mercu Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Εχω τον σκανερ CanonScan Lide 90.( και Windows Vista 32 bit) Κατεβασα το προγραμμα για σκαναρισμα Canon MP Navigator EX 2.1 CD για driver δεν εχω. Πως μπορω να βρω τον καταλληλο driver και ποια ειναι τα βηματα για να τον εγκαταστησω; (δεν εχω ιδεα) Κατεβασα αυτο: http://www.usa.canon.com/cusa/support/consumer/scanners/canoscan_series/canoscan_lide90#DriversAndSoftware Μου εβγαλε ενα παραθυρακι στην επιφανεια εργασειας Canon Solutions Menu. Οταν το ανοιγω μου βγαζει σφαλμα (δεν ξερω πως να επισυναψω εδω μια εικονα για να δειτε τι ακριβως λεει η ενδειξη σφαλματος)
mercu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν εχω 2-3 drivers για τον σκανερ αυτον, υπαρχει περιπτωση να εμποδιζει ο ενας τον αλλον να λειτουργησει; Εκανα κατι πειραματισμους, κατεβασα καποιος ντραιβερς, και καποιες βερζιον απο το MP Navigator, αλλα τιποτα..σφαλμα βγαζει. Θελω να τους διαγραψω για να τα παρω με την σειρα. Πως διαγραφω τους Drivers;
SPANK Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Συνήθως οχι δεν υπάρχει πρόβλημα αν εχεις προσπαθήσει να περάσεις πολλους drviers , αλλα πες λιγο τι windows εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα