Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι fan ουτε της intel ουτε και της amd (εχω και απο τα δυο) οποτε τωρα δεν ξερω αν απλα εισαι μεγαλος φαν της amd η απλα ειναι καθαρα η γνωμη σου αλλα ο i3 ειναι ενας καλος επεξεργαστης για Low budget gaming PC αν και, αν ηταν εγω προσωπικα να παρω θα εβαζα τον 6300 για παιχνιδια. Για υπολογιστη γραφειου δεν παιρνεις i3 φιλε μου, δινεις 250 ευρω συνολικα και παιρνεις οτι φθηνοτερο υπαρχει.. Απλα ας μην λεμε οτι ναναι τωρα οτι ο i3 δεν ειναι καλος.. εδω εγω εχω επεξεργαστη 7ετιας στο εναν απο τους υπολογιστες μου και δεν εχω προβληματα, φαντασου ποσο καλυτερος ειναι ο i3 απο αυτον που εχω εγω..

Και οταν λες σοβαρο παιχνιδι τι εννοεις? Εγω που τρεχω 2 Aion Clients και κανω multitasking με υπολογιστη 7αετιας χωρις απολυτως κανενα κολλημα πως γινεται (Τρεχω μεχρι 5 clients αλλα αρχιζει να κολλαει το game αν το κανω αυτο επειδη εχω 6gb ram μονο και το καθε client τρωει 1gb η παραπανω αναλογα)? Νομιζεις ο i3 δεν μπορει να το κανει αυτο? Φυσικα και μπορει, ο μονος λογος που κολλαγε ειναι η συμπιεση (εκτως και αν ειχε καποιο αλλο προβλημα το πισι αυτο δεν μπορω να το ξερω)..

Απλα οπως ειπα ας λεμε τα πραγματα οπως ειναι, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ του 8350 και του ιντελ αλλα ας μην λεμε τωρα οτι ο i3 ειναι κακος γιατι ειναι αστειο..

Προφανως δεν κανουμε ολοι την ιδια χρηση στον η/υ, και για μενα ειναι κακος.

Ειχα intel και τωρα amd κανενος fan δεν ειμαι γιατι πολυ απλα κανεις δεν με πληρωνει απο αυτους. Σου ξαναλεω εγω σου εδειξα σε βιντεο τι μπορει να κανει μια πλατφορμα των 210 ευρω και εσυ μου λες οτι δεν εχεις προβλημα με τον cpu 7ετιας σου. Το οτι δεν ειχες - εχεις προβλημα δεν νομιζω να αναιρει οτι δεν μπορεις να παιξεις με το cpu σου bf4, total war κτλπ οποτε αυτο που γραφεις ειναι τελειως ακυρο.

Και εγω εχω εναν pentium 4 και δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια το μονο που κανει ειναι να κατεβαζει απο το internet αλλα προβλημα δεν εχω....

Οσον αφορα το aion δεν εχω ιδεα, δεν το εχω παιξει καν.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειχα intel και τωρα amd κανενος fan δεν ειμαι γιατι πολυ απλα κανεις δεν με πληρωνει απο αυτους. Σου ξαναλεω εγω σου εδειξα σε βιντεο τι μπορει να κανει μια πλατφορμα των 210 ευρω και εσυ μου λες οτι δεν εχεις προβλημα με τον cpu 7ετιας σου. Το οτι δεν ειχες - εχεις προβλημα δεν νομιζω να αναιρει οτι δεν μπορεις να παιξεις με το cpu σου bf4, total war κτλπ οποτε αυτο που γραφεις ειναι τελειως ακυρο.

Και εγω εχω εναν pentium 4 και δεν εχω κανενα προβλημα βεβαια το μονο που κανει ειναι να κατεβαζει απο το internet αλλα προβλημα δεν εχω....

Τωρα μου λες οτι το παιχνιδι στρατηγικης ειναι τοσο βαρυ?

Αυτο ειναι το total war

σωστα?

Και αυτο ειναι το Αιον (και πολλα ατομα στον σερβερ που παιζω εχουν i3)

Σηκωνει το Αιον με τα eye candy γραφικα σε HIgh Engine και δεν θα σηκωνει total war? Παλι τα ισοπεδωνεις φιλε μου. Τελος παντων.

Δημοσ.

Χαχαχαχα να συγκρινεις το total war με το aion ειναι γελιο. Μαλλον δεν εχεις καμια απολυτος ιδεα.

Εδώ τρέχει το total war, μόνο του, που είναι για 4 πυρήνες ενώ αυτός έχει 8,και νομίζει ότι αυτό λέγετε multitasking.....

Εδω εσυ μου λινκαρες i3 που κανει συμπιεση και μου το ονομασες multitasking

Επισης απο την ωρα που τρεχω τοσα πραγματα φυσικα ειναι multitasking....(4 για total war + 4 για windows και οτι αλλο χρειαστει) 

Μονος σου αναιρεις αυτα που ελεγες παλια για το multitasking, ελεγες οτι δεν χρειαζονται οι πολυ πυρινες και οτι 2 ειναι αρκετοι, σου παρεθεσα βιντεο με τοσο "απλα" κατα εσενα πραγματα που κανω και χρησιμοποιουν και τους 8 πυρινες.

Δυστυχως φιλε μου TheELF φασκεις και αντιφασκεις , οτι υποστηριζεις τοσο καιρο μονος σου το αναιρεσες σε 2 προτασεις.

Δημοσ.

Χαχαχαχα να συγκρινεις το total war με το aion ειναι γελιο.

Οντως επειδη οταν κανεις pvp στο ΑΙΟΝ και εχει 300 ατομα γυρω σου δεν συγκρινεται με τιποτα με το απλο παιχνιδι στρατηγικης που λεγεται Total War.

Απλα γελαω στο τι καθεσαι και συγκρινεις.

Δημοσ.

Νομιζω οτι το θεμα ειναι ξεκαθαρο και κακως καποια ατομα δινουν συνεχεια, τα εχουμε πει 100φορες,σε intel στα λεφτα αυτα πας στο φθηνοτερο i5 που μπορεις να παρεις αλλιως πας στον 6300 σε Low budget gaming pc. Ο i3 οπως αναφερθηκε ειναι για αλλες δουλειες καταλληλος οχι για gaming.Τελος.

Δημοσ.

Οντως επειδη οταν κανεις pvp στο ΑΙΟΝ και εχει 300 ατομα γυρω σου δεν συγκρινεται με τιποτα με το απλο παιχνιδι στρατηγικης που λεγεται Total War.

Απλα γελαω στο τι καθεσαι και συγκρινεις.

Μαλλον δεν εχεις παιξει ποτε Total war, δεν μπορω να συνεχισω να μιλαω με ημιμαθεις σοβαρα πλεον. Αν θες να συνεχισουμε την κουβεντα απλα ανεβαζεις βιντεο.

Νομιζω οτι το θεμα ειναι ξεκαθαρο και κακως καποια ατομα δινουν συνεχεια, τα εχουμε πει 100φορες,σε intel στα λεφτα αυτα πας στο φθηνοτερο i5 που μπορεις να παρεις αλλιως πας στον 6300 σε Low budget gaming pc. Ο i3 οπως αναφερθηκε ειναι για αλλες δουλειες καταλληλος οχι για gaming.Τελος.

fulgore ακριβως για αυτον τον λογο καθομαστε και ασχολουμαστε ακομα επειδη καποιοι δεν λενε να καταλαβουνε τα αυτονοητα. Θα το πουμε οσες φορες χρειαστει για να μην παιρνουν στον λαιμο τους ατομα που απλα ζητανε την βοηθεια μας σε αυτο το forum.

Δημοσ.

Ακομα γελαω, συγκρινει τον αδελφο του red alert 2 με ενα eye candy high engine MMO game με εκατονταδες ατομα στην ιδια περιοχη να σκοτωνονται μεταξυ τους στο world pvp. Φαινεται οτι δεν ειναι ημιμαθης αυτος που δεν ξερει οτι το καθε ατομο βαραινει ολο και πιο πολυ ενα ΜΜΟ παιχνιδι καθως εμφανιζεται στην οθονη και αυτο γινεται ολο και πιο δυσκολο καθως οι μαχες ειναι συνηθως δεκαδες/εκατονταδες ατομα vs αλλους τοσους. Τελος παντων.

Οσο για το τοπικ οπως εχω πει και σε αλλα thread:

Αν θελει για παιχνιδια ας παει στον 6300, ειναι η καλυτερη επιλογη. Αλλα και i3 να παρει δεν θα μεινει απογοητευμενος.

Δημοσ.

Ακομα γελαω, συγκρινει τον αδελφο του red alert 2 με ενα eye candy high engine MMO game με εκατονταδες ατομα στην ιδια περιοχη να σκοτωνονται μεταξυ τους στο world pvp. Φαινεται οτι δεν ειναι ημιμαθης αυτος που δεν ξερει οτι το καθε ατομο βαραινει ολο και πιο πολυ ενα ΜΜΟ παιχνιδι καθως εμφανιζεται στην οθονη και αυτο γινεται ολο και πιο δυσκολο καθως οι μαχες ειναι συνηθως δεκαδες/εκατονταδες ατομα vs αλλους τοσους. Τελος παντων.

Οσο για το τοπικ οπως εχω πει και σε αλλα thread:

Αν θελει για παιχνιδια ας παει στον 6300, ειναι η καλυτερη επιλογη. Αλλα και i3 να παρει δεν θα μεινει απογοητευμενος.

Προσεχε τι λες γιατι γελαει ολο το forum μαζι σου.MMO δεν ειναι και το wow και μαλιστα πολυ κακογραμμενο; Ναι εχουν σοβαρες απαιτησεις στα recomend ζηταει εναν ολοκληρο p4. Οσο για το multiplayer οσο και να το βαρυνει δεν υπαρχει απολυτος καμια συγκριση.

Καμια απαντηση με βιντεο παντως, καλη φαση μονο στα λογια ετσι για να τα λεμε...

(και please μην κανεις κανα αστειο και ανεβασεις κανα βιντεο παιζοντας aion και τρεχοντας τπτ απο πισω γιατι θα γελανε και οι πετρες για το σοβαρο multitasking. Περιμενω παιχνιδι καλο του 2013 total war, crysis, bf, TR κτλπ)

Για τον 6300 συμφωνω μαζι σου, αν και παλι δεν θα τσιγκουνευομουνα 30 ευρω για να μην βαλω 8320.

Δημοσ.

Τωρα μου λες οτι το παιχνιδι στρατηγικης ειναι τοσο βαρυ?

Αυτο ειναι το total war

σωστα?

Και αυτο ειναι το Αιον (και πολλα ατομα στον σερβερ που παιζω εχουν i3)

Σηκωνει το Αιον με τα eye candy γραφικα σε HIgh Engine και δεν θα σηκωνει total war? Παλι τα ισοπεδωνεις φιλε μου. Τελος παντων.

1)Εχεις κανει καποιο γκαλοπ και σου εχουν πει τα περισσοτερα ατομα σε ενα server οτι εχουν i3?(σε τι αναλυση παιζουν ποιο ειναι το υπολοιπο συστημα τους και τι frames βγαζουν ρωτησες??)

2)Για ποιο λογο το συγκρινεις παιχνιδια με βαση την Cpu??Δηλαδη ολο το υπολοιπο συστημα δεν παιζει ρολο??

Στο παραπανω video που ανεφερες για το Aion λεει το ατομο που το εφτιαξε το video σχολιο 3

'''

Geforce 295 gtx. i7 940 and 12 gb ddr 3 ram. It do indeed run smoothly +200 fps in groups solo. however in a zerg like this it will decrease and remain at a steady 10 fps. Due to the cpu bottleneck, it will never be able to run big zergs better, atleast I havent seen it go under 10 fps either.

The reason why it looks so good is obviously cos I speeded it up, but also due to the 10 steady fps... it doesnt run smooth, but it runs, and with steady fps and 200 ms, zergs are quite playable. compared''' 

Αρα τι σχεση εχει ο i3 του topic αυτου με i7 που ειδαμε στο video??

Το ολο topic ξεκινησε σαν προταση για συνθεση gaming ο ενδιαφερομενος ανεφερε για i5 και μητρικη 80-90ευρο και καρτα γραφικων 7770(post 3)

Intel

Cpu http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html?keyphrase=i5+4440 164ευρο

Μητρικης http://www.skroutz.gr/s/3460154/Asrock-Fatal1ty-H87-Performance.html 90ευρο

Gpu http://www.skroutz.gr/s/441629/Gigabyte-Radeon-HD7770-1GB-OC.html 98ευρο  

Συνολο 352ευρο

και προτειναμε στα λεφτα αυτα

Cpu http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html?keyphrase=fx+6300 101ευρο

Μητρικη http://www.skroutz.gr/s/2348801/Asus-M5A97-R2-0.html 77ευρο

Gpu  http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=660

ή ακομα καλυτερα http://www.skroutz.gr/s/2656280/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-GHz-Edition-Dual-X-11199-16-20G.html

Συνολο 345ευρο και 353 με 7870

Και κλασικα το ιδιο γνωστο ατομο ανεφερε τον i3 για gaming και ξεκινησε για αλλη μια φορα στο insomnia η αντιπαραθεση μεταξυ i3-I5 4440 και fx 6300 για Low budget gaming pc.

Απλη λογικη ειναι ποια απο τις 2 παραπανω συνθεσεις ειναι καλυτερη για τετοιο Pc,μονο 1-2 ατομα εχουν ''φαει κολλημα'' με τον i3.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι φιλε μου δικιο εχεις για το τοπικ και εγω συμφωνω με τον 6300. Για το παιχνιδι μιλησα επειδη ο αλλος πεταγεται και λεει οτι το total war ειναι πιο βαρυ, δηλαδη ελεος οτι ναναι πετανε και μετα εμεις φταιμε που απαντησαμε. Εγω απλα ειπα οτι εγω προσωπικα σε ενα αρκετα παλιο συστημα με χειροτερο επεξεργαστη απο τον i3 μπορω και παιζω σε καλα γραφικα το ΑΙΟΝ το οποιο ειναι ενα πραγματικα πολυ βαρυ παιχνιδι οταν κανεις PvP οποτε ο i3 ειναι μια χαρα για παιχνιδια αφου φυσικα ειναι καλυτερος απο τον δικο μου επεξεργαστη και αφου εγω μπορω και παιζω ενα βαρυ MMO ο αλλος που θα παρει τον i3 με καλυτερη καρτα γραφικων και καλυτερες μνημες φυσικα και μπορει να παιξει παιχνιδια.. και ο αλλος βγηκε και ειπε οτι το total war ειναι πιο βαρυ και το ειπε με εναν τροπο λες και το ΑΙΟΝ ειναι τετρις χωρις να ξερει καν για ποιο παιχνιδι μιλαω αφου ειπε οτι δεν το εχει παιξει ποτε. Ασε που εχει αδικο και δεν ξερει τι λεει και μετα με αποκαλει ημιμαθη κιολας. :huh:

Και για να σου απαντησω στην ερωτηση, το βιντεο το λινκαρα -για αυτον ακριβως τον λογο που ανεφερες - απλα για να δειξω οτι μιλαω για ενα πολυ βαρυ παιχνιδι και οτι δεν ειναι οπως τα λεει ο φιλος απο πανω.

Και μιλαει για recommended specs, να τι ειπε ενας αλλος με comment στο youtube στο ιδιο βιντεο "What a badly designed game. You need to have way above the recommended specs for the game to be able to participate in a rai.. zerg like this.. I'm surprised that you could record it"

Ναι σιγουρα, το total war ειναι πιο βαρυ.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου δικιο εχεις για το τοπικ και εγω συμφωνω με τον 6300. Για το παιχνιδι μιλησα επειδη ο αλλος πεταγεται και λεει οτι το total war ειναι πιο βαρυ, δηλαδη ελεος οτι ναναι πετανε και μετα εμεις φταιμε που απαντησαμε. Εγω απλα ειπα οτι εγω προσωπικα σε ενα αρκετα παλιο συστημα με χειροτερο επεξεργαστη απο τον i3 μπορω και παιζω σε καλα γραφικα το ΑΙΟΝ το οποιο ειναι ενα πραγματικα πολυ βαρυ παιχνιδι οταν κανεις PvP οποτε ο i3 ειναι μια χαρα για παιχνιδια αφου φυσικα ειναι καλυτερος απο τον δικο μου επεξεργαστη και αφου εγω μπορω και παιζω ενα βαρυ MMO ο αλλος που θα παρει τον i3 με καλυτερη καρτα γραφικων και καλυτερες μνημες φυσικα και μπορει να παιξει παιχνιδια.. και ο αλλος βγηκε και ειπε οτι το total war ειναι πιο βαρυ και το ειπε με εναν τροπο λες και το ΑΙΟΝ ειναι τετρις χωρις να ξερει καν για ποιο παιχνιδι μιλαω αφου ειπε οτι δεν το εχει παιξει ποτε. Ασε που εχει αδικο και δεν ξερει τι λεει και μετα με αποκαλει ημιμαθη κιολας. :huh:

Και για να σου απαντησω στην ερωτηση, το βιντεο το λινκαρα απλα για να δειξω οτι μιλαω για ενα πολυ βαρυ παιχνιδι και οτι δεν ειναι οπως τα λεει ο φιλος απο πανω.

Εγω θα βαλω τα επισημα specs που υπαρχουν για τα δυο παιχνιδια(το Rome ειναι πιο βαρυ απο το Aion παντως :P)

Aion http://www.aionglobal.com/system-requirements.html

http://update.aionfreetoplay.com/4-0/openbeta

Rome Total War 2 http://www.gamespot.com/articles/total-war-rome-ii-system-specs-released/1100-6410855/

Δημοσ.

Εδω εισαι

What a badly designed game. You need to have way above the recommended specs for the game to be able to participate in a rai.. zerg like this.. I'm surprised that you could record it

^ comment απο youtube. Τα spec δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.

Αφου το ειπες και μονος σου, ο αλλος εχει i7 και εχει προβλημα σε αυτου του ειδους το pvp. Τα spec δεν εχουν καμια σχεση, αυτα μονο σου λενε τι υπολογιστη θες για να κανεις απλα run το παιχνιδι στα πιο αθλια γραφικα..

Και PS: Αυτα τα SPEC ειναι για το normal engine, οχι για το High.

Αφου εσυ ο ιδιος το ειπες, ο αλλος με i7 παιζει aion στα 10 fps και ο φιλος πιο πανω κανει multitask και εχει και το total war ανοιχτο.. Αληθεια ποιο ειναι πιο βαρυ..

meme-face-thinking.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...