Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας
Εχω ενα forum, και εχω μεταφερθει σε μια νεα εταιρια hosting και απο τοτε αργει πολυ η σελιδα μου να φορτωση, δηλαδη κανει αρκετοχρονο..
Εχω βαλει cloudflare και ολα στο full για την ταχυτητα, gzip, αλλα και File caching χρησιμοποιοντας το .htaccess.
Εχω δοκιμασει optimize και repair της βασης δεδομενον, και ακομα τα ιδια.
Χρησιμοποιω απολυτως τα απαραιτητα hooks Και apps, ακομα μειωσα ολες της εικονες στης κατηγοριες σε διαστασεις αλλα και σε μεγεθος σαν αρχεια, και κατι αλλες εικονες που εχω, μειωσα το μεγεθος τους σχεδον στο μισο δηλαδη συμπιεση με photoshop Κ.τ.λ.
Και ακομα καμια διαφορα δεν εχω δει.
Μιλησα με το νεο μου host αλλα δεν βρηκαμε ως τωρα καποια λυση.
Καποιες εικονες που εχω στην αρχικη της ανεβασα σε ενα image hoster για μεγαλυτερη ταχυτητα..
Εχω δοκιμασει με πολλους browser και υπαρχει το προβλημα,και το εχουν και αλλα μελη.
Ποτε μου δεν ειχα προβλημα σε καμια εταιρια Hosting μεχρι τωρα.
Εχετε καμια λυση?
Ευχαριστωω

Δημοσ.

Σε ευχαριστω

Αυτο εδω μου ειπανε

We do have a program running called CloudLinux.
This program basically limits the amount of resources anyone can use and if it goes over the default settings it will try to cut off some ends from that account so it does not affect others.

Τι αλος τροπος υπαρχει, για να αυξησω τη ταχητυτα?

Δημοσ.

Απ'ότι φαίνεται είναι θέμα hosting, πες τους πως αν δεν μπορούν να φτιάξουν το πρόβλημα θα αλλάξεις εταιρία και πράξε αναλόγως.

Σε ευχαριστω για την απαντηση

Λιγο δυσκολα  να αλλαξω..

Πηρα backup, τα εσβησα ολα αρχεια, βαση κ.τ.λ. και ανεβασα μονο ενα κενο αρχειο .html χωρις απολυτως τιποτα μεσα, και εκανε σχεδον 10 δευτερολεπτα να φορτωσει.

Μπορει να εχουν προβλημα με την ελλαδα? ειναι ξενη εταιρια..

Δημοσ.

Αυτές τις πληροφορίες μόνο αυτοί μπορούν να στις δώσουν. Γιατί δύσκολο να αλλάξεις; υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν αυτές την μεταφορά των αρχείων κτλ. goddady έχουν πολύ καλές υπηρεσίες/τιμές - επίσης υπάρχουν εδώ στο insomnia αρκετά θέματα που τα μέλη προτείνουν καλές εταιρίες με hosting.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

αρχιακ θα σου προτεινα να εκανες ενα ελεγχο στο φορουμ σου απο το http://tools.pingdom.com/ για να δεις μηπως καποιο αρχειο εχει προβλημα στην φορτωση. Επισης κανε και εναν ελεγχο με τα google developer tools tou chrome για να checkareis μηπως υπαρχει προβλημα με καποιο javascript.

Mετα αν χρησιμοποεις Cloudflare δεν χρειάζεται να βάλεις file caching με το .htaccess γιατι η cloudflare cacharei όλα τα στατικά αρχεία και ετσι μειωνεις και server load. 

Eπισης για forum θα προτιμουσα να το hostara σε VPS για καλύτερη απόδοση, ειδικότερα το IPB,

Στείλε μου σε PM to λινκ του φορουμ σου αν θες να σε βοηθήσω παραπανω. :)

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ο server σου είναι από Αμερική μεριά για αυτό υπάρχει και αυτή η καθυστέρηση στο φόρτωμα. Αν είσαι και σε κανένα hosting τύπου unlimited όπως καταλαβαίνεις είναι ακόμα χειρότερα. Γνώμη μου, παράτας τους και πήγαινε το hosting σε Ευρώπη μεριά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αγαπητέ sylvester73...

επέλεξες την CloudLinux για κάποιο συγκεκριμένο λόγο? 

Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχουν κλασικό μοντέλο hosting για σελίδες. Μου είχε γίνει πρόταση σε αυτούς για Kernel development.

Τα παλικάρια έχουν δικά τους containers για εικονικά Servers που κάνουν οικονομία βάση αναγκών και απαιτήσεων. Όμως θέλει σοβαρά ρυθμιστικά και δεν το βάζει μια εταιρία έτσι απλά για να παρέχει hosting. Είναι ολόκληρη βιομηχανία και επιστήμη το μοντέλο τους!

Σου προτείνω να βρεις άλλη εταιρία hosting με συμβατικό μοντέλο!

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Σας ευχαρισω για της απαντησης σας.

Το προβλημα λυθηκε μιλησα με την εταιρια, και το φτιαξαμε και δεν εχω προβλημα :)

Ευχαριστω για τη βοηθεια σας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...