TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 εσυ να τα βλεπεις αυτα που λες για ιντελ να βγαζει νεα τεχνολογια και απλα η amd με την παλια οπως λες τεχνολογια να ειναι λιγο πισω απο την ιντελ.....δλδ πρεπει να ειναι για κλαματα η ιντελ ετσι? Μα εγώ είμαι που τα βλέπω, 8350 στα 180€ με 8 πυρήνες είναι μόλις 10% ποιο καλός από την παλιά γενιά i3-3220 στα 104€ ,ο I3-4130 έχει 105€ και ο κάθε ένας ας φανταστεί πόσο ποιο δυνατός είναι από την παλιά γενιά. Ποιος είναι για γέλια και για κλάματα;;;;; οοοολα αυτα που λες, εγιναν απο τις αλλαγες στα 5 πινακια? ή απο αλλαγες μεσα στο τσιπακι του επεξεργαστη? αυτο πρεπει να καταλαβεις..!! τα τρανζιστορς και τα cores, αν γνωριζεις, δεν βρισκονται στο σοκετ, αλλα στο DIE του επεξεργαστη...!! αρα το να αφαιρεις 5 πινακια, απο το σοκετ και να το πασαρεις στην αγορα σαν νεα πλατφορμα, αν δεν ειναι κοροιδια, τι ειναι? Ας βγάλει και η amd τότε βελτιώσεις και ας μην αλλάξει το socket,από την στιγμή που η amd κοιμάται και δεν κάνει τίποτε,καλύτερα να προχωράει η τεχνολογία και ας αλλάζει και το socket.
cabdik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ας βγάλει και η amd τότε βελτιώσεις και ας μην αλλάξει το socket,από την στιγμή που η amd κοιμάται και δεν κάνει τίποτε,καλύτερα να προχωράει η τεχνολογία και ας αλλάζει και το socket. αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις...!!! οτι η AMD μπορει να μην παιζει πλεον σε TOP επιδοσεις των benchoπρογραμματων, αλλα ωφελει τον κατανωτη σε αλλα επιπεδα, που η INTEL δεν προκειται να το κανει ποτε. κοστος πλατφορμας, εξοπλισμος μητρικης, καλυτερες εγγενεις υποστηριξεις νεων τεχνολογιων, νεους επεξεργαστες χωρις αλλαγη μητρικης.....!!! προσωπικα, απο την στιγμη που ο -4 ετων!!- PHENOM 720BE μπορει και γονατιζει την 7950 μου στα games, σκοτιστηκα για τις επιδοσεις της INTEL...!!!!
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις...!!! οτι η AMD μπορει να μην παιζει πλεον σε TOP επιδοσεις των benchoπρογραμματων, αλλα ωφελει τον κατανωτη σε αλλα επιπεδα, που η INTEL δεν προκειται να το κανει ποτε. κοστος πλατφορμας, εξοπλισμος μητρικης, καλυτερες εγγενεις υποστηριξεις νεων τεχνολογιων, νεους επεξεργαστες χωρις αλλαγη μητρικης.....!!! προσωπικα, απο την στιγμη που ο -4 ετων!!- PHENOM 720BE μπορει και γονατιζει την 7950 μου στα games, σκοτιστηκα για τις επιδοσεις της INTEL...!!!! Δεν είπα τίποτα εναντίων αυτών που αναφέρεις. Είπα εγώ ότι έβγαλε νέα γενιά είπες εσύ ότι είναι κακό είπα εγώ ότι προχωράει η τεχνολογία λες εσύ ότι είναι ποιο φτηνά να μένεις με την παλιά Ε,συμφώνησα και εγώ σε αυτό από την αρχή,αμέσως όμως. http://www.insomnia.gr/topic/504254-αναβάθμιση-intel-ή-amd/?p=52726534
cabdik Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 δεν ειπε κανεις να μην προχωρησει η τεχνολογια..!! θελουμε, δεν θελουμε, θα προχωρησει. αλλα, αλλο πραγμα η συμβατοτητα και αλλο πραγμα η κοροιδια..! αυτο προσπαθω να σου εξηγησω. η ΙΝΤΕΛ εχει βαλει τον κοσμο σε ενα τριπακι, καθε 2 γενεων, να αλλαζει και σοκετ. γιατι? χωρις λογο ουσιαστικο...!! αν υπηρχε προβλημα, και δεν εφταναν τα πινακια, και χρειαζοντουσαν κι αλλα, το καταλαβαινω να αλλαξει σοκετ και να παει σε νεο. αλλα το να σε πηγαινει σε σοκετ με λιγοτερα πινακια, αυτο δεν ειναι κοροιδια? αυτο θελω να καταλαβεις..! ειπαμε...., να ειμαστε φαν καποιων εταιριων, αλλα πρωτιστως πρεπει να ειμαστε φαν της τσεπης μας..!!!
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 αν υπηρχε προβλημα, και δεν εφταναν τα πινακια, και χρειαζοντουσαν κι αλλα, το καταλαβαινω να αλλαξει σοκετ και να παει σε νεο. αλλα το να σε πηγαινει σε σοκετ με λιγοτερα πινακια, αυτο δεν ειναι κοροιδια? Εγώ δεν μπορώ να ξέρω αν το χρειάζεται ή αν το κάνουν για τον λόγο που λες εσύ. Αν το κάνουν απλά για να τους περνάει ο κόσμος για ποιο ακριβή εταιρία,αφού θα πρέπει να αλλάζουν και μητρική μαζί,χάνοντας έτσι σε πωλήσεις τότε πάσο, σίγουρα έχεις δίκιο.
cliobaccarra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μα εγώ είμαι που τα βλέπω, 8350 στα 180€ με 8 πυρήνες είναι μόλις 10% ποιο καλός από την παλιά γενιά i3-3220 στα 104€ ,ο I3-4130 έχει 105€ και ο κάθε ένας ας φανταστεί πόσο ποιο δυνατός είναι από την παλιά γενιά. Ποιος είναι για γέλια και για κλάματα;;;;; Ας βγάλει και η amd τότε βελτιώσεις και ας μην αλλάξει το socket,από την στιγμή που η amd κοιμάται και δεν κάνει τίποτε,καλύτερα να προχωράει η τεχνολογία και ας αλλάζει και το socket. Με βαση αυτα που λες ο 8120 stock πρεπει να ειναι αρκετα κατω απο τον 3220 που αναφερεις. Σου παραθετω βιντεακι απο τον δικο μου υπολογιστη να κανει multithreading , ελπιζω να σου αρεσει και επισης περιμενω να δω τον i3( καντον o.c και βαλτον με titan δεν εχω κανενα προβλημα) πως ακριβως αποδιδει σε αυτα που κανω στο βιντεο. Πρεπει επιτελους να καταλαβεις οτι αλλο 2 αλλο 4 και αλλο 8 πυρινες. https://www.youtube.com/watch?v=9uMRgMaDVow 3
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν,αλλά το να παίξεις mkv των 2gb,ακόμα και χωρίς hardware acceleration(που είμαι σίγουρος ότι το έκλεισες) , απαιτεί ελάχιστη επεξεργαστική δύναμη, όλα τα άλλα που έτρεξες όταν δεν έχουν να κάνουν τίποτα απλά τρώνε μνήμη και δεν καταναλώνουν επεξεργαστή,άντε κάτι ψιλά τα μικρό flash από το chrome,στην ουσία έτρεξες μόνο το total war II (και τα windows) που έχει αυτές της απαιτήσεις http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4691&game=Total+War%3A+Rome+II Αλλά ακόμα και να έτρεχες τα απίστευτα,δεν μπορώ να καταλάβω την θέση σου,το να τρέχεις «πολλά πράγματα» που είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο και τρέχει δηλαδή το κάθε ένα στην ταχύτητα που θέλει,τι σχέση μπορεί να έχει με το να τρέξεις «ένα πράγμα» όπως ένα πολύ βαρύ παιχνίδι, που το κάθε τμήμα του μεν τρέχει σε ξεχωριστό νήμα,αλλά που όλα αυτά τα τμήματα πρέπει να τρέχουν μαζί με την ίδια ταχύτητα, π.χ. θες να ακούγετε η ομιλία όταν ανοιγοκλείνουν τα στόματα και όχι όποτε της βολεύει. Μπορεί απλά να είμαι χαζός εγώ, αλλά μου φαίνονται διαφορετικά αυτά τα δυο....
cliobaccarra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καθολου διαφορετικα δεν ειναι, αυτες ειναι οι απαιτησεις που μπορει να χρειαστει ενας μεσος χρηστης τουλαχιστον καποιεσ απο αυτες. Αν ειδες στο core temp δουλευουν και οι 8 πυρινες ειδικα οταν ανοιγω το total war. Επισης αν θεωρεις οτι οι αλλες εφαρμογες δεν χρησιμοποιουν cpu τρεξε οτι ετρεξα σε εναν i3 να δουμε. Επιπλεον ειχε υποθει απο εσενα σε καποια αλλα μελη οτι αν παρουν amd θα το μετανιωσουν.... Ας δουνε λοιπον ποια ειναι η πραγματικη αξια του επεξεργαστη και ας αφησουμε τα νουμερακια τον intelbenchmarks στην ακρη.
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ας δουνε λοιπον ποια ειναι η πραγματικη αξια του επεξεργαστη και ας αφησουμε τα νουμερακια τον intelbenchmarks στην ακρη. Αν η αξία του επεξεργαστή είναι να παίζει δυο ταινίες και ένα απλό παιχνίδι ταυτόχρονα τότε τα πιάσαμε τα λεφτά μας.
cliobaccarra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν η αξία του επεξεργαστή είναι να παίζει δυο ταινίες και ένα απλό παιχνίδι ταυτόχρονα τότε τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Σε προκαλω λοιπον να κανεις το ιδιο και να ανεβασεις βιντεο. Αν πιστευεις οτι το total war ειναι ενα απλο παιχιδακι κανεις λαθος και εχεις μεσανυχτα!
TheELF Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πάρε ένα τυχαίο από το youtube με ι3-540 χωρίς overclock,που παίζει και βίντεο μέσου youtube που έχει κατανάλωση,συμπιέζει και μεγάλο όγκο αρχείων που σου τρώει και από την απόδοση δίσκου και από τον επεξεργαστή(λογικά δεν θα είχε και ssd),και παίζει και το wow. I3-540 κάτω από σημερινός g3220 http://www.cpu-world.com/Compare/244/Intel_Core_i3_i3-540_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_G3220.html
50EuroUser Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 TheElf αυτό το άρθρο με το ΒF4 Beta παίζει να είναι και πολύ άκυρο. Άμα είναι σε map με 8-16 παίκτες είναι πολύ χαλαρό για τα cpu. Με 64 είναι άλλο θέμα ... ρώτα κανέναν αν μπορούσε να παίξει με dual-core το bf3 Multi με 64 παίχτες. Λες για τον 8350 που είναι ελάχιστα καλύτερος απο i3 και δεν λες για i7-3960 που κάνει 8 κατοστάρικα ... και είναι το ίδιο σε % απλά 4-5 φορές πιο ακριβός ! Τώρα άμα θεωρείς vfm τον Ι3 τότε τι να λέμε ... πακέτο με 2gb μνήμη και 250gb hdd. *To WoW παίζει και με P4 .... 2
cliobaccarra Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 To wow το τρεχω με το ενα 1/3 του ενος πυρινα!! Δεν μπορεις να συγκρινεις οτι να ειναι, σε προκαλω προσωπικα να τρεξεις οτι τρεχω σε αυτο το βιντεο και να δουμε πως θα τα παει ο i3 , στο total war θα πεσει πολυ κλαμα!!
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 TheElf αυτό το άρθρο με το ΒF4 Beta παίζει να είναι και πολύ άκυρο. Άμα είναι σε map με 8-16 παίκτες είναι πολύ χαλαρό για τα cpu. Με 64 είναι άλλο θέμα ... ρώτα κανέναν αν μπορούσε να παίξει με dual-core το bf3 Multi με 64 παίχτες. Λες για τον 8350 που είναι ελάχιστα καλύτερος απο i3 και δεν λες για i7-3960 που κάνει 8 κατοστάρικα ... και είναι το ίδιο σε % απλά 4-5 φορές πιο ακριβός ! Τώρα άμα θεωρείς vfm τον Ι3 τότε τι να λέμε ... πακέτο με 2gb μνήμη και 250gb hdd. *To WoW παίζει και με P4 .... Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι άκυρο,αλλά ο 8350 ενώ δεν περιορίζεται από τίποτε αφού και η gpu θα τον άφηνε να ανέβει τουλάχιστον μέχρι τα 75fps όπου είναι και οι i7 δεν ανεβαίνει, οπότε τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει και άλλα περιθώρια για multi με παίχτες;;; https://us.battle.net/support/en/article/world-of-warcraft-system-requirements Intel® Core 2 Duo 2.2 GHz, AMD Athlon™ 64 X2 2.6GHz or better Όταν τρέχει σε αντίστοιχο του g3220 http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=4691&game=Total%20War:%20Rome%20II Core i5-2500T 2.3GHz Phenom II X4 975 όταν μιλάμε για 8120 ε,σόρρυ κιόλα αλλά αρχαίος i3 κάνει μια χαρά mutlitasking οπότε γιατί να το συνεχίσουμε αυτό;;;; To wow το τρεχω με το ενα 1/3 του ενος πυρινα!! Δεν μπορεις να συγκρινεις οτι να ειναι, σε προκαλω προσωπικα να τρεξεις οτι τρεχω σε αυτο το βιντεο και να δουμε πως θα τα παει ο i3 , στο total war θα πεσει πολυ κλαμα!! Απόδειξη εδώ και τώρα... (πλάκα κάνω, μην ανεβάζεις ) Της κουμπάρες θα παίξουμε τώρα;Ο τύπος στο βίντεο κάνει πολλά περισσότερα από εσένα πάνω σε αρχαίο i3 λες όσο ποιο νέοι τόσο να χαλάνε;;;;;;
cliobaccarra Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Φιλε μου το total war να βαλει αντι του wow να δουμε. Ειπαμε το wow δεν ειναι μετρο συγκρισεις για σημερινους επεξεργαστες, ισως για καναν p4 ναι. Δεν θελω να ακουσω τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο, απλα αν εχεις i3 τρεξε σε παρακαλω αυτα που ετρεξα και ανεβασε ενα βιντεακι να δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα