Kostas_xolargos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπερα εκανα μια κρατηση σε ενα ξενοδοχειο μεσω αυτου του σαιτ http://www.venere.com/?kwp=100-3&ref=1919140 και θελω να το περασω στο passbook μου του iphone 5 οπως επισης και το εισιτηριο μου απο το αεροπλανο εχει κανεις καμια ιδεα το πως γινετε?
Kostas_xolargos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 κανεις δεν εχει χρησιμοποιησει αυτην την μαλακια? 2
marios_geo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ χρόνια τώρα έχω το tripit. Άσχετο με το θέμα σου, αλλά σχετική εφαρμογή. Το συνδέεις με το email σου ή απλά προωθείς την κράτηση εκεί, και όλα γίνονται αυτόματα.
basilis5 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 εφοσον η αεροπορικη εταιρια η το ξενοδοχειο το υποστηριζουν, σου στελνουν ενα λινκ το οποιο ανοιγει η εφαρμογη passbook. τα αποθηκευει αυτοματα κ διαβαζει ημερομηνια/ωρα/τοποθεσια και σε ενημερωνει αυτοματα κ εγκαιρα οτι η πτηση σου πλησιαζει.
georgeadams Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 δώσε έμφαση στο: εφοσον η αεροπορικη εταιρια η το ξενοδοχειο το υποστηριζουν
Kostas_xolargos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εφοσον η αεροπορικη εταιρια η το ξενοδοχειο το υποστηριζουν, σου στελνουν ενα λινκ το οποιο ανοιγει η εφαρμογη passbook. τα αποθηκευει αυτοματα κ διαβαζει ημερομηνια/ωρα/τοποθεσια και σε ενημερωνει αυτοματα κ εγκαιρα οτι η πτηση σου πλησιαζει. λινκ απο το email εννοεις να μου στειλουν? παπαλα σημαδεψα τον κωδικο απο το εισιτηριο της ryanair και λεει δεν υπαρχει χαχαχαχα χαμηλου κοστους εταιρεια.
basilis5 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 σου στελνουν στο email σου εναν email που περιεχει ενα λινκ, το οποιο ανοιγει μεσω passbook. ετσι κανω με aegean που εχω δοκιμασει πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα