kostas.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 λοιπον το προβλημα εχει ως εξης...εκανα μια παραγγελία απο τη franklin marshall εκανα πληρωμή μέσω paypal και μετα απο μια μερα μου στέλνουν μαιλ οτι θελουν τα στοιχεία μου με αγγλικους χαρακτήρες (τα εβαλα με ελληνικους χαρακτηρες γτ ηταν στα ελληνικα το site) τους απαντησα στο μαιλ στέλντοντας κανονικα τα στοιχεία με αγγλικους χαρακτηρες..μετα μου λενε οτι υπαρχει πρόβλημα με τ πληρωμη και οτι δεν εχει γινει γιατι δεν ειχε η καρτα (χρεωστική) ολο το πόσο...το αποτέλεσμα ειναι στο σιτε της πιρεως εγω να βλεπω λογιστικο υπολοιπο 284 και διαθέσιμο 0,64 η franklin marshall μου ειπε οτι πρεπει να ακυρώσει τ παραγγελια και να κανω εκ νεου αλλη...αλλα τ γίνετε με τα χρήματα?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν στην ακυρώσει θα περιμένεις να πάρεις πισω τα χρηματα, μετά κανεις εκ νεου την αγορά
kostas.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αν στην ακυρώσει θα περιμένεις να πάρεις πισω τα χρηματα, μετά κανεις εκ νεου την αγορά μα υποτίθεται οτι αυτοι δεν εχουν πάρει λεφτά..γι αυτο και δεν προχώρησε η παραγγελία
guardianx71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έχουν δεσμευθεί όμως από την paypal. Όταν ακυρωθεί , θα επιστραφούν
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εχει ερθει mail απο το paypal οτι πληρώθηκε αυτο το ποσον στην εταιρεία(franklin marshall)
kostas.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 το εμαιλ που ήρθε απο το paypal ειναι αυτο οταν ακυρώσουν αυτοι τ παραγγελια θα ειναι διαθέσιμα και τα χρηματα?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το μαιλ αυτο λεει οτι θα πληρωθούν τα χρήματα σε πρώτη ευκαιρία με προτεραιότητα έναντι άλλων αγορών σου. Προφανώς λοιπον αυτοι δεν εχουν παρει τα χρηματα, τωρα επειδή αυτο δεν το εχω ξαναδεί δεν μπορω να σε βοηθησω. Αλλα πως έγινε δε θα είχες πράγματι ολα τα χρήματα μεσα
guardianx71 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μετά από λίγες ώρες εώς και 2 μέρες (παίζει και κάποια καθυστέρηση από τράπεζα κτλ). Υπόψιν ότι για να κάνεις αγορές πρέπει να έχεις το απαιτούμενο ποσό και ένα επιπλέον +5% αυτού , αλλιώς δεν το δέχεται η τράπεζα
kostas.K Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 ίσως με αυτο ττο 5% εγινε η μλκια...οποτε τωρα τ κανω περιμενω?
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να φορτίσεις την κάρτα σου και με αυτά που λείπουν για να συμπληρωθεί το ποσον και να φύγει. Αλλά δεν είμαι και σίγουρος
GiOrGoSk21 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αυτό με το 5% είναι στάνταρ για όλες τις τράπεζες; Ή παίζει το ποσοστό για κάθε τράπεζα; Εγώ έκανα αγορά κινητού πριν 3 μέρες από to2c και μου ήρθαν 2 email (απ' το to2c και τα 2, όχι απ' το paypal), το 1ο την δεύτερη μέρα με τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία της παραγγελίας και το 2ο χτες με το tracking number. Στο paypal το μόνο που βλέπω είναι στο recent activity η συναλλαγή με status: Completed. Και στα details δλδ λέει completed και στη μεταφορά απ' την κάρτα μου στο Paypal και από το Paypal στο to2c. Το θέμα είναι ότι, όπως το υπολόγισα, παίζει σοβαρά να μην έβαλα +5% της αξίας αλλά κάπου εκεί κοντά, δλδ κάπου στο 4,7%.
guardianx71 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πρέπει να παίζει γιατί έχω ακούσει και 3%. Στην Πειραιώς που είμαι εγώ πάντως είναι 5. Και όλες θέλουν περισσότερα μέσα , για ασφάλεια μήπως υπάρξουν τίποτα άλλες χρεώσεις -δασμοί μετά την αγορά
kostas.K Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη εγω αυτο που πρεπει να κανω για να αποδεσμευθούν τα χρήματα ειναι να φορτώσω την καρτα?και αν ναι πόσο?
angmar Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πιθανότατα αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περιμένεις http://goo.gl/7gZbGs
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Κώστα βαλε 10 ευρω στην κάρτα και βλέπεις πως θα συμπεριφερθεί στο παυπαλ, μάλλον θα σου τραβήξει αυτά που υπολείπονται και τέλος Επίσης πες μας αν τα βάλεις τι θα γίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα