steza Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα είχα ένα Samsung Galaxy S4 Active 16Gb και αγόρασα και μια SD card 64Gb. Εγκατέστησα την SD, έβαλα πάνω φωτό, μουσική, προγράμματα, όλα καλά. Κάποια στιγμή, μετά από 3-4 ημέρες μου έδειξε οτι η SD έχει αφαιρεθεί. ΟΚ σβήνω το κινητό την βγάζω την ξαναβάζω δούλεψε για λίγο και τέλος, δεν την αναγνωρίζει πλέον ούτε το S4 ούτε Η/Υ. Θεώρησα ότι είχε κάποιο κατασκευαστικό πρόβλημα. Αγόρασα μια 32Gb την έβαλα και μετά από 3-4 ημέρες τέλος και αυτή. Επειδή εκνευρίστηκα έδωσα το S4 Active και πήρα το S4 mini. Το φόρτωσα με μια 32Gb και μετά από 3-4 ημέρες το ίδιο σκηνικό, μόνο που δεν καταστράφηκε η κάρτα, με ένα format στον Η/Υ συνήλθε. Το "φαινόμενο" κατάλαβα ότι έχει, μάλλον , να κάνει με τα Windows 8 που έχω στο laptop μου. Μόλις μετέφερα κάποια προγράμματα στο βάλε βγάλε την χάλασε. Πάντα με ασφαλή κατάργηση. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ
steza Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 έχουν αλλά ρώτησα εάν ξέρει κάποιος γιατί χαλάνε ;
nikomania-- Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σίγουρα πάντως όχι εξαιτίας των win8. Χρησιμοποιώ τα 8 από τον ιανουάριο και τώρα τα 8.1 και δεν μου έχει εμφανίσει το παραμικρό πρόβλημα!
kataramenos32 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και εγω δεν πιστευω πως φταιει το pc σου.Τι μαρκα ειναι οι SD ειπαμε?
kataramenos32 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Kingston και Apacer Για τη 1η δεν ξερω να σου πω αλλα για τις Kingston εχω ακουσει οτι εχουν καποια θεματακια στα Galaxy παρολο που προσωπικα δεν ειχα κανενα μεχρι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα