cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εδω εισαι What a badly designed game. You need to have way above the recommended specs for the game to be able to participate in a rai.. zerg like this.. I'm surprised that you could record it ^ comment απο youtube. Τα spec δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Αφου το ειπες και μονος σου, ο αλλος εχει i7 και εχει προβλημα σε αυτου του ειδους το pvp. Τα spec δεν εχουν καμια σχεση, αυτα μονο σου λενε τι υπολογιστη θες για να κανεις απλα run το παιχνιδι στα πιο αθλια γραφικα.. Και PS: Αυτα τα SPEC ειναι για το normal engine, οχι για το High. Και τοτε γιατι το ποσταρεις; Το aion οπως και το wow ειναι κακογραμμενα και το εχουμε πει, το θεμα ειναι τι σχεση εχουν να κανουν με εμας ολα αυτα; Εχω σχολιασα ενα βιντεο που ανεβασε ο TheELF με εναν i3 να σερνεται. Aφου ολοι συμφωνουμε οτι το aion ειναι χαλια γραμμενο βαλε ενα με total war να σε δουμε αφου ειναι και πολυ ελαφρυ σε προκαλω να το κανεις σε οποιον i3 θες με o.c και βαλε και καμια titan για να μην σε κοβει η καρτα (χαχα). Τρεξε αυτα τα λιγα πραγματακια που τρεχω εγω και κανε record να δουμε ποσο smooth θα ειναι ο i3. Φιλε μου οταν λεω οτι εισαι παντελως ημιμαθης εχω 100% δικιο. Αλλο να ειναι χαλια γραμμενο ενα παιχνιδι και αλλο το να ειναι βαρη, μεχρι και αυτο εδω πρεπει να στο πουμε;
Fulgore1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εδω εισαι What a badly designed game. You need to have way above the recommended specs for the game to be able to participate in a rai.. zerg like this.. I'm surprised that you could record it ^ comment απο youtube. Τα spec δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα. Αφου το ειπες και μονος σου, ο αλλος εχει i7 και εχει προβλημα σε αυτου του ειδους το pvp. Τα spec δεν εχουν καμια σχεση, αυτα μονο σου λενε τι υπολογιστη θες για να κανεις απλα run το παιχνιδι στα πιο αθλια γραφικα.. Και PS: Αυτα τα SPEC ειναι για το normal engine, οχι για το High. Αφου εσυ ο ιδιος το ειπες, ο αλλος με i7 παιζει aion στα 10 fps και ο φιλος πιο πανω κανει multitask και εχει και το total war ανοιχτο.. Αληθεια ποιο ειναι πιο βαρυ.. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι θα πει κακογραμμενο παιχνιδι δεν υπαρχει λογος κουβεντας. http://update.aionfreetoplay.com/4-0/openbeta If you want to play AION with higher graphics settings, you need the following system requirements: και εχει Dual Core. Απλα και κατανοητα στοιχεια που δινει η ιδια η εταιρια. Και μην βγαινουμε εκτως topic,το topic εγινε για προταση gaming pc οχι για συγκριση Aion με Rome.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Χαχαχαχα να συγκρινεις το total war με το aion ειναι γελιο. Μαλλον δεν εχεις καμια απολυτος ιδεα. Εδω εσυ μου λινκαρες i3 που κανει συμπιεση και μου το ονομασες multitasking Επισης απο την ωρα που τρεχω τοσα πραγματα φυσικα ειναι multitasking....(4 για total war + 4 για windows και οτι αλλο χρειαστει) Μονος σου αναιρεις αυτα που ελεγες παλια για το multitasking, ελεγες οτι δεν χρειαζονται οι πολυ πυρινες και οτι 2 ειναι αρκετοι, σου παρεθεσα βιντεο με τοσο "απλα" κατα εσενα πραγματα που κανω και χρησιμοποιουν και τους 8 πυρινες. Δυστυχως φιλε μου TheELF φασκεις και αντιφασκεις , οτι υποστηριζεις τοσο καιρο μονος σου το αναιρεσες σε 2 προτασεις. Ναι θα είχε και για εμένα μεγάλο ενδιαφέρον κάτι τέτοιο. (Αλλά το ξανά λέω, το να φορτώσεις κάτι στην μνήμη δεν σημαίνει ότι αυτό θα τρέχει και κάτι ,άνοιξε π.χ. την διαχείριση εργασιών και θα δεις ότι,όλα αυτά που άνοιξες στο παρασκήνιο, «πάντα» είναι στο 0% (που σημαίνει κάτω από το 1% που είναι το ελάχιστο που μπορεί να δείξει)) Όποιος ανοίξει την διαχείριση εργασιών (προϋπόθεση να ξέρει κάποιος από Η/Υ) μπορεί ο ίδιος να δει πόσο από τον επεξεργαστή καταναλώνουν προγράμματα που τα ανοίγεις και δεν κάνουν τίποτα,και το πόσο καταναλώνει ένα flash ή ένα rar που το αναφέρεται και συνεχώς σαν κριτήριο υπέρ των amd ή μια κωδικοποίηση. Και όποιος κάνει τον κόπο να δει στα πρώτα 30" θα δει να γίνεται η εγγραφή στα 12fps(με codec που και αυτό καταναλώνει επεξεργαστή) ένας i3 του 2010 δεν μπορεί να παίξει total war, δεν το λέει κανείς ότι μπορεί. Αλλά η cpu του 2010 κάνει 3 βαριά πράγματα ταυτόχρονα + το παιχνίδι + την κωδικοποίηση + της δυο ταινίες και ο 8120 παίζει δυο ταινίες και ένα παιχνίδι που έχει requierments για τον μισό επεξεργαστή.
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αν ειναι κακογραμμενο το ΑΙΟΝ τοτε ολα τα ΜΜΟ ειναι, οποτε ας μην τα παιξουμε καν γιατι οτι συστημα και να εχουμε θα κολλανε, ετσι? Ας παμε να παιξουμε παιχνιδια στρατηγικης.. /sarcasm Αναρωτιεμαι παλι, ποιο ειναι πιο βαρυ.. αυτο που με i7 κανει record στα 10fps η αυτο που ειναι ανοιχτο κατα τη διαρκεια multitasking με χειροτερο συστημα και δεν κολλαει καθολου? Χμμμ πρεπει να εισαι επιστημονας για να απαντησεις, προσοχη!
Ashmadia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Sorry φιλε trilobyter αλλα τα νομισματα ειναι για την εθνικη τραπεζα!!! Αφου το wow ειναι τοσο γελειο τοτε γιατι το θεωρεις οτι κανει κανα σοβαρο multitasking; Μονο η συμπιεση ειναι και κολλαει!!! Το καλος που το ειδες και εγω δεν το βλεπω; Για κανα λογιστικο γραφειο για τα on board γραφικα καλος ειναι. Αν ειναι καλος οπως λες ας τρεξει κανα σοβαρο παιχνιδι με multitasking να τον δουμε. Καλυτερα Pentium G3420 στα 60Ε ακομα και για τετοιες δουλειες. Ο i3 ειναι καταδικασμενος, ανεξαρτητα απο την δυναμη που εχει. Ας εκανε 80-90Ε να πω πηγαιντε παρτε τον αξιζει! Τι διαολο? Οπως υποστηριζουν οι μπλε (δεν νοειται να μην εισαι μπλε και να μην τα βλεπεις τα προηγουμενα), βγανει νεος καθε χρονο. Ναι, με +10% απο τον προηγουμενο, με τα ιδια features και την ιδια υπερκοστολογηση αυτων. Δεν ειμαι fan ουτε της intel ουτε και της amd (εχω και απο τα δυο) οποτε τωρα δεν ξερω αν απλα εισαι μεγαλος φαν της amd η απλα ειναι καθαρα η γνωμη σου αλλα ο i3 ειναι ενας καλος επεξεργαστης για Low budget gaming PC αν και, αν ηταν εγω προσωπικα να παρω θα εβαζα τον 6300 για παιχνιδια. Για υπολογιστη γραφειου δεν παιρνεις i3 φιλε μου, δινεις 250 ευρω συνολικα και παιρνεις οτι φθηνοτερο υπαρχει.. Απλα ας μην λεμε οτι ναναι τωρα οτι ο i3 δεν ειναι καλος.. εδω εγω εχω επεξεργαστη 7ετιας στο εναν απο τους υπολογιστες μου και δεν εχω προβληματα, φαντασου ποσο καλυτερος ειναι ο i3 απο αυτον που εχω εγω.. Και οταν λες σοβαρο παιχνιδι τι εννοεις? Εγω που τρεχω 2 Aion Clients και κανω multitasking με υπολογιστη 7αετιας χωρις απολυτως κανενα κολλημα πως γινεται (Τρεχω μεχρι 5 clients αλλα αρχιζει να κολλαει το game αν το κανω αυτο επειδη εχω 6gb ram μονο και το καθε client τρωει 1gb η παραπανω αναλογα)? Νομιζεις ο i3 δεν μπορει να το κανει αυτο? Φυσικα και μπορει, ο μονος λογος που κολλαγε ειναι η συμπιεση (εκτως και αν ειχε καποιο αλλο προβλημα το πισι αυτο δεν μπορω να το ξερω).. Απλα οπως ειπα ας λεμε τα πραγματα οπως ειναι, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ του 8350 και του ιντελ αλλα ας μην λεμε τωρα οτι ο i3 ειναι κακος γιατι ειναι αστειο.. Στα χρηματα που τιμολογειται ΔΕΝ ειναι καλος. Δεν λεμε οτι θελουμε, ας κοστολογηθει οπως γραφω παραπανω για να γινει καλος. Elf, στο προηγουμενο thread δεν σου ελυσα πολλες αποριες? Παρατηρω οτι χρησιμοποιεις ΑΚΟΜΑ το bench του BF4, παρα οτι ειπαμε εκει. Και σε αυτα τα προηγουμενα thread θυμαμαι οτι εσυ μαζι με ενα συμφορουμιτη του οποιου το ονομα μου διαφευγει, υποστηριζατε οτι δεν υπαρχει συγκριση 6300 και i5, και οτι "ενδεχεται να μην ξεπερνα καν τον i3 4130". Βλεποντας το πολωνικο review που ανεβαζεις επεσα πανω σε αυτο http://pclab.pl/art54006-15.html Ο 4130 ειναι overclocked στα 3.7 3.57 [εβλεπα λαθος μοντελο] (οπως εχω γραψει ηδη παλιοτερα, ειναι μια προσθηκη των haswell i3) και μενει πισω σε παιχνιδια που γνωριζουμε οτι ειναι γραμμενα για multi. Μικροδιαφορες να σημειωσω εδω και playable και για τους 2, αλλα χωρις lowest fps, εγω δεν θα ρισκαρα με avg στα 60. Προσεξε επισης οτι στα 1080 βρισκουμε gpu-limits οπως δειχνουν τα διαγραμματα (αυτα που σου ελεγα χθες) και οτι ο 6300 ειναι πιο κοντα στο limit αυτο, παρα ο i3. Αν ειναι κακογραμμενο το ΑΙΟΝ τοτε ολα τα ΜΜΟ ειναι, οποτε ας μην τα παιξουμε καν γιατι οτι συστημα και να εχουμε θα κολλανε, ετσι? Ας παμε να παιξουμε παιχνιδια στρατηγικης.. /sarcasm Αναρωτιεμαι παλι, ποιο ειναι πιο βαρυ.. αυτο που με i7 κανει record στα 10fps η αυτο που ειναι ανοιχτο κατα τη διαρκεια multitasking με χειροτερο συστημα και δεν κολλαει καθολου? Χμμμ πρεπει να εισαι επιστημονας για να απαντησεις, προσοχη! Αναρωτησου και ποιο απ τα 2 μπορει να σου δωσει μια ενδειξη για να κανεις οποιαδηποτε συγκριση. Ουτε αυτο χρηζει επιστημονικων γνωσεων. Παρ ολα αυτα θα ηταν ακρως ενδιαφερον αυτο που ζητα ο cliobaccarra, δεν υπαρχει ουτε ενας χρηστης στο insomnia με i3 να τρεξει κατι παρομοιο?
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δεν υπαρχει ουτε ενας χρηστης στο insomnia με i3 να τρεξει κατι παρομοιο? Μαλλον μονο ο TheElf εχει i3
Ashmadia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον μονο ο TheElf εχει i3 Αν εχει οντως διαθεσιμο και δεν εχει τρεξει, αυτο και μονο αρκει για να βγαλει κανεις αρκετα συμπερασματα για τον ιδιο. Πολυ πιθανο ομως να μην εχει 4130 ας πουμε, μας κανει ομως και ο ivy.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το ότι βγήκαν τόσα άτομα(τα ίδια γνωστά) να υποστηρίξουν ότι το να τρέξεις ένα παιχνίδι μόνο του είναι multitasking,να δεις πόσα λέει. Όχι ούτε haswell ούτε ivy/sandy έχω,ξέρω όμως τι είναι το multitasking. Ashmadia δες λίγο πότε το ανέβασα το bech. Ναι ο 4130 είναι overclocked στα 3.57 και ο 6300 στα 4,7 για να καταφέρει να τον περάσει στα gpu «limited» παιχνίδια. και δες και στην επόμενη σελίδα για το total war shogun........
Ashmadia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το ότι βγήκαν τόσα άτομα(τα ίδια γνωστά) να υποστηρίξουν ότι το να τρέξεις ένα παιχνίδι μόνο του είναι multitasking,να δεις πόσα λέει. Όχι ούτε haswell ούτε ivy/sandy έχω,ξέρω όμως τι είναι το multitasking. Ashmadia δες λίγο πότε το ανέβασα το bech. Ναι ο 4130 είναι overclocked στα 3.57 και ο 6300 στα 4,7 για να καταφέρει να τον περάσει στα gpu «limited» παιχνίδια. και δες και στην επόμενη σελίδα για το total war shogun........ Υποστηριζω εγω (ενας απο τους γνωστους), οτι το να τρεξεις κατι μονο του ειναι multitasking? Απλα θα ηθελα να δω πως αντιδρα ο i3 σε τετοιο φορτο, φορτωστε και περισσοτερο αν νομιζετε οτι δεν ειναι επαρκης ο φορτος και θελετε πιο πολλα. Απλα να τα δουμε θελω. 3 fps διαφορα εκει, τα υπολοιπα games θα χρησιμοποιουσα ως επιχειρηματα (fsx starcraft). Αυτο δεν αλλαζει το οτι παιζονται οριακα και στους 2 (αν και τα strategy δεν απαιτουν 60 για να τα πεις playable απο οσο εχω δει προσωπικα). Ουτε αλλαζει οτι ξερουμε ποσους πυρηνες αξιοποιουν τα συγκεκριμενα. Ουτε αλλαζει το σκεπτικο με το οποιο προτεινω (futureproofing+αναγκες). Αν το παμε σε τετοιες συγκρισεις μονιμα, παντα θα κυνηγαμε την ουρα μας. Υποστηριξατε οτι ο oc 6300 δεν φτανει καν τον i5 και σου εδειξα απο δικο σου review (που μαλλον το διαβαζετε παντα μισο, αν το διαβαζετε και ολοκληρο δηλαδη) οτι τα παει μια χαρα και ξεπερνα σε αντιστοιχες χρησεις i3. Να τον ξεπερασει και στο singlethread ειναι αδυνατο με oc, τον πλησιαζει λιγακι, αλλα κραταει και υπερκερδιζει στο multi.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Υποστηριζω εγω (ενας απο τους γνωστους), οτι το να τρεξεις κατι μονο του ειναι multitasking? Απλα θα ηθελα να δω πως αντιδρα ο i3 σε τετοιο φορτο, φορτωστε και περισσοτερο αν νομιζετε οτι δεν ειναι επαρκης ο φορτος και θελετε πιο πολλα. Απλα να τα δουμε θελω.Δεν ήταν εναντίων σου προσωπικά, απλά κανένας από τους γνωστούς δεν είπε «όπα ρε συ μόνο ένα παιχνίδι παίζεις.. » όλοι αρχίσανε άμεσα την κόντρα και να μου, μας, τους,την λένε. Για το Shogun απλά επειδή το ανέφερα και για το βίντεο του φίλου για το rome ότι χτυπάει 100% ένας πυρήνας και περιορίζει τους άλλους πυρήνες και μόνο τρελό (δεν)με έβγαλε. Αποδεικνύει δηλαδή με τον καλύτερο τρόπο τον νόμο του amdahl.
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Sorry και ολας και εγω με προγραμμα σαν το camstudio κατεγραφα. Επισης αυτο δεν ειναι lag ειναι unplayable για τα δικα μου δεδομενα, σε ποιο; στο wow....αμφιβαλω πολυ αν ειναι μονο απο τον σκληρο δισκο μιας και ο cpu ειναι 100% συνεχεια. Καρφομενο το cpu στο 100%, οτι εργασια τρεχει, κοβει ( καθυστερει μια εργασια απο καποια αλλη την οποια τρεχει) για να την ξεκινησει. Εκει ειναι που διαφερουν ΤheELF ο δικος μου αν ανοιξω κατι ακομα δεν θα πεσει η αποδοση του συστηματος γιατι θα χρησιμοποιησει καποιον απο τους διαθεσιμους πυρινες. Σε αυτο το πραμα θα καθυστερησει το wow για παραδειγμα για κατι αλλο. Οσο για τον "stock" μου fx 8120 ποσο καλυτερος μπορει να ειναι απο εναν stock 8350 που σε εχω δει να συγκρινεις και να αναφερεις κοντραροντας με i3(ελεος). αν θες ανεβαζω και αλλο με αποσυμπιεση και οτι αλλο φανταστεις, η buldoza μου εχει δυναμη ακομα να δωσει και αν θες ανοιγω και 3-4 wow τρεχουν μαζι, το ιδιο τα τρεχει σαν να τρεχω 1. Το cpu είναι. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι όμως... βρε παιδί .... με τα αρχιτρολ ... Είπαμε μακάριοι οι μονοπύρηνοι ... Πλέον το IPC σημαίνει επεξεργαστική ισχύ. Να φανταστείς ο Pentium έχει μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ από τον OPTERON 16CORE 6386SE .... των 1200€ .... http://www.cpu-world.com/CPUs/Bulldozer/AMD-Opteron%206386%20SE%20-%20OS6386YETGGHK.html
MauMaus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το cpu είναι. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι όμως... βρε παιδί .... με τα αρχιτρολ ... Είπαμε μακάριοι οι μονοπύρηνοι ... κατα τα αλλα εσενα το σεντονι ηταν το τελευταιο σου μηνυμα
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 κατα τα αλλα εσενα το σεντονι ηταν το τελευταιο σου μηνυμα To τελευταιο πανω στο θεμα ... Δεν ασχολουμαι και δεν ανταπαντω γιατι η συζητηση ειναι ετσι ... 1
MauMaus Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 αν δε καταλαβαινετε οτι το εχετε παρα - κουρασει και οτι σε ολα τα θεματα στις ενοτητες με τις αναβαθμισεις και στις καρτες εχει βαρεθει ο κοσμος να διαβαζει τις αντιπαραθεσεις σας για το ποσο % δουλευει ο καθενας απο τους πυρηνες τοτε δεν μπορω να πω τιποτα ! σκεφτειτε λιγο περισσοτερο αυτους που εχουν προβλημα κ ζητανε λυσεις απο το να μη θιγει ο εγωισμος σας !
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ο TheELF αυτοανερειται μονος του, αν δεν ειναι αυτα που κανω multitasking και χρειαζονται 8 πυρινες, που να τρεξουμε και αυτα που εννοει multitasking ο THeELF , θα χρειαστουμε καμια 20αρια απο δαυτους. Αλλα βεβαια στον amd για multitask χρειαζομαστε 20 πυρινες αντιθετος στον i3 οι δυο ειναι υπεραρξετοι τα κανουν ολα και συμφερουν!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα