Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την καλησπερα μου σε ολους-ες σας αρχικα.

Μια φιλη μου πηρε το laptop της πριν μερες σε ενα ανθρωπο για να της το κανει φορματ απο οσο μου ειπε (της ειπα δεν ηξερες οτι ειμαι και εγω τεχνικος η/υ να το φερνες σε μενα τιποτα δεν θα παθενεις τωρα και θα ηταν σωες και αμφαλες το laptop σου) μονο φορματ ηθελε γιατι εβγαζε μπλε οθονες (απο οσο το ειδα ειχε windows 7 και επεξεραστη Intel Pemium δεν ξερω πιο μοντελο ειναι ακριβως αλλα σιγουρα ειναι compaq cq) της το φτιαχνει (υποτιθεται.....) της το φερνει κομματακια βγασμενο το πληκτρολογιο και ελοιπαν εξαρτηματα απο μεσα (δεν ξερω τι ακριβως ελοιπε). Το πειρε σε αλλους δυο τεχνικους η/υ εδω στην Κυπρο οπου επιβεβαιωσαν οτι ελοιπαν κομματια εξαρτηματα απο μεσα επισης αυτος που ταχα της το εκανε φορματ της εβαλε πιο μικρη μνημη ram απο οσο μου ειπε. Μετα το περνει στην Θεσσαλονικη μαζι της για να δουλευει στο πανεπιστιμειο (ειναι φοιτητρια η κοπελλα) αντεχει το laptop αυτο για 2 μηνες περιπου (με το ζορι δουλευε δηλαδη αφου ελοιπαν εξαρτηματα απο μεσα ειπαμε και παραπανω) μετα του αλλαξει σκληρο δισκο γιατι χαλασε οκ ειπε ηταν 80 ευρω το πηγε σε ενα εκει στην θεσσαλονικη της τον αλλασε οκ δουλευε το λαπτοπ ακομα μετα απο λιγο καιρο ειχε προβλημα η καρτα γραφικων απο οσο της ειπε αυτος που του το ξανα πηρε στην θεσσαλονικη και θελει χρηματα για να φτιαχνει συμβουλη αυτου του θεσσαλονικου ηταν να μην το φτιαξει και να το πεταξει αφου ο πρωτος της εβγαλε εξαρτηματα απο μεσα. Εσας σας ετυχε αυτο το πραγμα ρε παιδια να το παρετε για ενα ενα φορματακι μονο και να σας το φερουν πισω κομματια ; Επισης τωρα δεν δουλευει η οθονη, της εβγαλε την μπαταρια και δεν της την δινει πισω ουτε ο ηχος δουλευει ουτε και το ποντικι του laptop και  τωρα δεν ξερω πως να την βοηθησω γιατι θα παει θεσσαλονικη παλι το κοριτσι και δεν θα εχει laptop. Ασε που αυτος ο πρωτος πεζει τον τρελλο για να βγει σκαρτος πραγματικα τα πειρε μαζι του και η μανα της και ολοι εγω δεν πιστευω οτι αυτος ο ανθρωπος εβγαλε εξαρτηματα γιατι τον ξερω χρονια και μαζι μου ειναι αψογος εμενα δεν μπορει να μου γελασει γιατι ξερει οτι ξερω παρα πολλη καλα απο η/υ αφου σπουδαζω τεχνικος η/υ.

Τωρα το θεμα μας ειναι πως μπορουμε να βρουμε εξαρτηματα φτηνα απο το e-bay ή απο καπου αλλου στην Ελλαδα ή Κυπρο δεν ξερω για να της το φτιαξω (αν μπορω και ΑΝ φτιαχνετε φυσικα.)

Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την υπομονη και τον χρονο σας που διαθετεται.

Δημοσ.

καλά σε διαλυτήριο τον πήγε;;? :P

βελτίωσε λίγο τα ελληνικά σου..μου βγήκαν τα ματάκια μου

κοίταξε στο ebay θα βρείς σίγουρα για ανταλλακτικά,αλλιώς αλλαγή..περίπτερο το έκαναν το λάπτοπ!!

Δημοσ.

εάν έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών και είναι onboard δύσκολα τα πράγματα(αν δεν είναι mxm δλδ αποσπόμενη Link.png Site: δες  )...θέλει μόνο η κάρτα γραφικών για να φτιαχτεί περίπου 150-200€!σε εξειδικευμένο τεχνικό Link.png Site: δες εδώ παράδειγμα

πρέπει να μας πείς ακριβώς το μοντέλο για να δούμε αν βρούμε τπτ!

εάν το συνδέσεις σε εξωτερικό 

monitor δεν δουλεύει;

Δημοσ.

καλά σε διαλυτήριο τον πήγε;;? :P

βελτίωσε λίγο τα ελληνικά σου..μου βγήκαν τα ματάκια μου

κοίταξε στο ebay θα βρείς σίγουρα για ανταλλακτικά,αλλιώς αλλαγή..περίπτερο το έκαναν το λάπτοπ!!

Τι να σου πω και εγω ρε φιλε οτι μου λενε λεω ασε που το ειδα και πραγματι ηταν νεκρο δεν δουλευε ουτε με ρευμα φοβηθηκα να το ανοιξω για να δω περιτερον πραγματα ξερεις δεν ηταν δικο μου και ντραπικα.

Καμια φορα πεταω και Κυπριακα μεσα στις Ελληνικες λεξεις μου ετσι ειμαι.

εάν έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών και είναι onboard δύσκολα τα πράγματα(αν δεν είναι mxm δλδ αποσπόμενη Link.png Site: δες  )...θέλει μόνο η κάρτα γραφικών για να φτιαχτεί περίπου 150-200€!σε εξειδικευμένο τεχνικό Link.png Site: δες εδώ παράδειγμα

monitor δεν δουλεύει;

Φιλε μου το laptop ειναι νεκρο δεν αναβει τιποτα αυτος ο ηλιθιος εβγαλε εξαρτηματα τωρα πως τα καταφεραν οι δυο αλλοι τεχνικοι και το καναν να δουλευει αυτο για μενα παραμενει αγνωστο αλλαζαν και σκληρο δισκο. Επισης απο οσο ειδα απο τα αυτοκολλητα του υπολογιστη εχει windows 7 home premium επεξεραστη  intel premium και ειναι compaq cq η σειρα του τωρα ποιο ειναι αυτο το laptop με αυτο τον επεξεραστη και ποιο μοντελο ειναι με ακριβεια δεν ξερω.

Δημοσ.

Tον φορτιστή τον μέτρησες με πολύμετρο;

την μπαταρία; αν είναι εντάξει αυτά πρέπει να λύσεις

μητρική και να κάνεις οπτικό έλεγχο μπας

και είναι τπτ μαυρισμένο η σκασμένο...κοίτα και το βύσμα τροφοδοσίας

και του λάπτοπ και του φορτιστή αν είναι εντάξει.

Δημοσ.

monitor δεν δουλεύει;

πιστεύω ότι το παραπάνω link είναι μόνο για να αποθαρρύνει τους υποψήφιους πελάτες με τα κόστη και τις ημέρες που αναφέρει...

Δημοσ.

πιστεύω ότι το παραπάνω link είναι μόνο για να αποθαρρύνει τους υποψήφιους πελάτες με τα κόστη και τις ημέρες που αναφέρει...

είναι δυστυχώς πολύ ακριβό και δεν αξίζει...Είναι ολόκληρη ιστορία το reballing

και αξίζει μόνο αν έχεις καινούργιο ακριβό μηχάνημα και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα...

Τα μηχανήματα που έχουν συνήθως για αυτήν την δουλεία είναι πανάκριβα.

Link.png Site:

και Link.png Site:
για για το πως γίνεται το reballing
Δημοσ.

Τι να σου πω και εγω ρε φιλε οτι μου λενε λεω ασε που το ειδα και πραγματι ηταν νεκρο δεν δουλευε ουτε με ρευμα φοβηθηκα να το ανοιξω για να δω περιτερον πραγματα ξερεις δεν ηταν δικο μου και ντραπικα.

Καμια φορα πεταω και Κυπριακα μεσα στις Ελληνικες λεξεις μου ετσι ειμαι.

Φιλε μου το laptop ειναι νεκρο δεν αναβει τιποτα αυτος ο ηλιθιος εβγαλε εξαρτηματα τωρα πως τα καταφεραν οι δυο αλλοι τεχνικοι και το καναν να δουλευει αυτο για μενα παραμενει αγνωστο αλλαζαν και σκληρο δισκο. Επισης απο οσο ειδα απο τα αυτοκολλητα του υπολογιστη εχει windows 7 home premium επεξεραστη  intel premium και ειναι compaq cq η σειρα του τωρα ποιο ειναι αυτο το laptop με αυτο τον επεξεραστη και ποιο μοντελο ειναι με ακριβεια δεν ξερω.

Mια συμβουλη που θα μπορουσα να σου δωσω αφου ξεκινας τωρα τα βηματα σου σαν τεχνικος ειναι,να μην αναλαμβανεις τετοιου ειδους προβληματα,οχι φιλου να ειναι αλλα ακομα και του αδερφου σου.

Δεν μπορεις να ξερεις τι εχει κανει ο τεχνικος,τι εχει βραχυκυκλωσει,τι ανταλλακτικα λειπουν ή τι εχει κλεψει και εχει αντικαταστησει με ασυμβατο ή χαλασμενο ανταλλακτικο.

Το προβλημα  ειναι οτι δεν εχεις δει με τα ματια σου το αρχικο προβλημα,οποτε πας στα τυφλα.

Δημοσ.

Mια συμβουλη που θα μπορουσα να σου δωσω αφου ξεκινας τωρα τα βηματα σου σαν τεχνικος ειναι,να μην αναλαμβανεις τετοιου ειδους προβληματα,οχι φιλου να ειναι αλλα ακομα και του αδερφου σου.

Δεν μπορεις να ξερεις τι εχει κανει ο τεχνικος,τι εχει βραχυκυκλωσει,τι ανταλλακτικα λειπουν ή τι εχει κλεψει και εχει αντικαταστησει με ασυμβατο ή χαλασμενο ανταλλακτικο.

Το προβλημα  ειναι οτι δεν εχεις δει με τα ματια σου το αρχικο προβλημα,οποτε πας στα τυφλα.

Συμφωνω αλλα να το αφησω ετσι χωρις να την βοηθησω ; Ασε που εχει και οικονομικο προβλεμ με τα χρηματα και δεν μπορει να αγορασει νεο αλλιως θα αγοραζε αμεσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...