Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια, πριν λιγο θολωσα που ειδα την SAPPHIRE HD 7950 3GB GDDR5 WITH BOOST (Πριν μιση ωρα ειχε 5 διαθεσιμα κομματια, τωρα βλεπω δυο μονο) στο amazon.it στα 180 ευρω (χωρις μεταφορικα) και την παρηγγειλα. Tα 2 θεματακια μου:

1. Το κουτι μου ειναι mATX και αρχικα σκεφτομουν να παρω εναν athlon 2 x4 750k μαζι με μια 7790 και να κανω την δουλεια μου. Αλλα η προσφορα μου τα "χαλασε" !! Διαβαζω πως δεν θα εχω bottleneck με τον 750κ ειδικα αν κανω OC στα 4,2GHz... οποτε αν ειναι σιγουρο οτι χρειαζεται OC θα ηθελα να μου προτεινετε μια FM2+ που να το "σηκωνει" ευκολα! 

2. Για τροφοδοτικο μολις αγορασα ενα THERMALTAKE SPS-530MPCBEU SMART SE SERIES 530W CM 87+ PSU και διαβαζω οτι θελει η καρτα γραφικων αυτη 500αρι τροφοδοτικο. Θα ειμαι ενταξει η θα εχω προβλημα..? Ρωταω γιατι ειμαι λιγο πανω απ'το οριο. Γενικοτερα το PC θα εχει 1 ssd, 1 hdd, 2 case fans 120mm, 2 dimms ddr3 και τιποτα αλλο.

Μπορω να διαθεσω εως ~200€ για Μητρικη και CPU. Τι λετε? FM2 η με τα χιλια ζορια Intel? Δεν με νοιαζει να ειναι πολυ καλη η μητρικη. Ισως αργοτερα το set CPU-GPU μετακομισει σε καλυτερο συστημα.

Επεξ/σία από Σαϊνόμπι
Δημοσ.

Αφού μπορείς να δώσεις μέχρι 200, γιατί δεν πας για τα εντελώς κλασικά:

Συνολο: 196,93 €

mATX that is, my bad.

ισως στην τελικη συμφερει να αγορασω νεο κουτακι atx. 

Δημοσ.

τι λετε για αυτα? 

CPU Intel 1150 i5-4440 Ci5 Box (3,10G)( BX80646I54440 )

Υπολόγισε και +30-40 για ψύκτρα..

Εχω μια πολυ καλη Enermax (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.663550)

καλα κι αλλο pc πηρες ? :P

Πουληθηκαν ολα! Θα ναι το μοναδικο αυτο. 

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι με i5 + b85. Μatx και am3+ δεν πολυ λεει. Είναι τραγικές σαν μητρικές με ξεπερασμένα chipset. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι τρελοί ρε maxpayne στήνουν πάνω σε mitx με 7950 :-D  Aν πάει πάντως για άλλο κουτί, θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά και την λύση με fx 8320 σε αυτό το budget.

Δημοσ.

εγω θα εδινα κατι παραπανω και για κουτακι,ειναι κριμα να βαζεις ι5 και 7950 σε matx

γιατι κριμα? εχεις διαβασει τιποτα για ψυχολογικα των 7950 με το θεμα της κλειστοφοβιας?  :blink:

Κάτι τρελοί ρε maxpayne στήνουν πάνω σε mitx με 7950 :-D  Aν πάει πάντως για άλλο κουτί, θα πρέπει να εξετάσει σοβαρά και την λύση με fx 8320 σε αυτό το budget.

γιατι οχι, αφου δεν χρειαζονται κατα κυριο λογο σε simple users οι εξτρα pci-e θυρες συνηθως ~2 σκληροι δισκοι ειναι επαρκεις.

Δημοσ.

Μπορείς να πας και σε FM2+ και μετά να πας σε kaveri.

Εως τοτε να παλευω με τον Athlon 750K λες? Ισως ειναι ευκαιρια να πειραματιστω και με το OC. Ποια FM2+ μητρικη προτεινεις? Με το PSU δεν θα χω προβλημα λες?

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δίνει η thermaltake οτι βγάζει 492W στη 12V.

Δηλαδη? :unsure:  Απ'οτι ειδα εδω η 7950 καταναλωνει 200w ..οποτε απ'την στιγμη που το υπολοιπο συστημα δεν τρωει πανω απο 280w δεν θα υπαρχει προβλημα?

edit: (attachment)... ειδα αυτο και με ησύχασε λιγακι 

post-270338-0-90163100-1382561240_thumb.jpg

Δημοσ.

TDP είναι αυτό.Δεν καταναλώνει τόσο η 7950 μην ανησυχείς.140-150w+ σε gaming καταναλώνει ανάλογα και την υλοποίηση και τους χρονισμούς (η boost κάτι παραπάνω).Άμα αρχίσεις να τη κλοκάρεις θα ανέβει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...