Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έχουμε ένα μεγάλο θέμα με έναν EPSON WF 3520, παιδιά. Όλα τα κάνει ρολόι, έχω δεχθεί και FAX.. αλλά δε λέει να στείλει FAX ο ίδιος! Έβαλα 1-2 Driver εκεί, και έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις.Για να σας περιγράψω αυτό που κάνει:α. Γράφω τον αριθμό - πατάω αποστολήβ. Κάνει ήχους κλήσηςγ. Κάνει timeoutδ. Γράφει κάτι σαν: Δεν ανιχνεύτηκε τόνος κλήσης. Εκτελ. έλεγχο σύνδεσης φαξ στις ρυθμίσειςΕγώ εν τω μεταξύ δεν βρίσκω τέτοιον έλεγχο, και είμαι και πανάσχετη με τα FAX.Κανείς ιδέα; Μέχρι αύριο πρέπει να έχω βρει την επίλυση damn it. :'(
lefteriszgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Η γραμμή που συνδέεις το φαξ είναι από τηλεφωνικό κέντρο;
Apatewna Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 δ. Γράφει κάτι σαν: Δεν ανιχνεύτηκε τόνος κλήσης. Εκτελ. έλεγχο σύνδεσης φαξ στις ρυθμίσεις Σε κάποιες χώρες του εξωτερικού οι γραμμές για το fax έχουν ξεχωριστό τόνο από τα τηλέφωνα (αναφέρεται ως διπλός τριπλός τόνος).Σε πολλά fax η πάγια ρύθμιση είναι να ανιχνεύει τόνο κλήσης στη γραμμή, λογικά και το δικό σου. Πρέπει να ανατρέξεις στο εγχειρίδιο της συσκευής για να δεις πως απενεργοποιείται. Site: Εγχειρίδιο Στη σελίδα 86 γράφει τον τρόπο με τον οποίο το fax κάνει ένα διαγνωστικό έλεγχο και σου προτείνει λύσεις. Κυρίως ψάχνεις να απενεργοποιήσεις μία επιλογή που λέγεται "do not wait for dial tone before dialing" ή "μην αναμένεις τόνο επιλογής πριν την κλήση". Αν θέλεις να το σκαλίσεις με άλλο τρόπο, υπάρχει και το Fax Utility (κοιτάω τα downloads από την ιστοσελίδα της EPSON) Πιθανώς να έχει εγκατασταθεί και VIrtual Fax Driver στον υπολογιστή (μαζί με την τυπική εγκατάσταση ως εκτυπωτή και σκάνερ), μπορείς να δεις και εκεί αν έχει κάποια σχετική ρύθμιση. Υ.Γ. Τι εννοείς ότι "χανόσαστε αν δεν παίξει το φαξ"? 1
Roger Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Kανε το παρακατω και ξαναδοκιμασε.Καμμια φορα με reset στρωνουν τετοιου ειδους προβληματα http://www.epson.com/cgi-bin/Store/support/supDetail.jsp?BV_UseBVCookie=yes&infoType=FAQ&oid=209706&prodoid=63095162&foid=227422&cat=237989&subcat=237993
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 ^ Το έχω σαν εναλλακτική, Roger that. Υ.Γ. Τι εννοείς ότι "χανόσαστε αν δεν παίξει το φαξ"? Χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθειά σου. Θα τα δοκιμάσω όλα αύριο, και θα σας πω.Μας καίει γιατί τα θέλει φτιαγμένα κάποιος, και δεν μας παίρνει να μη τα φτιάξουμε. Η γραμμή που συνδέεις το φαξ είναι από τηλεφωνικό κέντρο; Δεν ξέρω καν. Κανονικά από σπίτι γίνεται η δουλειά. Δεν ξέρω από FAX πέρα από απλή χρήση ενός του γραφείου μου, so..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά ας κλείσει το θέμα. Ήταν μια επιλογή που έκανες tick/untick ενώ εγκαθιστούσες τους οδηγούς (δεν θυμάμαι καν καλά - καλά τι έλεγε, αλλά ήταν η μοναδική και μου έβγαλε νόημα να την ξετικάρω).Έφτιαξε αμέσως. Σας ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα