Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την κάρτα GTX 660 την οποία πήρα πρίν κανα 2 μήνες όταν παίζω παιχνίδια μετά απο κάποια ώρα αλλά όχι πάντα μου τρεμοπαίζει η οθόνη μου πέφτουν τα fps καμιά φορά παγώνει και τρώω crash!!
Το pc  είναι ολοκαίνουργιο και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει!

Έπισης έβαλα προχτές τα windows 7 64bit  και δεν μου διαβάζει και τα 8 giga ram!!

Δημοσ.

Τι drivers εχεις περασει?? Δοκιμασε να τους κανεις clean install να δεις τι παιζει. 

Για το αλλο θεμα, μπες στο bios και απενεργοποιησε την onboard καρτα γραφικων. Θα δεις το κανονικο μεγεθος της ram μετα.

Δημοσ.

Τα τελευταία της nvidia έχω περασμένα αύτα που κατέβασε το προγραμμά της(driver R331.58)!! Clean install  αν εννοείς απεγκατάσταση και εγκατάσταση το έχω κάνει!!

Δημοσ.

Θες να μας πεις και θερμοκρασίες της καρτούλας καθώς παίζεις όπως επίσης το  υπόλοιπο σύστημα σου και κυρίως τι τροφοδοτικό έχεις ?

Δημοσ.

Θερμοκρασίες έχει κομπλέ δεν παίζω και κανα βαρύ παιχνίδι για να έχει ζόρι η κάρτα....είναι γύρο στους 50+- συνήθως!!! 

xfx pro 550w τροφοδοτικό

asus m5 a97 r2.0 μητρική

Δημοσ.

Θεωρητικά απο psu εισαι καλα. Αχα δεν έχει θέμα.. Δοκίμασε ενα furmark να δεις πως τα παει η και ενα valley

Δημοσ.

Μάλλον είναι θέμα client παιχνιδίων ή ασυμβατότητας των windows 64μπιτ!! Κανένα πρόγραμμα δεν δείχνει πρόβλημα!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια πάντος!!  :-D

Δημοσ.

Ναι τελικά είχαν πρόβλημα/ασυμβατότητα τα drivers της εταιρίας ξανα έδωσε ένα νέο update στην κάρτα γραφικών και όλα κομπλέ τώρα!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...