ma3stros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Φιλε μου το total war να βαλει αντι του wow να δουμε. Ειπαμε το wow δεν ειναι μετρο συγκρισεις για σημερινους επεξεργαστες, ισως για καναν p4 ναι. Δεν θελω να ακουσω τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο, απλα αν εχεις i3 τρεξε σε παρακαλω αυτα που ετρεξα και ανεβασε ενα βιντεακι να δουμε. σρυ που παρεμβαινω στη συζητηση αλλα θα συμφωνησω με τον theelf αυτα π κανεις τα κανει ανετα ο e8400 π ειχα χωρις oc:S
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ειχες και total war rome 2; Επισης αλλο τα κανει και κολλαει. Περιμενω βιντεο παιδια
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 σρυ που παρεμβαινω στη συζητηση αλλα θα συμφωνησω με τον theelf αυτα π κανεις τα κανει ανετα ο e8400 π ειχα χωρις oc:S Με παιχνίδια όπως αυτό στο βίντεο του cliobaccarra..; Κόψε κάτι.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Το επιχείρημα του cliobaccarra ήταν ότι άλλο 2 άλλο 4 άλλο 8 πυρήνες, είδατε λοιπόν ότι και σε ι3 παίζεις παιχνίδια και βλέπεις βίντεο ταυτόχρονα,σαφώς και το total war έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις αλλά αφού θέλει μόνο τον μισό περίπου 8120 για να παίξει,που κολλάτε;;; Και αποδεικνύεται και αυτό που είπα, ο πρώτος πυρήνας χτυπάει πολύ συχνά το 100% που σημαίνει ότι το νήμα που τρέχει εκεί περιορίζει όλα τα άλλα νήματα που εξαρτώνται από αυτό...
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν ισχυει αυτο που λες δες ξανα το βιντεο. Επισης σε μαχη μεσα το ποσοστο πηγαινε σε 60-70% σε 4-5 πυρινες και 30-40% οι υπολοιποι. Θελω να δω τι θα πρωτοτρεξει ο i3. Πραγματικα περιμενω να δω ενα βιντεακι να δω πως ακριβως θα ανταποκριθει ο διπυρινος σε λειτουργιες που ο δικος μου χρησιμοποιει 8 πυρινες. ΤheELF περιμενω βιντεω απο καποιον να παιζει παιχνιδι του 2013 με ολα αυτα που κανω απο πισω. Μην προσπαθεις να ξεγελασεις κανεναν με παιχνιδια του τυπου wow. Επισης δεν βρισκω το λινκ του i3 μπορεις να το ξανανεβασεις σε παρακαλω.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δεν ισχυει αυτο που λες δες ξανα το βιντεο. Επισης σε μαχη μεσα το ποσοστο πηγαινε σε 60-70% σε 4-5 πυρινες και 30-40% οι υπολοιποι.Δεν διαφωνώ σε αυτό,ότι δηλαδή όταν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη ανεβαίνουν και τα ποσοστά,αυτό απόλυτος λογικό είναι. Θελω να δω τι θα πρωτοτρεξει ο i3.Είναι ανάγκη όμως να πρώτο-τρέξει κάτι;(ε,το main loop λογικά) Εκεί είναι η απορία ,από την στιγμή που θα τρέξει λιγότερα πράγματα αλλά ποιο γρήγορα, στο σύνολο δεν θα είναι το ίδιο; Δεν μιλάω βέβαια για τον 8120 @ "stock" 4,5Ghz έναντι ι3-4130 μιλάω πάντα για 6300 vs i3-4130. Αν κάνεις παύση στης στιγμές που βαράει 100% ο ένας πυρήνας θα δεις ότι στο σύνολο όλοι μαζί είναι γύρο στο 50% της δύναμης του, οπότε και στο 50% της multithreaded δύναμης που έχει. Δεν βλέπεις π.χ. οι δύο πυρήνες που κάθονται(στα ~10% το πολύ) να βοηθάνε τον έναν που είναι στο 100% για να πεις ότι θα δώσει παραπάνω multithreading. Αν τρέξεις π.χ. μια συμπίεση με το handbrake θα δεις το αντίθετο,όλοι οι πυρήνες να είναι στο 100% οπότε εκεί παίρνεις και την πλήρη multithreaded δύναμη του επεξεργαστή. Ενδιαφέρων μεγάλο θα είχε να έτρεχες κάποιο παιχνίδι που σίγουρα είναι φτιαγμένο για πολλούς πυρήνες όπως κάποιο από αυτά( bf3 crysis2) ,όπου βλέπουμε προβάδισμα στους 6300@4,7Ghz,για να δούμε πόσο «γεμίζει» ο κάθε πυρήνας,δεν είναι ανάγκη βίντεο όποιος το έχει και μπορεί μια εικόνα να δείχνει τους πυρήνες. http://pclab.pl/art54006-15.html ΤheELF περιμενω βιντεω απο καποιον να παιζει παιχνιδι του 2013 με ολα αυτα που κανω απο πισω. Μην προσπαθεις να ξεγελασεις κανεναν με παιχνιδια του τυπου wow.Ναι θα είχε και για εμένα μεγάλο ενδιαφέρον κάτι τέτοιο. (Αλλά το ξανά λέω, το να φορτώσεις κάτι στην μνήμη δεν σημαίνει ότι αυτό θα τρέχει και κάτι ,άνοιξε π.χ. την διαχείριση εργασιών και θα δεις ότι,όλα αυτά που άνοιξες στο παρασκήνιο, «πάντα» είναι στο 0% (που σημαίνει κάτω από το 1% που είναι το ελάχιστο που μπορεί να δείξει)) Επισης δεν βρισκω το λινκ του i3 μπορεις να το ξανανεβασεις σε παρακαλω.
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εχει αρκετο lag αλλα πρεπει να ειναι λογω της συμπιεσης.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Εχει αρκετο lag αλλα πρεπει να ειναι λογω της συμπιεσης.Και εγώ έτσι πιστεύω,λογικά και καταγραφή με το camstudio και συμπίεση μαζί,αν δεν έχεις ssd έχεις πρόβλημα.
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ έτσι πιστεύω,λογικά και καταγραφή με το camstudio και συμπίεση μαζί,αν δεν έχεις ssd έχεις πρόβλημα. Sorry και ολας και εγω με προγραμμα σαν το camstudio κατεγραφα. Επισης αυτο δεν ειναι lag ειναι unplayable για τα δικα μου δεδομενα, σε ποιο; στο wow....αμφιβαλω πολυ αν ειναι μονο απο τον σκληρο δισκο μιας και ο cpu ειναι 100% συνεχεια. Καρφομενο το cpu στο 100%, οτι εργασια τρεχει, κοβει ( καθυστερει μια εργασια απο καποια αλλη την οποια τρεχει) για να την ξεκινησει. Εκει ειναι που διαφερουν ΤheELF ο δικος μου αν ανοιξω κατι ακομα δεν θα πεσει η αποδοση του συστηματος γιατι θα χρησιμοποιησει καποιον απο τους διαθεσιμους πυρινες. Σε αυτο το πραμα θα καθυστερησει το wow για παραδειγμα για κατι αλλο. Οσο για τον "stock" μου fx 8120 ποσο καλυτερος μπορει να ειναι απο εναν stock 8350 που σε εχω δει να συγκρινεις και να αναφερεις κοντραροντας με i3(ελεος). αν θες ανεβαζω και αλλο με αποσυμπιεση και οτι αλλο φανταστεις, η buldoza μου εχει δυναμη ακομα να δωσει και αν θες ανοιγω και 3-4 wow τρεχουν μαζι, το ιδιο τα τρεχει σαν να τρεχω 1. 1
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Sorry και ολας και εγω με προγραμμα σαν το camstudio κατεγραφα. Επισης αυτο δεν ειναι lag ειναι unplayable για τα δικα μου δεδομενα, σε ποιο; στο wow....αμφιβαλω πολυ αν ειναι μονο απο τον σκληρο δισκο μιας και ο cpu ειναι 100% συνεχεια. Ρίξε μια ματιά στα πρώτα 30" στο camstudio καταγράφει με 12fps το ίδιο,οπότε λογικά από εκεί είναι τα «lag» απλά είναι γραμμένο με 12fps Καρφομενο το cpu στο 100%, οτι εργασια τρεχει, κοβει ( καθυστερει μια εργασια απο καποια αλλη την οποια τρεχει) για να την ξεκινησει. Μα δεν ξεκινάει τίποτα καινούργιο,όσο είναι στο 100% και όχι παραπάνω δεν κολλάει,αυτό σημαίνει το 100%(σε όλους τους πυρήνες) ,ναι έχεις άλλους δύο πυρήνες που κάθονται και μπορείς να τρέξεις και κάτι ακόμα αλλά αυτό δεν σε βοηθάει στο να τρέξεις κάτι ποιο γρήγορα,απλά τρέχεις κάτι ακόμα. Οσο για τον "stock" μου fx 8120 ποσο καλυτερος μπορει να ειναι απο εναν stock 8350 που σε εχω δει να συγκρινεις και να αναφερεις κοντραροντας με i3(ελεος). Όταν βλέπω ένα bench με 10% διαφορά μεταξύ 8350 και i3-3220(παλιά γενιά) και το δείχνω ,δηλαδή εγώ είμαι αυτός που κάνει την σύγκριση;; αν θες ανεβαζω και αλλο με αποσυμπιεση και οτι αλλο φανταστεις, η buldoza μου εχει δυναμη ακομα να δωσει Δες, από της σελίδες του πολωνικού, αν έχεις κάποιο παιχνίδι που δίνει παραπάνω στον o/c 6300 από τον 4130 ,με ενδιαφέρει πολύ να δω πως διαμοιράζεται ο φόρτος στους πυρήνες,μόνο του χωρίς να τρέχεις τίποτα άλλο,εικόνα φτάνει.
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά στα πρώτα 30" στο camstudio καταγράφει με 12fps το ίδιο,οπότε λογικά από εκεί είναι τα «lag» απλά είναι γραμμένο με 12fps Μα δεν ξεκινάει τίποτα καινούργιο,όσο είναι στο 100% και όχι παραπάνω δεν κολλάει,αυτό σημαίνει το 100%(σε όλους τους πυρήνες) ,ναι έχεις άλλους δύο πυρήνες που κάθονται και μπορείς να τρέξεις και κάτι ακόμα αλλά αυτό δεν σε βοηθάει στο να τρέξεις κάτι ποιο γρήγορα,απλά τρέχεις κάτι ακόμα. Όταν βλέπω ένα bench με 10% διαφορά μεταξύ 8350 και i3-3220(παλιά γενιά) και το δείχνω ,δηλαδή εγώ είμαι αυτός που κάνει την σύγκριση;; Δες, από της σελίδες του πολωνικού, αν έχεις κάποιο παιχνίδι που δίνει παραπάνω στον o/c 6300 από τον 4130 ,με ενδιαφέρει πολύ να δω πως διαμοιράζεται ο φόρτος στους πυρήνες,μόνο του χωρίς να τρέχεις τίποτα άλλο,εικόνα φτάνει. Μα αυτη ειναι και η εννοια του multitasking να μπορω να τρεξω και κατι "ακομα". Αυτος εχει φαει ταβανι αφου το cpu του βαραει 100αρια και μαλιστα του κοβει δυναμη απο τις ειδη υπαρχον εφαρμογες. Κοιτα TheELF δεν θα μυρισω τα νυχια μου γιατι σερνεται το συστημα του, μπορει να ειναι απο 1002 παραγοντες αλλα δεν με απασχολει, οτι βλεπω λεω και αυτο που βλεπω ειναι οτι σερνεται. Αληθεια γιατι πρεπει μου αλλαξει γνωμη ενα πολωνικο site ενω εχω μπροστα μου τον cpu; Ειναι πολλα τα λεφτα για να μην εχουν φαει απο την πιτα της intel. Δεν λεω οτι ισχυει 100% αυτο, απλα να τρεχουμε benchmarks σε προγραμματα με fresh clear windows χωρις να τρεχει τπτ αλλο απο πισω (πχ antivirus, μουσικη και ποσα αλλα) δεν νομιζω να αφορα τον μεσο χρηστη ουτε και εμενα. Εγω εχω αποδειξη τι μπορει να κανει μια πλατφορμα amd των 210 ευρω (cpu-mb). Απο εκει και περα ο καθε ενδιαφερομενος μπορει πλεον να κρινει μονος του που ειναι η αληθεια και να πραξει. ***Θελω να δω multitasking + total war rome 2 (οχι wow) σε i3 να πεθανω στα γελια...
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω η συμπιεση ειναι ο μονος λογος που κολλουσε ετσι γιατι το wow δεν ειναι βαρυ, εγω στον athlon 3.0 dual core που εχω τρεχω στο χαλαρο 3 wow, ο i3 λογικα δεν θα ειχε προβληματα αν δεν ηταν η συμπιεση. Συμφωνω οτι μεταξυ 8350 και i3-3220 δεν υπαρχει συγκριση αλλα ας μην τα ισοπεδωσουμε ολα, ο i3 ειναι πολυ καλος επεξεργαστης!
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Νομιζω η συμπιεση ειναι ο μονος λογος που κολλουσε ετσι γιατι το wow δεν ειναι βαρυ, εγω στον athlon 3.0 dual core που εχω τρεχω στο χαλαρο 3 wow, ο i3 λογικα δεν θα ειχε προβληματα αν δεν ηταν η συμπιεση. Συμφωνω οτι μεταξυ 8350 και i3-3220 δεν υπαρχει συγκριση αλλα ας μην τα ισοπεδωσουμε ολα, ο i3 ειναι πολυ καλος επεξεργαστης! Sorry φιλε trilobyter αλλα τα νομισματα ειναι για την εθνικη τραπεζα!!! Αφου το wow ειναι τοσο γελειο τοτε γιατι το θεωρεις οτι κανει κανα σοβαρο multitasking; Μονο η συμπιεση ειναι και κολλαει!!! Το καλος που το ειδες και εγω δεν το βλεπω; Για κανα λογιστικο γραφειο για τα on board γραφικα καλος ειναι. Αν ειναι καλος οπως λες ας τρεξει κανα σοβαρο παιχνιδι με multitasking να τον δουμε.
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ρίξε μια ματιά στα πρώτα 30" στο camstudio καταγράφει με 12fps το ίδιο,
TRILOBYTER Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Αφου το wow ειναι τοσο γελειο τοτε γιατι το θεωρεις οτι κανει κανα σοβαρο multitasking; Μονο η συμπιεση ειναι και κολλαει!!! Το καλος που το ειδες και εγω δεν το βλεπω; Για κανα λογιστικο γραφειο για τα on board γραφικα καλος ειναι. Αν ειναι καλος οπως λες ας τρεξει κανα σοβαρο παιχνιδι με multitasking να τον δουμε. Δεν ειμαι fan ουτε της intel ουτε και της amd (εχω και απο τα δυο) οποτε τωρα δεν ξερω αν απλα εισαι μεγαλος φαν της amd η απλα ειναι καθαρα η γνωμη σου αλλα ο i3 ειναι ενας καλος επεξεργαστης για Low budget gaming PC αν και, αν ηταν εγω προσωπικα να παρω θα εβαζα τον 6300 για παιχνιδια. Για υπολογιστη γραφειου δεν παιρνεις i3 φιλε μου, δινεις 250 ευρω συνολικα και παιρνεις οτι φθηνοτερο υπαρχει.. Απλα ας μην λεμε οτι ναναι τωρα οτι ο i3 δεν ειναι καλος.. εδω εγω εχω επεξεργαστη 7ετιας στο εναν απο τους υπολογιστες μου και δεν εχω προβληματα, φαντασου ποσο καλυτερος ειναι ο i3 απο αυτον που εχω εγω.. Και οταν λες σοβαρο παιχνιδι τι εννοεις? Εγω που τρεχω 2 Aion Clients και κανω multitasking με υπολογιστη 7αετιας χωρις απολυτως κανενα κολλημα πως γινεται (Τρεχω μεχρι 5 clients αλλα αρχιζει να κολλαει το game αν το κανω αυτο επειδη εχω 6gb ram μονο και το καθε client τρωει 1gb η παραπανω αναλογα)? Νομιζεις ο i3 δεν μπορει να το κανει αυτο? Φυσικα και μπορει, ο μονος λογος που κολλαγε ειναι η συμπιεση (εκτως και αν ειχε καποιο αλλο προβλημα το πισι αυτο δεν μπορω να το ξερω).. Απλα οπως ειπα ας λεμε τα πραγματα οπως ειναι, δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ του 8350 και του ιντελ αλλα ας μην λεμε τωρα οτι ο i3 ειναι κακος γιατι ειναι αστειο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα