Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ps4 εχει ανακοινωθει καιρο.ΟΜΩΣ βγηκε επιτελους το cobra ode(optical drive emulator).εδω στην πατρα κοστιζει 140ευρω με προσωπικη εργασια(ολα μαζι 140).σκευτομαι να το βαλω απλα τα λευτα μου φαινονται πολλα για να παιζω μονο και μονο sp.συγκεκριμενα 8α μου κοστισει 200 μαζι με τον σκληρο.το χω δει απο κοντα,ειναι τελειο αλλα κοστιζει αρκετα.γνωμες! ευχαριστω ;)

Δημοσ.

ΤΟ cobra ode αυτη τη στιγμη δεν αξιζει τα λεφτα του. Ουτε ειναι καλυτερο απο cfw (custom firmware) που μπαινει πανω σε πολλα PS3

Με 160-180ε βρισκεις ΠΣ3 με cfw και σκληρο μαζι 160-250-320 και εισαι πληρης με αυτο.

Το cfw εχει σαφως περισσοτερες δυνατοτητα απο το CObra ODE (και δεν εννοω μονο να τρεχεις παιχνδια).

Δημοσ.

πφφ φιλε με καιει πολυ μπορω να παραδεχτω.το 8εμα ειναι οτι δεν θελω μεταχειρισμενο πσ3..και πες οτι περνω καινουργιο,το παλιο?

Δημοσ.

Αν έχεις ήδη PS3, με τόσα λεφτά αγοράζεις κανονικά όλα τα sp παιχνίδια που αξίζει να παίξεις. 

Απολυτως σωστος ο Vole

Τι CECH code + date Code (το λεει στο αυτοκολλητο απο κατω) γραφει η κονσολα σου

Επισης εγω πιστευω οτι τελος του 13 αρχες του 14 θα περνουν ολα τα ΠΣ3 cfw επανω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...