείς

και δες και εκεί αν σου κάνει καθυστέρηση αν κάνει και εκεί τότε 

μπορεί να φταίει ο δίσκος η κανάς ιός.

Δημοσ.

Το αντιβιοτικο  που εχω ειναι το avast το λαπτοπ το εχω περιπου 5 χρονια και γενικα το προσεχω. Δεν θυμαμαι να εχω περασει κανενα προγραμμα τελευταια. Αν καταφερω και κανω φορματ λετε να φτιαξει???? στην αρχη φοβηθηκα μηπως εφευγε ο επεξεργαστης αλλα για το λετε εσεις κατι ξερετε... Θα δοκιμασω να αλλαξω δισκο....

Δημοσ.

οχι!περιμενε ΠΡΙΝ αλλαξεις σκληρο δισκο!κατεβασε το προγραμα αυτο File.png Download: πατα εδω

μολις το κατεβασεις καντο extract ανοιξε το και δωσε μας ενα screenshot(αν μπορεις αλλιως πες μας τι λεει!)

το προγραμμα σου λεει την υγεια του σκληρου....και την επιδοση...

Δημοσ.

Αν μπορεσεις κοιταξε το να δεις για σκονες να το φυσηξεις και να αλλαξεις θερμοαπαγωγικη παστα!....και φυσικα τσεκαρε και το σκληρο σου...με το προγραμματι που σου ειπα.....στο ποστ #7

Δημοσ.

Ψυχραιμία!

Δοκίμασε με ενα Live cd να τρέξεις τα ubuntu. Αν και πάλι δε δεις διαφορά πρώτα κοίτα σκληρό/θερμοκρασίες(επεξεργαστή).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...