Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σημερα το εβαλα στο ρευμα και ανοιξε αλλα χωρις μπαταρια, και μου εβγαζε το γνωστο σημα με τ καλωδιο και μπροστα το itunes...αν παρω μπαταρια απο βδομαδα, θα γινει η αναβαθμιση κανονικα,...και ακομα....σας ειπα πως οταν ειχα τη μπαταρια και το ειχα στο ρευμα μολις το εβγαζα απο το ρευμα εκλεινε...με την νεα μπαταρια πρεπει μολις την βαλω να πατησω το κουμπι και να ανοιξει...σωστα;;; και χωρις ρευμα, μολις βαλω την μπαταρια δεν πρεπει να ανοιξει;;;

Κανονικά θα πρέπει να ανοίξει ναι. 

Δημοσ.

ενταξει αυριο περιμενω την μπαταρια...αλλα αν την βαλω δε θα ανοιξει κανονικα εφοσον υπηρχε προβλημα στο Restore...σφαλμα 21 μου εβγαλε...και κολλησε στην εξαγωγη λογισμικου...αρα, δε θα ανοιξει κανονικα με λογισμικο...θα πρεπει να κολλησει καπου και μετα θα το κανω update...αλλα στο Update θα μου ξαναπεταξει σφαλμα 21;

Δημοσ.

<p>ενταξει αυριο περιμενω την μπαταρια...αλλα αν την βαλω δε θα ανοιξει κανονικα εφοσον υπηρχε προβλημα στο Restore...σφαλμα 21 μου εβγαλε...και κολλησε στην εξαγωγη λογισμικου...αρα, δε θα ανοιξει κανονικα με λογισμικο...θα πρεπει να κολλησει καπου και μετα θα το κανω update...αλλα στο Update θα μου ξαναπεταξει σφαλμα 21;</p>

Το σφάλμα 21 ειναι πρόβλημα hardware. Αν εχεις το ίδιο με την καινούρια μπαταρία τότε σημαίνει ότι κάποιο άλλο πρόβλημα εχει.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα, σημερα ηρθε η μπαταρια την εβαλα παω να τ ανοιξω παλι τα ιδια...οποτε παταω να δω βιντεακι πως ανοιγει ολο το κινητο για να το καθαρισω....ε το ανοιξα εβγαλα μητρικη και τετοια ολα οπως στο βιντεο και εριξα σπρευ επαφων το ετριψα το ξαναεβαλα το εδεσα και παλι τα ιδια..με το usb αναβει μεχρι εκει που μ λεει να συνδεθω με itunes...μετα τιποτα.....σκεφτομαι να παρω καινουρια μητρικη...μπορει καποιος να ψαξει στο ebay μια για Iphone 4s καλη μεταχειρισμενη;; ευχαριστω

Δημοσ.

<p>παιδια καλησπερα, σημερα ηρθε η μπαταρια την εβαλα παω να τ ανοιξω παλι τα ιδια...οποτε παταω να δω βιντεακι πως ανοιγει ολο το κινητο για να το καθαρισω....ε το ανοιξα εβγαλα μητρικη και τετοια ολα οπως στο βιντεο και εριξα σπρευ επαφων το ετριψα το ξαναεβαλα το εδεσα και παλι τα ιδια..με το usb αναβει μεχρι εκει που μ λεει να συνδεθω με itunes...μετα τιποτα.....σκεφτομαι να παρω καινουρια μητρικη...μπορει καποιος να ψαξει στο ebay μια για Iphone 4s καλη μεταχειρισμενη;; ευχαριστω</p>

Ειναι πανάκριβα και δεν αξίζει. Δεν το πας σε τεχνικό καλύτερα να ησυχάσεις από το να δίνεις τσάμπα λεφτά για πειράματα;

Δημοσ.

Πήγαινε πρώτα να το δει κάποιος τεχνικός, να σου πει τι έχει, τι φτιάχνεται και τι όχι, πόσο θα σου κοστίσει και βλέπεις τι θα κάνεις μετά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...