KonstantineSt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; έκανα επαναφορά σε ένα 3G και εκεί που έλεγε ότι θα πάρει ώρα για να ενεργοποίηθεί με μια κάρτα Σίμ χωρίς πιν μόλις έκανε αναζήτηση μετά από λίγο έγραφε καμία υπηρεσία , το έκανα jb με redsnow αλλά πάλι τίποτα , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; έκανα επαναφορά σε ένα 3G και εκεί που έλεγε ότι θα πάρει ώρα για να ενεργοποίηθεί με μια κάρτα Σίμ χωρίς πιν μόλις έκανε αναζήτηση μετά από λίγο έγραφε καμία υπηρεσία , το έκανα jb με redsnow αλλά πάλι τίποτα , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Sent from my iPhone using Insomnia Kαλησπέρα, κανονικά με το redsn0w θα πρέπει να γίνει hacktivate, αν είναι κλειδωμένο ξένο τηλέφωνο. Εφόσον τό κανες jailbreak και άνοιξε, πήγαινε στη Cydia και κατέβασε το ultrasn0w και θα ξεκλειδώσει. Πήγαινε στις πηγές και αν δεν είναι μέσα βάλε το http://repo666.ultrasn0w.com και μετά κάνε αναζήτηση για ultrasn0w, εγκατέστησέ το και επανεκκίνηση και θα λειτουργήσει κανονικά με σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; έκανα επαναφορά σε ένα 3G και εκεί που έλεγε ότι θα πάρει ώρα για να ενεργοποίηθεί με μια κάρτα Σίμ χωρίς πιν μόλις έκανε αναζήτηση μετά από λίγο έγραφε καμία υπηρεσία , το έκανα jb με redsnow αλλά πάλι τίποτα , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Sent from my iPhone using Insomnia Kαλησπέρα, κανονικά με το redsn0w θα πρέπει να γίνει hacktivate, αν είναι κλειδωμένο ξένο τηλέφωνο. Εφόσον τό κανες jailbreak και άνοιξε, πήγαινε στη Cydia και κατέβασε το ultrasn0w και θα ξεκλειδώσει. Πήγαινε στις πηγές και αν δεν είναι μέσα βάλε το http://repo666.ultrasn0w.com και μετά κάνε αναζήτηση για ultrasn0w, εγκατέστησέ το και επανεκκίνηση και θα λειτουργήσει κανονικά με σήμα. To ' χεις ? Sent from my iPhone using Insomnia Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; έκανα επαναφορά σε ένα 3G και εκεί που έλεγε ότι θα πάρει ώρα για να ενεργοποίηθεί με μια κάρτα Σίμ χωρίς πιν μόλις έκανε αναζήτηση μετά από λίγο έγραφε καμία υπηρεσία , το έκανα jb με redsnow αλλά πάλι τίποτα , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ? Sent from my iPhone using Insomnia Kαλησπέρα, κανονικά με το redsn0w θα πρέπει να γίνει hacktivate, αν είναι κλειδωμένο ξένο τηλέφωνο. Εφόσον τό κανες jailbreak και άνοιξε, πήγαινε στη Cydia και κατέβασε το ultrasn0w και θα ξεκλειδώσει. Πήγαινε στις πηγές και αν δεν είναι μέσα βάλε το http://repo666.ultrasn0w.com και μετά κάνε αναζήτηση για ultrasn0w, εγκατέστησέ το και επανεκκίνηση και θα λειτουργήσει κανονικά με σήμα. Τίποτα ούτε με το ultraslow έκανα κάτι , και το εγκατεστησα και επανεκκινηση έκανα αλλά αυτό έκανε πάλι το ίδιο . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 To ' χεις ? Sent from my iPhone using Insomnia Τίποτα ούτε με το ultraslow έκανα κάτι , και το εγκατεστησα και επανεκκινηση έκανα αλλά αυτό έκανε πάλι το ίδιο . Sent from my iPhone using Insomnia Τί εννοείς αν τόχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λάθος μη δίνεις σημασία , τελικά μήπως μπορεις να καταλάβεις κ να μου εξηγήσεις τι γίνεται με την περίπτωση μου ; Sent from my iPhone using Insomnia Ούτε με το ultraslow έκανα δουλειά , πάλι τα ίδια έκανε . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λάθος μη δίνεις σημασία , τελικά μήπως μπορεις να καταλάβεις κ να μου εξηγήσεις τι γίνεται με την περίπτωση μου ; Sent from my iPhone using Insomnia Ούτε με το ultraslow έκανα δουλειά , πάλι τα ίδια έκανε . Sent from my iPhone using Insomnia Πήγαινε Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες και βγάλε μου ένα screenshot και στείλτο μου να δω τις λεπτομέρειες του κινητού. Σε ποιά έκδοση το πήγες όταν έκανες ρηστόρ? 4.2.1? Επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από το τηλέφωνο έκανες? ήταν jailbroken? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν έκανα επαναφορά από το τηλ μόνο απο το iTunes . Στην 4.2.1 εκανα ναι ,Για φωτο λίγο δύσκολο τώρα . Εκδοση 4.2.1(8C148) Μοντέλο MB702LL Αριθμός σειράς 85913LFZY7H Wifi 00:25:4B:5B:D5:E8 Bluetooth 00:25:4B:5B:D5:E7 Imei 011811002587886 ICCID -/ Firmware modem 05.15.04 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν έκανα επαναφορά από το τηλ μόνο απο το iTunes . Στην 4.2.1 εκανα ναι ,Για φωτο λίγο δύσκολο τώρα . Εκδοση 4.2.1(8C148) Μοντέλο MB702LL Αριθμός σειράς 85913LFZY7H Wifi 00:25:4B:5B:D5:E8 Bluetooth 00:25:4B:5B:D5:E7 Imei 011811002587886 ICCID -/ Firmware modem 05.15.04 Sent from my iPhone using Insomnia Αμερικάνικο είναι το LL. Θέλει ξεκλείδωμα με redsn0w Bάλε το τηλέφωνο σε DFU και ξανακάντο ρηστόρ και SETUP AS NEW, και μετά πάλι jailbreak/hacktivate και πέρνα το redsn0w. ΜΕ ΣΙΜ μέσα το ρηστόρ. Κατέβασε και αυτή την έκδοση ρεντσνόου http://blog.iphone-dev.org/post/25350690843/0615-fun#IDComment529388910 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα , λοιπόν όταν λες να το βάλω σε DFU εννοείς στο μενού του redsnow ; Γιατί το έκανα reboot απο το iTunes ξανά μετά κ το έχω αφήσει έτσι . Άρα πρέπει να κάνω πάλι jb πρωτα κ μετα να κάνω τη διαδικασία που μου είπες η να κάνω αυτη τη διαδικασια έτσι όπως το έχω τώρα ; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Καλημέρα , λοιπόν όταν λες να το βάλω σε DFU εννοείς στο μενού του redsnow ; Γιατί το έκανα reboot απο το iTunes ξανά μετά κ το έχω αφήσει έτσι . Άρα πρέπει να κάνω πάλι jb πρωτα κ μετα να κάνω τη διαδικασία που μου είπες η να κάνω αυτη τη διαδικασια έτσι όπως το έχω τώρα ; Sent from my iPhone using Insomnia Θα πας στο redsn0w και θα βρεις την επιλογή PWNED DFU και θα το συνδέσεις και θα ακολουθήσεις τη διαδικασία για να μπει σε DFU. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οκ με αυτό , μια απορία ακόμα θα το κάνω πρώτα jb ? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οκ με αυτό , μια απορία ακόμα θα το κάνω πρώτα jb ? Sent from my iPhone using Insomnia Ε μα φυσικά, πώς θα περάσεις ultrasn0w αμα δεν το κάνεις jailbreak να έχεις Cydia? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ok thank you . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Ok thank you . Sent from my iPhone using Insomnia Πες μου τί έγινε οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KonstantineSt Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αν καταφέρω και βρω χρόνο το σκ μόλις το κάνω , θα σε ενημερώσω . Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα