bloodlessz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, Μιας και δεν ασχολήθηκα με το θέμα, θα θελα κάποιος με εμπειρία να μου δώσει κάποιες προτάσεις για tablet. Χαρακτηριστικά που θέλω να έχει: - Οθόνη 10 ινσών - Να έχει οπωσδήποτε 3g/LTE - Εύκολη πλοήγηση στο internet - Εύκολη ανάγνωση PDF - Παρουσιάσεις PowerPoint - Excel - Καλό θα ήταν να έχει μεγάλη αυτονομία Θα χρησιμοποιηθεί για να γίνονται παρουσιάσεις στον πελάτη οπότε καλό θα ήταν να είναι όμορφο όπως καλή θα ήταν και μία βάση. Λειτουργικό δεν γνωρίζω, ότι είναι καλύτερο για τα παραπάνω (εξαιρείτε το ios μιας και δεν το έχω δουλέψει καθόλου). Όσο για το κόστος, δεν κοιτάμε κάτι φθηνό αλλά να μην είναι και κάτι εξωπραγματικό. Ευχαριστώ και μόνο που το διαβάσατε παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Galaxy Note Tab 2014 edition μονοδρομος.. Βεβαια σκορουτζ το βρηκα μονο wifi αλλα καπου θα το βρεις και με 3g. Για βαση πηρα εγω μια vero για ολες τισ συσκευες που ειναι πολυυ καλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodlessz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλό το Note αλλά δεν το βρήκα σε κάποιο από τα "μεγάλα" καταστήματα. Κλείνω προς το Xperia Z. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3971740/Samsung-Galaxy-Note-10-1-Wifi-P6000.html Ρίξε μια ματια εδώ παρεπιπτόντως το stechi.skroutzstore έχει και την 4G/LTE έκδοση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα