Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κώστα βαλε  10 ευρω στην κάρτα και βλέπεις πως θα συμπεριφερθεί στο παυπαλ, μάλλον θα σου τραβήξει αυτά που υπολείπονται και τέλος

Επίσης πες μας αν τα βάλεις τι θα γίνει.

θα τα τραβηξει και που θα τα πααει?αφου υποτίθεται ακυρώθηκε η παραγγελία :P

έβαλα 10 ευρώ...έχουμε λογιστικό υπόλοιπο 294,14 και διαθέσιμο 10,64

Δημοσ.

θα τα τραβηξει και που θα τα πααει?αφου υποτίθεται ακυρώθηκε η παραγγελία :P

έβαλα 10 ευρώ...έχουμε λογιστικό υπόλοιπο 294,14 και διαθέσιμο 10,64

Στο παυπαλ δεν ακυρώθηκε τιποτα, σε αναμονή ειναι η πληρωμή

Δημοσ.

παιδια επειδή τα λεφτά ειναι ακομα δεσμευμένα λεω να στείλω ενα μήνυμα στο paypal λέγοντας τους οτι εκανα αυτη τ παραγγελια,τα προβλήματα που υπήρξαν και να το ρωτήσω γτ ειναι ακομα δεσμευμένα τα λεφτα...μπορεί κάποιος που εχει ευχέρεια στα αγγλικα να με βοηθήσει με το μαιλ επειδή δε ξερω και πολλά...θα του είμαι υπόχρεος 

Δημοσ.

Τα λεφτά παραμένουν δεσμευμένα 1 μήνα, επειδή μου'χει τύχει πλέον 2-3 φορές κι έτρεχα με χαρτια-τηλεφωνα κτλ και σε τράπεζα και paypal και μαγαζι.. Η τράπεζα λέει " Εγώ, αφού έδωσες έγκριση για το ποσό στο paypal, τα δεσμεύω και του αφήνω 1 μήνα περιθώριο να τα ζητήσει" , το paypal λέει το ίδιο και λέει "περιμένω μήπως ο πωλητής τα ζητήσει" και ο πωλητής λέει "εγώ ΔΕ τα θέλω, ΑΡΝΗΘΗΚΑ να τα πάρω, αλλά τι να κάνω?!" .. Είχα ζητήσει από το κατάστημα και μου στείλαν οι άνθρωποι χαρτί ότι το σύστημά τους απέρριψε την πληρωμή, ότι από τα λογιστικά τους δεν έγινε χρέωση κτλ ποτε, πήγαινα στην τράπεζα και μου λέγαν "ναι, αλλά αφού τους έχεις δώσει τα στοιχεία σου, μπορεί να αλλάξουν γνώμη και μετά από 20 μέρες να τα τραβήξουν!! είναι κανόνας να περιμένουμε περίπου 1 μήνα πριν στα γυρίσουμε πίσω.." ...

Δημοσ.

οπότε περιμένω ενα μήνα απο οταν έδωσα την έγκριση στο paypal και μετα αποδεσμεύονται?

άκυρο κοίταξα πάλι σημερα τ σιτε της τραπεζας και τα λεφτα αποδεσμεύτηκαν..σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις..

Δημοσ.

Χαίρομαι μεν για σένα.. αλλά γιατί εμένα δεν αποδεσμεύτηκαν?! :angry:

ΚΑΙ στο παρελθόν, αλλά τυχαίνει και τώρα πάλι έχω εδώ και 15 μέρες σε εκκρεμότητα λεφτά από μια συναλλαγή μέσω paypal που έγινε denied από τον πωλητή (γιατί τελικά δε στέλνει Ελλάδα) και μου τα'χουν κρατημένα!

αα, μήπως να πάρω και να τους κράξω ??

• 9 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

μου πέρασε κάποιος στο paypal μου ένα μικρό ποσό, στις 17 Οκτωβρίου και δεν έχω πάρει τα λεφτά και φαίνεται ότι είναι Υπό Δέσμευση. Πρέπει να κάνω εγώ κάτι;

Μου γράφει αυτό

17 Οκτωβρίου 2022.Διαθέσιμα το αργότερο στις 7 Νοεμβρίου 2022.Υπό δέσμευση

Άρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι το αργότερο τις 7 Νοιεμβρίου που λέει;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Uberalles_gr είπε

Καλημέρα σας,

μου πέρασε κάποιος στο paypal μου ένα μικρό ποσό, στις 17 Οκτωβρίου και δεν έχω πάρει τα λεφτά και φαίνεται ότι είναι Υπό Δέσμευση. Πρέπει να κάνω εγώ κάτι;

Μου γράφει αυτό

17 Οκτωβρίου 2022.Διαθέσιμα το αργότερο στις 7 Νοεμβρίου 2022.Υπό δέσμευση

Άρα θα πρέπει να περιμένω μέχρι το αργότερο τις 7 Νοιεμβρίου που λέει;

Ευχαριστώ,
Βασίλης.

Ναι θα περιμένεις εκτός αν ανοιξει dispute αυτός που στα έστειλε 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...