Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παληκαρια, διαβασα πολλα ποστ, αλλα ακρη δε βρηκα, επι του θεματος εχω ενα monitor για pc 21 ιντσες και συγκεκριμενα το μοντελο 20Ι Ε philips με καρτα γραφικων ati radeon hd 5750 η οποια σιγα σιγα οταν θα βρω τα σκουρα θα αλλαχτει και αυτην, αυτο που θελω τωρα ειναι ενα monitor μαζι με tv πανω απο 21 ιντσες διοτι μου φαινετε λιγο μικρη, η χρηση που κανω ειναι internet και κανα 2 ωρες παιχνιδι την ημερα, με 24αρα θα δω διαφορα  απο την υπαρχων 21? θα ειναι πιο ξεκουραστη η θα εχουμε προβλημα με τα ματια? η αποσταση μου απο το μονιτορ ειναι περιπου ενα μετρο, το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι πανω κατω μεχρι 200 γιουρο, τι μου προτεινετε? καθε βοηθεια δεκτη !! ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Στα λεφτα που διαθετεις μπορω μονο να σου προτεινω την http://www.skroutz.gr/s/3047762/LG-23MA53D.html η οποια ειναι πολυ τιμια για αυτα που προσφερει και Ips Panel και θα πας και σε αναλυση 1080P(1920x1080δηλαδη)

ή http://www.skroutz.gr/s/3048678/LG-24MN43D.html.

• Like 1
Δημοσ.

ok σ ευχαριστω, οσο αφορα την διασταση θα εχει αισθητη διαφορα σε σχεση παντα με αυτην που εχω?

Δημοσ.

Αισθητη διαφορα εχεις κυριως τις πρωτες μερες(λογω και διαφορετικης αναλυσης).Αργοτερα δεν θα υπαρχει θεμα.

Μπορεις να πας και απο το Πλαισιο μια βολτα να δεις και απο κοντα της οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα της LG είναι πρώτα πράγματα!!!

Έχω φίλους με αυτήν των 27" και με 23" και είναι πλήρως ικανοποιημένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα της LG είναι πρώτα πράγματα!!!

Έχω φίλους με αυτήν των 27" και με 23" και είναι πλήρως ικανοποιημένοι.

αν παρω 27 υπαρχει καποιο θεμα κουρασης ματιων? γιατι η αποσταση ειναι του ενος μετρου

Δημοσ.

Οι 23 παλεύονται στο 1 μέτρο, οι 27 όχι.

Βέβαια, είναι η άποψη μου.

Πήγαινε σε ένα μαγαζί και κάνε live test.

και σε μαγαζι να παω πιστευω δε θα βγαλω ακρη βλεποντας μια οθονη για 5 λεπτα, ας μας πει την εμπειρα του καποιος ο οποιος εχει 27αρα το αν παλευεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...