Προς το περιεχόμενο

καμία υπηρεσία σε iphone 3G

KonstantineSt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; έκανα επαναφορά σε ένα 3G και εκεί που έλεγε ότι θα πάρει ώρα για να ενεργοποίηθεί με μια κάρτα Σίμ χωρίς πιν μόλις έκανε αναζήτηση μετά από λίγο έγραφε καμία υπηρεσία , το έκανα jb με redsnow αλλά πάλι τίποτα , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; έκανα επαναφορά σε ένα 3G και εκεί που έλεγε ότι θα πάρει ώρα για να ενεργοποίηθεί με μια κάρτα Σίμ χωρίς πιν μόλις έκανε αναζήτηση μετά από λίγο έγραφε καμία υπηρεσία , το έκανα jb με redsnow αλλά πάλι τίποτα , μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?

Kαλησπέρα, κανονικά με το redsn0w θα πρέπει να γίνει hacktivate, αν είναι κλειδωμένο ξένο τηλέφωνο. Εφόσον τό κανες jailbreak και άνοιξε, πήγαινε στη Cydia και κατέβασε το ultrasn0w και θα ξεκλειδώσει. 

Πήγαινε στις πηγές και αν δεν είναι μέσα βάλε το http://repo666.ultrasn0w.com και μετά κάνε αναζήτηση για ultrasn0w, εγκατέστησέ το και επανεκκίνηση και θα λειτουργήσει κανονικά με σήμα. 

Kαλησπέρα, κανονικά με το redsn0w θα πρέπει να γίνει hacktivate, αν είναι κλειδωμένο ξένο τηλέφωνο. Εφόσον τό κανες jailbreak και άνοιξε, πήγαινε στη Cydia και κατέβασε το ultrasn0w και θα ξεκλειδώσει.

Πήγαινε στις πηγές και αν δεν είναι μέσα βάλε το http://repo666.ultrasn0w.com και μετά κάνε αναζήτηση για ultrasn0w, εγκατέστησέ το και επανεκκίνηση και θα λειτουργήσει κανονικά με σήμα.

To ' χεις ? Sent from my iPhone using Insomnia

Τίποτα ούτε με το ultraslow έκανα κάτι , και το εγκατεστησα και επανεκκινηση έκανα αλλά αυτό έκανε πάλι το ίδιο . Sent from my iPhone using Insomnia

To ' χεις ? Sent from my iPhone using Insomnia

Τίποτα ούτε με το ultraslow έκανα κάτι , και το εγκατεστησα και επανεκκινηση έκανα αλλά αυτό έκανε πάλι το ίδιο . Sent from my iPhone using Insomnia

Τί εννοείς αν τόχω?

Λάθος μη δίνεις σημασία , τελικά μήπως μπορεις να καταλάβεις κ να μου εξηγήσεις τι γίνεται με την περίπτωση μου ;

Ούτε με το ultraslow έκανα δουλειά , πάλι τα ίδια έκανε .

Λάθος μη δίνεις σημασία , τελικά μήπως μπορεις να καταλάβεις κ να μου εξηγήσεις τι γίνεται με την περίπτωση μου ;

Ούτε με το ultraslow έκανα δουλειά , πάλι τα ίδια έκανε .

Πήγαινε Ρυθμίσεις - Γενικά - Πληροφορίες και βγάλε μου ένα screenshot και στείλτο μου να δω τις λεπτομέρειες του κινητού. Σε ποιά έκδοση το πήγες όταν έκανες ρηστόρ? 4.2.1?

Επαναφορά ρυθμίσεων μέσα από το τηλέφωνο έκανες? ήταν jailbroken?

Δεν έκανα επαναφορά από το τηλ μόνο απο το iTunes . Στην 4.2.1 εκανα ναι ,Για φωτο λίγο δύσκολο τώρα .

Εκδοση 4.2.1(8C148)

Μοντέλο MB702LL

Αριθμός σειράς 85913LFZY7H

Wifi 00:25:4B:5B:D5:E8

Bluetooth 00:25:4B:5B:D5:E7

Imei 011811002587886

ICCID -/

Firmware modem 05.15.04

Δεν έκανα επαναφορά από το τηλ μόνο απο το iTunes . Στην 4.2.1 εκανα ναι ,Για φωτο λίγο δύσκολο τώρα .

Εκδοση 4.2.1(8C148)

Μοντέλο MB702LL

Αριθμός σειράς 85913LFZY7H

Wifi 00:25:4B:5B:D5:E8

Bluetooth 00:25:4B:5B:D5:E7

Imei 011811002587886

ICCID -/

Firmware modem 05.15.04

Αμερικάνικο είναι το LL. 

Θέλει ξεκλείδωμα με redsn0w 

Bάλε το τηλέφωνο σε DFU και ξανακάντο ρηστόρ και SETUP AS NEW, και μετά πάλι jailbreak/hacktivate και πέρνα το redsn0w. ΜΕ ΣΙΜ μέσα το ρηστόρ.

Κατέβασε και αυτή την έκδοση ρεντσνόου

http://blog.iphone-dev.org/post/25350690843/0615-fun#IDComment529388910

Καλημέρα , λοιπόν όταν λες να το βάλω σε DFU εννοείς στο μενού του redsnow ; Γιατί το έκανα reboot απο το iTunes ξανά μετά κ το έχω αφήσει έτσι . Άρα πρέπει να κάνω πάλι jb πρωτα κ μετα να κάνω τη διαδικασία που μου είπες η να κάνω αυτη τη διαδικασια έτσι όπως το έχω τώρα ;

Καλημέρα , λοιπόν όταν λες να το βάλω σε DFU εννοείς στο μενού του redsnow ; Γιατί το έκανα reboot απο το iTunes ξανά μετά κ το έχω αφήσει έτσι . Άρα πρέπει να κάνω πάλι jb πρωτα κ μετα να κάνω τη διαδικασία που μου είπες η να κάνω αυτη τη διαδικασια έτσι όπως το έχω τώρα ;

Θα πας στο redsn0w και θα βρεις την επιλογή PWNED DFU και θα το συνδέσεις και θα ακολουθήσεις τη διαδικασία για να μπει σε DFU. 

Οκ με αυτό , μια απορία ακόμα θα το κάνω πρώτα jb ?

Ε μα φυσικά, πώς θα περάσεις ultrasn0w αμα δεν το κάνεις jailbreak να έχεις Cydia?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...