Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον το προβλημα εχει ως εξης...εκανα μια παραγγελία απο τη franklin marshall εκανα πληρωμή μέσω paypal και μετα απο μια μερα μου στέλνουν μαιλ οτι θελουν τα στοιχεία μου με αγγλικους χαρακτήρες (τα εβαλα με ελληνικους χαρακτηρες γτ ηταν στα ελληνικα το site) τους απαντησα στο μαιλ στέλντοντας κανονικα τα στοιχεία με αγγλικους χαρακτηρες..μετα μου λενε  οτι υπαρχει πρόβλημα με τ πληρωμη και οτι δεν εχει γινει γιατι δεν ειχε η καρτα (χρεωστική) ολο το πόσο...το αποτέλεσμα ειναι στο σιτε της πιρεως εγω να βλεπω λογιστικο υπολοιπο 284 και διαθέσιμο 0,64 η franklin marshall μου ειπε οτι πρεπει να ακυρώσει τ παραγγελια και να κανω εκ νεου αλλη...αλλα τ γίνετε με τα χρήματα?

Δημοσ.

Αν στην ακυρώσει θα περιμένεις να πάρεις πισω τα χρηματα, μετά κανεις εκ νεου την αγορά

μα υποτίθεται οτι αυτοι δεν εχουν πάρει λεφτά..γι αυτο και δεν προχώρησε η παραγγελία

Δημοσ.

το εμαιλ που ήρθε απο το paypal ειναι αυτο 

3091q2q.png

οταν ακυρώσουν αυτοι τ παραγγελια θα ειναι διαθέσιμα και τα χρηματα?

Δημοσ.

Το μαιλ αυτο λεει οτι θα πληρωθούν τα χρήματα σε πρώτη ευκαιρία με προτεραιότητα έναντι άλλων αγορών σου.

Προφανώς λοιπον αυτοι δεν εχουν παρει τα χρηματα, τωρα επειδή αυτο δεν το εχω ξαναδεί δεν μπορω να σε βοηθησω.

Αλλα πως έγινε δε θα είχες πράγματι ολα τα χρήματα μεσα

Δημοσ.

Μετά από λίγες ώρες εώς και 2 μέρες (παίζει και κάποια καθυστέρηση από τράπεζα κτλ). Υπόψιν ότι για να κάνεις αγορές πρέπει να έχεις το απαιτούμενο ποσό και ένα επιπλέον +5% αυτού , αλλιώς δεν το δέχεται η τράπεζα

Δημοσ.

Εχω την εντύπωση οτι πρέπει να φορτίσεις την κάρτα σου και με αυτά που λείπουν για να συμπληρωθεί το ποσον και να φύγει.

Αλλά δεν είμαι και σίγουρος

Δημοσ.

Αυτό με το 5% είναι στάνταρ για όλες τις τράπεζες; Ή παίζει το ποσοστό για κάθε τράπεζα;

Εγώ έκανα αγορά κινητού πριν 3 μέρες από to2c και μου ήρθαν 2 email (απ' το to2c και τα 2, όχι απ' το paypal), το 1ο την δεύτερη μέρα με τον αριθμό παραγγελίας και τα στοιχεία της παραγγελίας και το 2ο χτες με το tracking number. Στο paypal το μόνο που βλέπω είναι στο recent activity η συναλλαγή με status: Completed. Και στα details δλδ λέει completed και στη μεταφορά απ' την κάρτα μου στο Paypal και από το Paypal στο to2c.

Το θέμα είναι ότι, όπως το υπολόγισα, παίζει σοβαρά να μην έβαλα +5% της αξίας αλλά κάπου εκεί κοντά, δλδ κάπου στο 4,7%.

Δημοσ.

Πρέπει να παίζει γιατί έχω ακούσει και 3%. Στην Πειραιώς που είμαι εγώ πάντως είναι 5. Και όλες θέλουν περισσότερα μέσα , για ασφάλεια μήπως υπάρξουν τίποτα άλλες χρεώσεις -δασμοί μετά την αγορά

Δημοσ.

δηλαδη εγω αυτο που πρεπει να κανω για να αποδεσμευθούν τα χρήματα ειναι να φορτώσω την καρτα?και αν ναι πόσο?

Δημοσ.

Κώστα βαλε  10 ευρω στην κάρτα και βλέπεις πως θα συμπεριφερθεί στο παυπαλ, μάλλον θα σου τραβήξει αυτά που υπολείπονται και τέλος

Επίσης πες μας αν τα βάλεις τι θα γίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...