pmik76 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Γειά σας Είμαι ένας κολλημένος χρήστης ενός παλαιού xperia x10 mini pro (u20). Εγω αρχίσει να αποδέχομαι 2 πράγματα. Οτι το κινητό μου δεν πάει πια και ότι δεν υπάρχει σύγχρονο με qwerty πληκτρολόγιο (με τίποτα blackberry, δε θέλω να θαφτώ τώρα που θα κλείσει όπως πάει). Είχα αλλάξει μπαταρίες (2, με την τελευταία την πιο "βαρβάτη" από dinodirect βάσει των χρηστών του xda-developers), έχω βάλει άλλο window manager (πιο ελαφρύ από της sony) αλλά τα προβλήματα είναι περιοδικά, επίμονα και ενοχλητικά (χάνεται το data transfer και επανέρχεται όποτε γουστάρει ή μετά από restart, τα push mails από google έρχονται με καθυστερήση πάνω από 5 λεπτά - όταν έρχονται, η μπαταρία ΔΕΝ πάει, άμα μιλήσω μέσα στην μέρα δεν πιάνει ένα 24ωρο). Επειδή η μπαταρία και τα emails είναι απαραίτητα για τη δουλειά μου, πρέπει να αλλάξω κινητό, έστω κι αν λεφτά δεν υπάρχουν. Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα φτηνό κινητό από τας κίνας, μικρής οθόνης (4") και όχι 5"+, με όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα με φλας και μπαταρία. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Ακούω προτάσεις και σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από pmik76
original911 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Γειά σας Είμαι ένας κολλημένος χρήστης ενός παλαιού xperia mini pro. Εγω αρχίσει να αποδέχομαι 2 πράγματα. Οτι το κινητό μου δεν πάει πια και ότι δεν υπάρχει σύγχρονο με qwerty πληκτρολόγιο (με τίποτα blackberry, δε θέλω να θαφτώ τώρα που θα κλείσει όπως πάει). Είχα αλλάξει μπαταρίες (2, με την τελευταία την πιο "βαρβάτη" από dinodirect βάσει των χρηστών του xda-developers), έχω βάλει άλλο window manager (πιο ελαφρύ από της sony) αλλά τα προβλήματα είναι περιοδικά, επίμονα και ενοχλητικά (χάνεται το data transfer και επανέρχεται όποτε γουστάρει ή μετά από restart, τα push mails από google έρχονται με καθυστερήση πάνω από 5 λεπτά - όταν έρχονται, η μπαταρία ΔΕΝ πάει, άμα μιλήσω μέσα στην μέρα δεν πιάνει ένα 24ωρο). Επειδή η μπαταρία και τα emails είναι απαραίτητα για τη δουλειά μου, πρέπει να αλλάξω κινητό, έστω κι αν λεφτά δεν υπάρχουν. Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα φτηνό κινητό από τας κίνας, μικρής οθόνης (4") και όχι 5"+, με όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα με φλας και μπαταρία. Τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν. Ακούω προτάσεις και σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Το να περάσεις custom rom το σκέφτηκες?
pmik76 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το να περάσεις custom rom το σκέφτηκες? Το σκέφτηκα, το έψαξα λίγο, είδα ότι είναι χάος στις επιλογές και στις διαδικασίες. Αν έχεις συγκεκριμένη πρόταση ROM που να βελτιώνει κάτι από τα παραπάνω, μπορείς να μου δώσεις link να δώ;
original911 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το σκέφτηκα, το έψαξα λίγο, είδα ότι είναι χάος στις επιλογές και στις διαδικασίες. Αν έχεις συγκεκριμένη πρόταση ROM που να βελτιώνει κάτι από τα παραπάνω, μπορείς να μου δώσεις link να δώ; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου αλλά θα ψάξω και θα σου πω.
bill27 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html αυτο ειναι οτι πιο vfm κυκλοφορει αυτη την στιγμη,με 55 ευρω. το μονο που δεν εχει ειναι φλας. το εχω ηδη παραγγειλη και το περιμενω....
original911 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν θέλεις για τσέκαρε αυτό.http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_mango
pmik76 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Διόρθωσα το αρχικό μου post, το κινητό μου είναι το x10 mini pro, οπότε η version είναι η mimmi για το cyanogenmod. @original911 θα το κοιτάξω @bill27 βλέπω ότι το προτιμούν πολλοί. Να μας πεις εντυπώσεις όταν έρθει. Αυτό πια με το flash δεν το καταλαβαίνω. Ενα led είναι και ο συγχρονισμός με την κάμερα. Τόσο δύσκολο; Από ότι βλέπω πολλή δουλειά για να καταλήξεις πάλι με ένα κινητό με bugs. Είμαι υποστηρικτής του open source αλλά να περάσω κάμποσες ώρες (μέρες για να το στήσω, να μην έχω το τηλέφωνο στο ενδιάμεσο και να καταλήξω σε κάτι προβληματικό... Δε θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως για την συνεισφορά.
original911 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Διόρθωσα το αρχικό μου post, το κινητό μου είναι το x10 mini pro, οπότε η version είναι η mimmi για το cyanogenmod. @original911 θα το κοιτάξω @bill27 βλέπω ότι το προτιμούν πολλοί. Να μας πεις εντυπώσεις όταν έρθει. Αυτό πια με το flash δεν το καταλαβαίνω. Ενα led είναι και ο συγχρονισμός με την κάμερα. Τόσο δύσκολο; Από ότι βλέπω πολλή δουλειά για να καταλήξεις πάλι με ένα κινητό με bugs. Είμαι υποστηρικτής του open source αλλά να περάσω κάμποσες ώρες (μέρες για να το στήσω, να μην έχω το τηλέφωνο στο ενδιάμεσο και να καταλήξω σε κάτι προβληματικό... Δε θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως για την συνεισφορά. Σου πρότινα την Cyanogen που ειναι απο τις καλύτερες custom αν υπάρχουν Bugs μην την δοκιμάσεις. Πάντως αν θέλεις κοίτα και κάποια Windows Phone μπορεί να σε καλύπτουν. Και κάτι άλλο φίλε τα κινέζικα δεν φημίζονται για την κάμερα τους.Μην νομίζεις οτι σε αποτρέπω και γω κινέζο εχω.
pp6210 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Διόρθωσα το αρχικό μου post, το κινητό μου είναι το x10 mini pro, οπότε η version είναι η mimmi για το cyanogenmod. @original911 θα το κοιτάξω @bill27 βλέπω ότι το προτιμούν πολλοί. Να μας πεις εντυπώσεις όταν έρθει. Αυτό πια με το flash δεν το καταλαβαίνω. Ενα led είναι και ο συγχρονισμός με την κάμερα. Τόσο δύσκολο; Από ότι βλέπω πολλή δουλειά για να καταλήξεις πάλι με ένα κινητό με bugs. Είμαι υποστηρικτής του open source αλλά να περάσω κάμποσες ώρες (μέρες για να το στήσω, να μην έχω το τηλέφωνο στο ενδιάμεσο και να καταλήξω σε κάτι προβληματικό... Δε θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πάντως για την συνεισφορά. διάβασε εδώ για το κινητό σου, είχα το x10mini και έχω ακόμα το xperia mini για τη δουλειά, σκυλί αξιοπιστίας και όσο γρήγορο (και μικρό) χρειάζεται! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=944569 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=268066&page=926 Αν θες πραγματικά να ασχοληθείς θα πρέπει να πάρεις απόφαση να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις kernel και μετά ρομ, το τηλεφωνάκι με τα 128 ΜΒ ραμ δεν θα μπορεί να κάνει και πολλά με τους όγκους των σύγχρονων browsers και εφαρμογών... σε αυτή την περίπτωση, ασχολήσου άφοβα με ότι έχει φτιάξει ο nAa (nobodyAtall), είναι από τους καλύτερους σε αυτό το παγκόσμιο φορουμ (ναι είναι Έλληνας!) και αν ποτέ δεις κάποιο xperia να έχει πάει στο φεγγάρι να είσαι σίγουρος οτι το έστειλε αυτός εκεί! Μια ρομ του που βρήκα στα γρήγορα με ενημερωμένα μηνύματα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1415026 σύμφωνα με σχόλια του Ιουλίου η έκδοση MiniCM7-2.2.2 με τον κερνελ nAa .29 είναι σταθερότατη με zero bugs Πάντως το push αναγκαστικά θα σου τρώει μπαταρία, και να ξέρεις, σε κανένα φτηνό no-name κινέζικο δεν είνια εγγυημένο οτι το μαιλ θα παίζει και η μπαταρία θα είναι αντάξια των προσδοκιών σου από καινούργιο τηλέφωνο - την έχω πατήσει ήδη με 2 lenovo που το εμαιλ δεν δουλεύει. 1
tiniakos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 http://www.minideal.net/zte-v889s-android-4-1-dual-core-mtk6577-1-0ghz-512mb-4gb-wcdma-3g-gsm-smartphone.html αυτο ειναι οτι πιο vfm κυκλοφορει αυτη την στιγμη,με 55 ευρω. το μονο που δεν εχει ειναι φλας. το εχω ηδη παραγγειλη και το περιμενω.... Το sar δεν μπορώ να το βρω πουθενά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα