Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά υποθέτω πως ναι. Σταμάτα να πειραματίζεσαι. Εγγύηση έχεις? Αν έχεις και δουν οι τεχνικοί πως το έχεις πειράξει, πολύ πιθανόν η εγγύηση να βγήκε άχρηστη. I give up. Η iMarilina που ξέρει πολλά περισσότερα από μένα θα σε κατατοπίσει καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν το ξέρω καθόλου το σάιτ αυτό. Κάνε κανά σταυρό. Αφού δε θες να ακούσεις :)

Δημοσ.

65€ αλλαγή μητρικής? ( Χωρίς ΦΠΑ )

Κάτι δεν πάει καλά. Μαϊμου μητρική μη σου βάλουν. Καλή τύχη.

Εντελώς. 

Δημοσ.

65 ευρω αλλαγη μητρικης οχι ε;;...οποτε καποιο σαιτ να αγοραζει χαλασμενα Iphone??? και ποσο πιανει αυτο ο συγκεκριμενο;;ποσα λεφτα;

Δημοσ.

Κοίτα να δεις πόσο ΑΠΛΑ είναι τα πράγματα. Βρίσκεις κάποιο site/μαγαζί που να ασχολείται μόνο με επισκευές συσκευών Apple. Πας την συσκευή, τους λες τι έχει γίνει, το κοιτάνε και σε ενημερώνουν για την ζημιά και το κόστος. Αυτό είναι όλο.  

Κάντο πρώτα και μετά σου απαντάμε.

• Like 1
Δημοσ.

65 ευρω αλλαγη μητρικης οχι ε;;...οποτε καποιο σαιτ να αγοραζει χαλασμενα Iphone??? και ποσο πιανει αυτο ο συγκεκριμενο;;ποσα λεφτα;

Αν θέλεις έχω να σου προτείνω πολύ καλό τεχνικό. 

Δημοσ.

Θα πρότεινα να συνεχίσετε τη συζήτηση μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Ας μη γεμίζουμε το forum με προσωπικές συζητήσεις.

Δημοσ.

Θα πρότεινα να συνεχίσετε τη συζήτηση μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Ας μη γεμίζουμε το forum με προσωπικές συζητήσεις.

Έστειλα ήδη γι'αυτό δεν απάντησα εδώ απάντησα στο πμ :)

Δημοσ.

παιδια με πηρανε τηλεφωνο και μου ειπαν οτι το κοστος ειναι 135 ευρω και ζητησα να μου το στειλουν πισω...καλα δεν εκανα;;;

E ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...