NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Eμ δεν έχω ιδέα βγάλτον γυρνα σε ahci απο bios κανε το ινσταλλ στον hdd και μετά βάλε και τον ssd η καντο ανάποδα για να δεις τι φταιει
gdskate Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έβγαλα τον HDD και όλα καλά! Ευχαριστώ, παιδιά!
blazar Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω ένα στικάκι. Πήγα να μεταφέρω ότι αρχεία είχε μέσα, με αποκοπή, σε ένα φάκελο στο pc. Ξαφνικά σταμάτησε τη μεταφορά και έβγαλε ένα μήνυμα κάτι για προστασία ενός αρχείου (τραγουδιού). Πήγα να την επαναλάβω τη μεταφορά και έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Κλείνω το παράθυρο του usb και το ξανανοίγω και δεν μου εμφάνιζε κανένα αρχείο. Σαν να είναι άδειο. Δεν έχει κρατήσει πλέον και την ονομασία που είχε. Πάω να κάνω οποιαδήποτε μεταφορά αρχείου και μου βγάζει σφάλμα 0x8007045D. Δεν μπορώ να του κάνω ούτε διαμόρφωση, ούτε έλεγχο για σφάλματα. Έχει διαμόρφωση fat32. Καμιά ιδέα; Τα έφτυσε;
blazar Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το hdsentinel πως μπορεί να βοηθήσει για το φλασάκι;
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Σορρυ δεν ειδα οτι ειναι φλασακι. Δοκιμασε το σε αλλο πισι.
blazar Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το έχω δοκιμάσει και σε άλλο pc. Το πρόβλημα είναι στο φλασάκι. Διάβασα πως γίνεται με έναν τρόπο από το cmd. Το θέμα όμως είναι μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, ή αν τελικά πάει για πέταμα..
rfc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δε νομιζω οτι υπαρχει τροπος. Εγω προσωπικα δε γνωριζω κατι. Βεβαια ποτε δε ξερεις. Περιμενε μηπως κανας αλλος εχει καμια ιδεα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα