Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδιά!

Τα φώτα σας...

Σε ολοκαίνουργιο μηχάνημα, πάω να βάλω δικά μου Windows 7 Ultimate 64bit και μου πετάει το παρακάτω:

https://www.dropbox.com/s/utaout4yaej5rvd/Photo%2023-10-13%20-%2013%2019%2034.jpg

Η εγκατάσταση γίνεται σε SSD και έχω δοκιμάσει από DVD από USB και τίποτα!

Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Δεν βοηθάει το βιντεάκι... Μην μπερδεύεις τον άνθρωπο. Τσέκαρε δίσκο για τυχον bad sectors και ραμ με memtest. Αν και νομίζω οτι απλά το ιso σου έχει πρόβλημα. 

Δημοσ.

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά το βίντεο λέει για ένα πρόγραμμα που πρέπει να τρέξεις ενώ ΈΧΕΙΣ windows και σου βρίσκει το αίτιο και στο λύνει.

Εγώ, δεν έχω τίποτα στο μηχάνημα για να το τρέξω, όπως επίσης δεν μπορώ να τρέξω τα chkdsk κτλ που λέει το βίντεο στην αρχή.

Δεν βοηθάει το βιντεάκι... Μην μπερδεύεις τον άνθρωπο. Τσέκαρε δίσκο για τυχον bad sectors και ραμ με memtest. Αν και νομίζω οτι απλά το ιso σου έχει πρόβλημα. 

Μα, είναι όλα τα μέρη του μηχανήματος, του κουτιού!

Χθες, τα παρέλαβα... :P

Δημοσ.

Δεν εχει καμία σημασία αυτο. Δοκίμασε πρώτα με άλλα windows και αν το συνεχίσει άρχισε να κοιτάς προς hardware μερια.

Δημοσ.

http://www.memtest.org/ εδω κατεβάζεις το κάνεις bootable και το αφήνεις αρκετά να τρέξει. Τσέκαρε και τον σκληρο me hyrens.

Και απο το dvd και απο το usb με την νεα έκδοση σου έκανε τα ίδια ?

Δημοσ.

hyrens ????

Ναι και με το dvd και με το usb, τα ίδια.

"Προμηθεύομαι" και Win 8 Enterprise 64bit για να τεστάρω και τα 8 με usb.

Θα δοκιμάσω και κάτι άλλες 7 Ultimate με usb και βλέπουμε.

Δημοσ.

Καλά θα κάνεις ίσως έχει και το στικάκι θέμα έτσι :P Aπλά αν το συνεχίσει κοίτα προς hardware μερια ssd ram

Δημοσ.

Eμ δεν έχω ιδέα βγάλτον γυρνα σε ahci απο bios κανε το ινσταλλ στον ssd και μετά βάλε και τον hdd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...