Unforgiven21 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 θα μου πειτε;;;ποιος το αγοραζει για ανταλλακτικα;;;
Unforgiven21 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 αγγελιες πως βαζω;;μια βοηθεια...;;
balatsakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 παιδια εχω ενα προβλημα με το ipnone 4 μου... μου το εκανε ενας φιλλος format και τωρα οταν παω να το ανοιξω...μετα την απιλογη γλωσσας και χωρας και τλπ.. μου βγαζει κατι ρυθμισεις για internet και δεν μπορω να το κανω τπτ... εχει κανεις ιδεα τι μπορει να θελει αυτο..?
georgeadams Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μετά το format (η Apple το λέει Restore) για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το iPhone πρέπει να το "ενεργοποιήσεις". Για να γίνει αυτό πρέπει: - να έχεις βάλει ενεργή κάρτα SIM. - πρόσβαση στο internet (πχ μέσω Wi-Fi) ή να το συνδέσεις μέσω USB με ένα υπολογιστή που να τρέχει την τελευταία έκδοση του iTunes και να έχει πρόσβαση στο internet.
balatsakos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. θα προσπαθησω να ακολουθησω τα βηματα αυτα και ας ελπισουμε οτι θα καταφερω να το ανοιξω!!!
mao Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 iphone 4 κ προβλημα me i message καμια βοηθεια? *εκανα hard reset gia to FaceTime κ δουλεψε κ το iMessage οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα