michael.oikonomou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Γειά σας! Θέλω να αγοράσω ένα tablet και θα ήθελα να ακούσω γνώμες εάν κάποιος από τη κοινότητα έχει εμπειρία με τα συγκερκιμένα μοντέλα. Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο: Α. Asus Transformer Pad TF300TG Β. Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 Κάποιες από τις απαιτήσεις που έχω: - Να είναι γρήγορο και να μη κολάει, θα κάνω καθημερινή συχνή χρήση - Να έχει hardware που να μπορεί να αντέξει για κάποια χρόνια και μελλοντικές αναβαθμίσεις android. - Να είναι καλή η ποιότητα κατασκευής του ώστε να μη φθαρεί εύκολα. Επίσης, είμαι ανοιχτός εάν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μοντέλο εκτός από αυτά τα δύο Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miltostammy Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Xperia Tablet Z LTE Κοίτα και εσυ σύγκρση: με τo asus: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5337&idPhone2=5255 και με το samsung: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4573&idPhone2=5255 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael.oikonomou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γειά σου miltostammy και σε ευχαριστώ για την εισήγηση σου Θα εξετάσω και τη περίπτωση του Xperia. Έχεις κανείς άλλος από τη κοινότητα εμπειρία με τα μοντέλα που προανέφερα ή να προτείνει κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αν θες μελλοντικες αναβαθμισεις android χωρις να ψαχνεσαι μονος σου η πιο ασφαλης λυση ειναι ενα nexus tablet, αλλα αν πραγματικα θες κατι που να αντεχει στο χρονο και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παρε ενα ipad ειναι η πιο καλη επιλογη. Για android το note εχει το πλεονεκτημα του ενσωματωμενου stylus αλλα το xperia z tablet ειναι σαφως πιο ομορφο και η sony τελευταια φαινεται να εχει βελτιωσει την android εμπειρια της Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2013 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael.oikonomou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ok guys! Ευχαριστώ πολύ για τις εισηγήσεις σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα