ppaio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απο καραμπολα σε αλλο νημα θελω να δηλωσω οτι ειμαι απογονος των αρχαιων Ελληνων.Αυτονοητο; Δυστυχως οχι για ολους... Εσεις αισθανεστε ως απογονοι των παραπανω η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Fotis13 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απογονος των αρχαιων ελληνων εισαι μονο στον υπνο οταν κοιμασαι και ονειρευεσαι. Sent from my ipad4 using Insomnia 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγω ειμαι απογονος των αρχαιων Ανθελληνων. 26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ολωνώνε; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παω να παρω popcorn συνεχιστε εσεις 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Ολοι στο ιδιο καζανι βραζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι μα το Δία οπότε ναι διάολε ΕΙΣΑΙ απόγονος των αρχαίων Ελλήνων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απο καραμπολα σε αλλο νημα θελω να δηλωσω οτι ειμαι απογονος των αρχαιων Ελληνων.Αυτονοητο; Δυστυχως οχι για ολους... Εσεις αισθανεστε ως απογονοι των παραπανω η οχι; Kι εγω καποτε ηθελα να δηλωσω απογονος των samurai, αλλα μεγαλωσα και μου περασε, οποτε υπομονη θα σου περασει κι εσενα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω γ σας εγω θα ηθελα να ημουν saiyan παντως. Dragonball ftw 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ είμαι ο γιος του Odin, τώρα για σας δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Απόγονοι του στόλου. 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η Αρβελέρ λέει ότι υπάρχουν 3 αγκάθια στη θεωρία περί "συνέχειας". 1) ο χριστιανισμός, 2) η ανάμειξη των λαών... ...Oh, wait!!!! Τί λέω;;;;; ...Πάω στο θέμα του iPad Air!!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η Αρβελέρ λέει ότι υπάρχουν 3 αγκάθια στη θεωρία περί "συνέχειας". 1) ο χριστιανισμός, 2) η ανάμειξη των λαών... ...Oh, wait!!!! Τί λέω;;;;; ...Πάω στο θέμα του iPad Air!!!! Πες μας και το τρίτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάλι, θέλω να δηλώσω ότι είμαι αποτέλεσμα - και όχι «απόγονος», είμαι ο ίδιος και ζω από τότε... - αρχαιοελληνικού οργίου, με guest καλεσμένους, το Hilander και τον Πανοραμίξ. Έτσι, προέκυψα σοφός, αθάνατος, ατρόμητος και παντοδύναμος... ...αν και κάποιες νύχτες ταραγμένου ύπνου, ειδικά μετά από πιτόγυρα αγριογούρουνου για βραδινό, βλέπω ένα συγκεκριμένο εφιάλτη: Ότι μού πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Πες μας και το τρίτο.... Το τρίτο είναι τα αποτελέσματα των εκλογών τα τελευταία 30 χρόνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις