gigisoni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Αποδειξεις υπαρχουν πολλες αν δεν τις βλεπεις μπραβο σου. Τώρα αν αρχίσω να χλευάζω και εγώ, εγώ θα φταίω; Δείξε μου τις αποδείξεις που βλέπεις εσύ ενώ εγώ είμαι θεόστραβος. Περιμένω.....
silverado Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορεις να δειξεις κατι σε καποιον που δεν θελει να το δει.
gigisoni Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορεις να δειξεις κατι σε καποιον που δεν θελει να το δει. Τρολάρεις βραδιάτικα; Αν υπάρχει κάτι να δω, είτε θέλω είτε όχι θα το δω. Αν δεν υπάρχει δεν θα δω τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μπροστά στα μάτια μου πχ ένα λεωφορείο και να μην θέλω να το δω και να μην το βλέπω; Και τα μάτια να κλείσω, θα τρακάρω πάνω του. ι.
deesnider Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δείξε μου τις αποδείξεις που βλέπεις εσύ ενώ εγώ είμαι θεόστραβος. Μας ψεκάζουν ό,τι και να λες! Απλώς εσένα σε πέτυχε ο ψεκασμός στα μάτια και δε βλέπεις, εντάξει; Δεν μπορεις να δειξεις κατι σε καποιον που δεν θελει να το δει. Μια χαρά μπορείς. Ακόμα δε κι αν δε θέλει να το δει, εφόσον αυτό που παρουσιάζεις είναι όντως απόδειξη - και το τι είναι απόδειξη, δεν υπόκειται σε υποκειμενικά κριτήρια, για να σε προλάβω... - εσύ θα βγεις κερδισμένος, εκθέτοντάς τον στα μάτια των υπόλοιπων συνομιλητών. Άσε τον gigisoni κατά μέρος λοιπόν! Αυτός, είπαμε, δε θέλει να δει. Σ' εμένα, που μ' έχει φάει η περιέργεια και δε μπορώ να αποδώσω πουθενά το μέγεθος τής μαλ... που δέρνει το νεοέλληνα, θα μού κάνεις τη χάρη να παρουσιάσεις τις περίφημες αποδείξεις; Προσωπικά, σού λέω με κάθε ειλικρίνεια, ότι θέλω να τις δω μπας και καταλήξω με κάτι λιγότερο που θα απασχολεί το κεφάλι μου. Αν όντως υπάρχει ...μαλακο-spray, θα είναι επαρκέστατη εξήγηση...
militarist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Και που ειναι απόγονος τι δηλαδή; Ειναι ανώτερος και καλύτερος άνθρωπος;;;Εγώ πάλι κάτι τέτοιους Ελληνιστές τους κατα τάζω αυτήν κατηγορία των μόνο κυττάρων οργανισμών....
walkerr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Και που ειναι απόγονος τι δηλαδή; Ειναι ανώτερος και καλύτερος άνθρωπος;;; Απλα φτιαχνεται με την ιδεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις