Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας μην το κάνουμε vs το θέμα. Κάθε πλατφόρμα έχει τα αρνητικά και τα θετικά της και ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χρήστη η μία μπορεί να ταιριάζει στον καθένα μας.

Τώρα για τις τιμές των Ipad.H μόνη λογική τιμή είναι αυτή του βασικού ipad air 16gb  η οποία είναι ανταγωνιστική. Πολλά τα συν 100 ευρώ για κάθε στάδιο μνήμης παραπάνω.Πολλά και τα 400 ευρώ για ipad mini retina.Ευτυχώς μπορώ να φέρω από Αμερική. :P

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μην το κάνουμε vs το θέμα. Κάθε πλατφόρμα έχει τα αρνητικά και τα θετικά της και ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χρήστη η μία μπορεί να ταιριάζει στον καθένα μας.

Τώρα για τις τιμές των Ipad.H μόνη λογική τιμή είναι αυτή του βασικού ipad air 16gb  η οποία είναι ανταγωνιστική. Πολλά τα συν 100 ευρώ για κάθε στάδιο μνήμης παραπάνω.Πολλά και τα 400 ευρώ για ipad mini retina.Ευτυχώς μπορώ να φέρω από Αμερική. :P

Σαφώς και συμφέρει καλύτερα από Αμερική. Και γω περιμένω έναν φίλο από Αμερική Δεκέμβρη να φέρει το air που βγαίνει 362 ευρώ. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το air δεν εχει καμια ελπιδα!Στις 10+" θα γίνει μακελιο φετος στα tablets!

Μονο το mini retina εχει πολλες πιθανοτητες να σωσει την κατασταση και δωσει μεγαλες πωλησεις!

Να το βάλουμε sticky αυτό να έχουμε να γελάμε όταν θα ανακοινωθούν αργότερα οι πωλήσεις των νεων ipad... :P

• Like 4
Δημοσ.

Μονο το mini retina εχει πολλες πιθανοτητες να σωσει την κατασταση και δωσει μεγαλες πωλησεις!

Μη λες μεγαλα λογια. 

Δημοσ.

Eυτυχώς που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία το air όντας 9.7". Οταν είχα το ipad 4 όλοι λεγανε οτι είναι βαρύ και μεγάλο. Πιστεύω το air θα κερδίσει μερίδιο απο αυτους που δεν τους βόλευε λογο μεγέθους. Οι οποίοι είναι αρκετοί και ο λογος που πάιρνουν tablet είναι η ευχρηστία και όχι οι επιδόσεις....

Δημοσ.

Να το βάλουμε sticky αυτό να έχουμε να γελάμε όταν θα ανακοινωθούν αργότερα οι πωλήσεις των νεων ipad... :P

Πραγματικα καντο!

Ελπιζω να ειμαστε ολοι καλα μεχρι του χρονου,για συζητησουμε ποιος ειχε δικαιο τελικα!

Δημοσ.

Θα γίνει "χαμός" στην κινεζική σαβούρα tablets. Τα οποία τρέχουν Android! Για να ακουμπάμε τα ποτήρια δεν είναι και άσχημα, μερικά είναι και θερμαινόμενα. Έρχεται και χειμώνας!!! :P :P

• Like 1
Δημοσ.

Θα γίνει "χαμός" στην κινεζική σαβούρα tablets. Τα οποία τρέχουν Android! Για να ακουμπάμε τα ποτήρια δεν είναι και άσχημα, μερικά είναι και θερμαινόμενα. Έρχεται και χειμώνας!!! :P :P

Δεν ειναι μονο τα android,ειναι και τα windows tablets που πλεον αρχισαν να πεφτουν οι τιμες εχουν πολυ καλη ποιοτητα,αρκετη αυτονομια,ισχυρους τετραπυρινους cpu και πολυ καλο service απο εταιριες οπως ειναι η dell,lenovo κ.α.!

Απο την αλλη βαλε και τα υβριδικα ultrabook που επίσης εχουν πέσει πολυ οι τιμες τους(yoga2pro=800$ με ψιλοτερη αναλυση απο τα macbook retina),που αν και δεν ειναι tablets,θα κοψουν και αυτα πελατες προς αλλα 10+ tablets,λογο του υβριδικου τους χαρακτήρα!

Και εχουμε και τον κινεζο να πουλα με το κιλο,tablets με πολυ καλα χαρακτηριστηκα!

Ολοι αυτοι θα παιζουν σε συσκευες 10"+!

Ενω στην κατηγορία των 7&8,ο κινεζος δε πολυ πουλα γιατι δεν ειναι τοσο ανταγωνιστικες οι τιμες τους,τα windows8 tablets δεν ειναι τοσο optimized για τοσο μικρες οθονες και οι μονοι που θα παιζουν ειναι το nexus7,ipad mini2 και το note8!

Δημοσ.

Προς το παρον ο κυριαρχος ειναι τα android tablets,μη ξεχνιομαστε!

Και αν θες να τα πεταξεις τα λεφτα σου,δε θα σε εμποδίσω,μη ανησυχείς!Αλλα μη πετας λογια του αερα,για το "καλυτερο" tablet για ενα gadget που στην πραγματικοτητα ειναι υποδιεστερο απο τον ανταγωνισμο και τα πουλάνε κυρίως για αξεσουαρ στα καφε και τις κοινωνικες συγκεντωσεις και που βοηθαει σε πολυ συγκεκριμενο λογο!

Νομίζω οτι απάντησαν οι υπόλοιποι και δεν χρειάζεται ΚΑΝ να μπώ στη διαδικασία να απαντήσω. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω οτι απάντησαν οι υπόλοιποι και δεν χρειάζεται ΚΑΝ να μπώ στη διαδικασία να απαντήσω. Ευχαριστώ.

Μπηκες ομως και το χειροτερο ειναι,οτι δεν ειχες τιποτα να πεις!

Δημοσ.

Μπηκες ομως και το χειροτερο ειναι,οτι δεν ειχες τιποτα να πεις!

Ενώ όταν εσύ έγραψες ότι είναι υποδεέστερο του ανταγωνισμού, μπούκωσε ο σέρβερ από τα επιχειρήματά σου...

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ όταν εσύ έγραψες ότι είναι υποδεέστερο του ανταγωνισμού, μπούκωσε ο σέρβερ από τα επιχειρήματά σου...

Αν αρχισω να απαροιθμω τα πλεωνεκτηματα των windows tablets και των android,πιστευεις οτι θα εχει νοημα?

Ειναι ολα γνωστα και χιλιοειπωμενα και δεν υπαρχει νοημα να ξαναειπωθουν!

Και τελος,δε ειμαι εγω που βγηκα να πω για το tablet της αρεσκιας μου,οτι ειναι το καλυτερο tablet και οτι παιζει χωρις ανταγωνισμο,χωρις να μας τι εξηγησω ή να το δικαιολογησω!

Δημοσ.

Guys, τα πράγματα είναι απλά. Ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι τα tablet δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν πολύ βασικές εργασίες όπως πχ browsing, email, light gaming, γρήγορο editing κάποιων αρχείων, ανάγνωση pdf και e-book/comic καθώς επίσης και για συνομιλίες μέσω skype, viber από την άνεση του καναπέ μας ή την άπλα του κρεβατιού μας.

Με τα παραπάνω ως δεδομένο και αν θέλουμε ένα μηχάνημα να κάνει τα παραπάνω τέλεια και με μεγάαααααααλη αυτονομία τότε το ipad είναι μονόδρομος.

Αν τώρα στα παραπάνω προσθέσουμε και την ανάγκη αρκετών να περνάνε τη μουσική τους βιβλιοθήκη και να φορτώνουν το μηχάνημα ταινίες για να τις δουν στην 7" ή 10" οθόνη τότε μάλλον χάριν ευκολίας και επεκτασιμότητας μνήμης και μόνο το απόλυτο μηχάνημα είναι ίσως ένα android (όχι οποιοδήποτε όμως καθώς προσωπικά από τα noname έχω κάκιστες εμπειρίες).

Τέλος αν στις δυο παραπάνω περιπτώσεις υπολογίσουμε ότι κάποιος θέλει να κοτσάρει ένα ποντίκι! ή ένα πληκτρολόγιο!! και θέλει απόλυτη υποστήριξη flash περιεχομένου και γενικά να έχει το γραφείο μαζί του τότε μάλλον η επιλογή θα είναι ένα από τα επερχόμενα windows tablets.

Πείτε μου τώρα όμως ποιός ο λόγος να πάρει κάποιος ένα tablet και να το κάνει να μοιάζει με φορητό και να μην πάρει κατευθείαν ένα 13άρι να κάνει τη δουλειά του αν θέλει και αυτονομία και μικρό βάρος και συνδέσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Όσο αφορά την μέχρι τώρα διαμάχη apple vs the world νικητής είναι ξεκάθαρα αυτός που κάνει πιο σωστά τη δουλειά του, μην τα ξαναλέμε.

• Like 1
Δημοσ.

Πείτε μου τώρα όμως ποιός ο λόγος να πάρει κάποιος ένα tablet και να το κάνει να μοιάζει με φορητό και να μην πάρει κατευθείαν ένα 13άρι να κάνει τη δουλειά του αν θέλει και αυτονομία και μικρό βάρος και συνδέσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

#Tablet για το καναπε ή το κρεβατι για ελαφρυ browsing!

#Laptop με διπλη μπαταρια(tablet&keyboard) για μεγαλητερη αυτονομια για εξωτερικες δουλειες,ταξιδια και γενικα οπου χρειάζεσαι και φοριτοτητα και αυτονομια και το επαγγελματικο εργαλειο.

#Μονο οθονη και keyboard στην δουλεια,μονο οθονη και keybord στο γραφειο του σπιτιου(ιδιως γι'αυτους που δε χρειάζονται πολυ απαιτητικο pc).

Και ολα αυτα σε μονο μια συσκευη που θα εχεις ολα τα δεδομενα και τα προγραμματα σου,παντα μαζι σου οπου και αν πας και θα σου προσφέρει πολλαπλη χρηση και εμπειρια!

Δημοσ.

Αν αρχισω να απαροιθμω τα πλεωνεκτηματα των windows tablets και των android,πιστευεις οτι θα εχει νοημα?

Ειναι ολα γνωστα και χιλιοειπωμενα και δεν υπαρχει νοημα να ξαναειπωθουν!

Και τελος,δε ειμαι εγω που βγηκα να πω για το tablet της αρεσκιας μου,οτι ειναι το καλυτερο tablet και οτι παιζει χωρις ανταγωνισμο,χωρις να μας τι εξηγησω ή να το δικαιολογησω!

Να τα απαριθμήσεις... σε τίποτα άσχετους που δε ξέρουν για να πουλήσεις μούρη, όχι σε εμάς! B)

Τέλος, εσύ είσαι που μπήκες σε ένα θέμα που αφορά το ipad για να μας μιλήσεις για το πόσο καλύτερα είναι άλλα tablets.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...