Προς το περιεχόμενο

Απογονος των Αρχαιων Ελληνων

ppaio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@ppaio

ρωτάς αλλα θα σου απαντήσω με ερώτηση :

πως θα μπορούσα να μάθω αν είμαι επίγονος των αρχαίων Ελλήνων ? υπάρχει κανένα τεστ τύπου DNN ?

αυτό που θέλω να πω με λίγα λόγια ειναι οτι κανείς δε μπορεί να ξέρει γιατι οι πρόγονοι μας μπορεί να έκαναν σεξ με άλλες φιλές και να βγήκαν άλλα παιδιά "μιγάδια" που να συνέχισαν την οικογένεια οπότε ούτε εσύ ξέρεις ούτε κανείς το πως νιώθεις ειναι άλλο θέμα

βέβαια δε το βλέπω συμαντικό το γονίδιο , το πως νιώθεις ειναι το σιμαντικό της υπόθεσης δηλαδή αν νιώθεις έτσι και σε ευχαριστεί αυτό έχει σημασία :-)

Μεθυσμένο είσαι; :P
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

lepaterious

δεν νομιζεις οτι οι πιθανότητες να έχει ένα μικρό μέρος αρχαιοΕλληνικου αίματος, ειναι μεγαλύτερες για καποιους που ζουν επι γενιές, αιώνες σε ενα συγκεκριμένο τόπο, σε σχέση με κάποιους που έζησαν στα βάθυ της Περσίας?

Δε λέω, μπορει καποιος να ειναι μακρινός απόγονος Μακεδονα στρατιωτη του Μ Αλεξάνδρου, αλλά σκέψου τον άλλο, που ζει στον ιδιο τόπο. Ασε που στην περιοχή που έζησαν οι περισσότεροι, ειναι και λογικό να υπάρχει η πιθανότητα περισσότερων απογόνων. Πως το βλέπεις?

Σαν λαος, στη θεωρια παντα, λογικο ειναι.

Σαν ατομα ξεχωριστα ομως, κανεις μας δεν μπορει να ξερει για τον εαυτο του. Ποιος μου λεει εμενα, οτι καποτε πριν 150 χρονια πχ, ενα ζευγαρι αλοδαποων, ερχομενο στην ελλαδα για δουλεια, παρεμεινε εκανε οικογενεια και γεννησε τον προππαπο μου...

Μα δε διαφωνώ κάπου. Αλλωστε για πιθανότητες μιλησα. Ε όπως και να το κάνουμε, περισσότερες πιθανόητες έχει ο Ιταλός να έχει καποια μακρινή σχεση με τον Ιουλιο Καίσαρα παρά ένας Ιάπωνας ξέρω γω..

Εγώ πάλι, θέλω να δηλώσω ότι είμαι αποτέλεσμα - και όχι «απόγονος», είμαι ο ίδιος και ζω από τότε... - αρχαιοελληνικού οργίου, με guest καλεσμένους, το Hilander και τον Πανοραμίξ. Έτσι, προέκυψα σοφός, αθάνατος, ατρόμητος και παντοδύναμος...

...αν και κάποιες νύχτες ταραγμένου ύπνου, ειδικά μετά από πιτόγυρα αγριογούρουνου για βραδινό, βλέπω ένα συγκεκριμένο εφιάλτη: Ότι μού πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι...

Χαχαχα χαχαχα χαχαχα !!!!! Προσκυνώ !!!!! Άντε να διοργανώσουμε κανένα τσιμπουσι εμείς που δεν τρώμε και πολύ........

Αγριογούρουνο ψητό .....

Τώρα για τον φίλο που ειναι 100 % έλληνας

Τι να πω άλλος εΝας Που κοιτά στον καθρέφτη νομίζοντας ότι ειναι γνήσιος έλληνας και φυσικά ανώτερος των υπολοίπων λαών........ Άντε στο καλό!!!!!!!

Οπότε, ας την αφήσουμε αυτή την καραμέλα των "30 χρόνων", παρακαλώ θερμά.

Καταπληκτικό το κείμενο... αλλά:

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος για τον οποίο αναφέρθηκα στα "τελευταία 30 χρόνια" ήταν διότι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έχουμε απαλλαχτεί από όλα αυτά τα δεινά και τις αναταραχές τους παρελθόντος στις οποίες αναφέρθηκες, συνεπώς δε δικαιολογούμαστε να ψηφίζουμε με τα κριτήρια και τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε, σε μια περίοδο ανάπτυξης και ευημερίας (αν θεωρούμε ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων... πάνω-κάτω αυτό ήταν το τρολοεπιχείρημά μου).

Συνεπώς, ό,τι έγραψες ήταν απλά σκέψεις που είχες ανάγκη να εξωτερικεύσεις. Όμορφα διατυπωμένες... αλλά ΑΣΧΕΤΕΣ!

Τι ακριβως σημαινει να ειναι καποιος απευθειας απογονος των αρχαιων ελληνων? Ειναι πιο εξυπνος ξερωγω, πιο τυχερος, πιο μακροβιοτερος, τι τελοσπαντων?

Αυτό ακριβώς. Τι σου προσφέρει στην καθημερινή σου ζωή το ότι είσαι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων; Έχεις γράψει επιστημονικά βιβλία, είσαι φιλόσοφος; Μήπως ήταν όλοι οι αρχαίοι ήρωες και επιστήμονες;

Αυτή η προσκόλληση μόνο κακό κάνει γιατί δημιουργεί εξιδανικεύσεις και εμποδίζει την πρόοδο.

«Εχω κάνει μέχρι και τεστ DNA που έδειξε ότι είμαι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του βασιλιά της Ηπείρου Πύρρου»

Roberto Chaidi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...