Rizas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Έχω την κάρτα GTX 660 την οποία πήρα πρίν κανα 2 μήνες όταν παίζω παιχνίδια μετά απο κάποια ώρα αλλά όχι πάντα μου τρεμοπαίζει η οθόνη μου πέφτουν τα fps καμιά φορά παγώνει και τρώω crash!!Το pc είναι ολοκαίνουργιο και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει! Έπισης έβαλα προχτές τα windows 7 64bit και δεν μου διαβάζει και τα 8 giga ram!!
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τι drivers εχεις περασει?? Δοκιμασε να τους κανεις clean install να δεις τι παιζει. Για το αλλο θεμα, μπες στο bios και απενεργοποιησε την onboard καρτα γραφικων. Θα δεις το κανονικο μεγεθος της ram μετα.
Rizas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Τα τελευταία της nvidia έχω περασμένα αύτα που κατέβασε το προγραμμά της(driver R331.58)!! Clean install αν εννοείς απεγκατάσταση και εγκατάσταση το έχω κάνει!!
AiWaaa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Θες να μας πεις και θερμοκρασίες της καρτούλας καθώς παίζεις όπως επίσης το υπόλοιπο σύστημα σου και κυρίως τι τροφοδοτικό έχεις ?
Rizas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Θερμοκρασίες έχει κομπλέ δεν παίζω και κανα βαρύ παιχνίδι για να έχει ζόρι η κάρτα....είναι γύρο στους 50+- συνήθως!!! xfx pro 550w τροφοδοτικό asus m5 a97 r2.0 μητρική
AiWaaa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Θεωρητικά απο psu εισαι καλα. Αχα δεν έχει θέμα.. Δοκίμασε ενα furmark να δεις πως τα παει η και ενα valley
Rizas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Μάλλον είναι θέμα client παιχνιδίων ή ασυμβατότητας των windows 64μπιτ!! Κανένα πρόγραμμα δεν δείχνει πρόβλημα!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντος!!
Rizas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι τελικά είχαν πρόβλημα/ασυμβατότητα τα drivers της εταιρίας ξανα έδωσε ένα νέο update στην κάρτα γραφικών και όλα κομπλέ τώρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα