ppaio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η Αρβελέρ λέει ότι υπάρχουν 3 αγκάθια στη θεωρία περί "συνέχειας". 1) ο χριστιανισμός, 2) η ανάμειξη των λαών... ...Oh, wait!!!! Τί λέω;;;;; ...Πάω στο θέμα του iPad Air!!!! Με ποιο λαο εγινε αναμειξη; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικα με αυτη την δηλωση της Αρβελερ την οποια βρισκω ενδιαφερουσα για το τοπικ ...
TeZaS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ μιας και είμαι Ολυμπιακός είμαι απόγονος του Στόλου 8
Tilemaxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν υπάρχουν άμεσοι απόγονοι των αρχαίων ελλήνων λόγω προσμίξεων, με Τούρκους-Αρβανίτες-Άραβες-Βλάχους κτλ. Τόσο απλά. Σίγουρα υπάρχει ένα ποσοστό μέσα στο DNA μας που χρονολογείται απο τότε, αλλά η Ελλάδα έχει περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω οτι υπάρχουν "καθαροί" απόγονοι πλέον. Είναι στατιστικά αδύνατο. 3
fylatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η Αρβελέρ λέει ότι υπάρχουν 3 αγκάθια στη θεωρία περί "συνέχειας". 1) ο χριστιανισμός, 2) η ανάμειξη των λαών... ...Oh, wait!!!! Τί λέω;;;;; ...Πάω στο θέμα του iPad Air!!!! Με ποιο λαο εγινε αναμειξη; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικα με αυτη την δηλωση της Αρβελερ την οποια βρισκω ενδιαφερουσα για το τοπικ ... Υπάρχουν και μελέτες μετακίνησης πληθυσμών και γενετικές και γλωσσολογικες που αποδεικνύουν δυστυχώς ή ευτυχώς αναντίρρητα ότι είμαστε ένα τουρλουμπούκι. Αν θες στη συνείδηση να είσαι απόγονος του μπορείς, αν θες να είσαι γενετικός απόγονος δυστυχώς θα απογοητευτείς. Ούτε φαινοτυπικα δεν ταιριάζουν οι σύγχρονοι Έλληνες με τους αρχαίους. Και σε ποιούς αναφέρεσαι καθώς κι αυτοί προέρχονται από διαφορετικά μέρη με διαφορετικές κληρονομιές. Άλλοι οι Μακεδνοι και άλλοι οι Μινωίτες.
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Με ποιο λαο εγινε αναμειξη; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικα με αυτη την δηλωση της Αρβελερ την οποια βρισκω ενδιαφερουσα για το τοπικ ... Με τα βαρβαρικά φύλα. http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=181 44ο λεπτό. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πες μας και το τρίτο.... Το τρίτο είναι τα αποτελέσματα των εκλογών τα τελευταία 30 χρόνια. ενω τα προηγουμενα διαπρεπαμε το 1960 ξερωεγω Sent from my ipad4 using Insomnia
tsifotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απο καραμπολα σε αλλο νημα θελω να δηλωσω οτι ειμαι απογονος των αρχαιων Ελληνων.Αυτονοητο; Δυστυχως οχι για ολους... Εσεις αισθανεστε ως απογονοι των παραπανω η οχι; Εγω επειδη το εχω ψαξει μεχρι 27 γενιες πισω εχω προγονους παιδεραστες, μαυραγοριτες, κλεφτοκοταδες, βιαστες, δοσιλογους, πυραμιδαδες, κλεφτες, μεταλαδες, γαυρους, μαγισσες και προδοτες. Ζητώ συγγνώμη απο όλους. Δεν θα το ξανακάνω..
deesnider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Με ποιο λαο εγινε αναμειξη; Δεν εχω διαβασει κατι σχετικα με αυτη την δηλωση της Αρβελερ την οποια βρισκω ενδιαφερουσα για το τοπικ ... Με κανέναν ρε 'συ! Αυτά είναι μέρος τής προπαγάνδας των ανθελλήνων και τον ξένων πρακτόρων. Στην αρχαία Ελλάδα, είναι γνωστό τοις πάσι ότι, έτσι και σ' έπιαναν να φυστικώνεις αλλοδαπή, σ' έστελναν να κοιμάσαι με τα ψάρια* *απόδοση τής «θυσίας στον Ποσειδώνα», στην αρχαιοελληνική αργκό. 2
Cossutius. Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αδελφέ, άμεσος απόγονος χωρις ξένα ποσοστά, δεν υπάρχει πουθενά. Το ότι μπορει να φέρουμε DNA του Περικλή, ειναι πιθανό, αλλά επισης μπορει να φέρουμε και Τουρκικο, Σλάβικο κτλ κτλ, όπως φυσικά ισχύει και για Τουρκους, Σλάβους κτλ... Το θέμα δεν ειναι αν εισαι άμεσος απόγονος, αλλά το ότι μιλάς την ιδια γλώσσα με αυτον τον άνθρωπο. Οι ομοιότητες ειναι εμφανης, ενω δεν μπορω να σκεφτώ άλλο έθνος που να έχει τέτοια "γλωσσική συνέχεια" ύστερα απο τόσους αιώνες. 4
noob Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Eσείς τρολάρετε,εγώ τον πιστεύω. Εγώ φίλε σε πιστεύω. Είσαι γνήσιο τέκνο λέμε κι ας τους άλλους να λένε! 3
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στο μεταξύ, έβλεπα πριν από λίγο τρέιλερ της εκπομπής του Μάνεση από την επίσκεψή του στην Κάρπαθο που κάποιοι στο χωριό είχαν τσιμεντώσει ένα κορονθιακό κιονόκρανο! ...Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων or not, να ούμε; Το θέμα δεν ειναι αν εισαι άμεσος απόγονος, αλλά το ότι μιλάς την ιδια γλώσσα με αυτον τον άνθρωπο. Οι ομοιότητες ειναι εμφανης, ενω δεν μπορω να σκεφτώ άλλο έθνος που να έχει τέτοια "γλωσσική συνέχεια" ύστερα απο τόσους αιώνες. Για μίλα μου αρχαία Ελληνικά. Επίσης, τα Λατινικά τα έχεις ακουστά;
fylatos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 <p>Αδελφέ, άμεσος απόγονος χωρις ξένα ποσοστά, δεν υπάρχει πουθενά.</p> <p>Το ότι μπορει να φέρουμε DNA του Περικλή, ειναι πιθανό, αλλά επισης μπορει να φέρουμε και Τουρκικο, Σλάβικο κτλ κτλ, όπως φυσικά ισχύει και για Τουρκους, Σλάβους κτλ...</p> <p> </p> <p>Το θέμα δεν ειναι αν εισαι άμεσος απόγονος, αλλά το ότι μιλάς την ιδια γλώσσα με αυτον τον άνθρωπο. Οι ομοιότητες ειναι εμφανης, ενω δεν μπορω να σκεφτώ άλλο έθνος που να έχει τέτοια "γλωσσική συνέχεια" ύστερα απο τόσους αιώνες.</p> Κοίτα προς ανατολάς.
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στο μεταξύ, έβλεπα πριν από λίγο τρέιλερ της εκπομπής του Μάνεση από την επίσκεψή του στην Κάρπαθο που κάποιοι στο χωριό είχαν τσιμεντώσει ένα κορονθιακό κιονόκρανο! ...Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων or not, να ούμε; Για μίλα μου αρχαία Ελληνικά. Αν είσαι .... τότε μίλα Αρχαία Ελληνικά, γράφε και με το πολυτονικό, όχι όμως καθαρεύουσα αλλά αρχαία ελληνικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις