Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα tosiba satellite και έπεσε νερό στο πληκτρολόγιο! Το λάπτοπ πλέον είναι νεκρό ακόμα και όταν βάζω τον φορτιστή του δεν ανάβει το λαμπάκι της φόρτισης! Ποιες είναι οι πιθανότερες αιτίες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι ήταν με τις πιτζάμες και κοιμήθηκε μια και καλή  :P 

Υπάρχει περίπτωση να κάηκε μόνο η μητρική πλακέτα; 

Δημοσ.

βγάλε την μπαταρία (αν την έχεις πάνω)και προσπάθησε με καποιον τρόπο να τραβίξεις την υγρασία που πήρε. πχ εχω διαβασει για κινητα που επεσε νερο και τα εβαλαν σε ρυζι. γοογλαρε το λίγο και αν καποιος ξερει παραπάνω ας μας πει.

Δημοσ.

Αυτό με το ρύζι το έχω ακούσει και εγώ.

Για μένα το βγάζεις από την πρίζα και βάζεις μπαταρία και λοιπά αποσπόμενα μέρη σε ρύζι (Το ρύζι τραβάει το νερό..).

Γύρνα και το laptop απ την ανάποδη μπας και "φτύσει" το νερό που "ήπιε" και να ελπίζεις ότι θα ανοίξει.. (Κατά 90% δεν θα ανοίξει αλλά ποτέ δεν ξέρεις..)

Υ.Γ Από την στιγμή που θα τα βάλεις στο ρύζι τα αφήνεις τουλάχιστον μια μέρα... Μην νομίζεις ότι τα βάζεις και μετά από δύο λεπτά τέλος...

Δημοσ.

Παιδιά το πήγα σε έναν τεχνικό και μου είπε ότι θέλει αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας. Και ζητάει 450 ευρώ μαζί με την δουλειά! Φυσικά δεν αξίζει να τα δώσω τόσα λεφτά οπότε αν κάποιος μπορεί να βρει κάποιο link με την μητρική πλακέτα toshiba satellite c670-105 ας μου το στείλει παρακαλώ! 

Δημοσ.

E-Bay.

Όπως βλέπεις είναι κάμποσες... Δες το Part number (πχ H000033480) απο την δικιά σου και αρχίνα το ψάξιμο... 

Έτσι όπως την βλέπεις εσύ την μητρική βλέπεις τίποτα καμένο; Στο Jack του ρεύματος δίπλα έχει μια ασφάλεια, αυτή έσκασε ή έσκασε όλη η μητρική;

Δημοσ.

Φυσικά και δεν αξίζει να τα δώσεις τόσα χρήματα. 

Κοιτάς για καινούρια μητρική και αν δεν βρεις κάτι άστο και τράβα και καινούριο με τόσα χρήματα...

Δημοσ.

Επισης, παιζει να χρειαζεσαι και νεο πληκτρολογιο.... :whistle: Random: μπορει να ζει, μπορει και οχι,
δεν ειναι το μεγαλυτερο εξοδο, αλλα ενδεχομενως εαν εισαι ατυχος, να προστεθει και αυτο μετα.. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εν τέλη μου είπαν πως υπάρχει η δυνατότητα να το στείλουν κάπου για επισκευή της μητρικής (αν αυτή επισκευάζεται) με κόστος 120 ευρώ συνολικά! Έτσι δέχτηκα και περιμένω! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...