Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

θα ήθελα την βοήθεια σας

αυτη την στιγμή εχω εναν core 2 duo e8400 αλλα μπορω να αγοράσω εναν μεταχειρισμένο q6600 ποιος είναι ο καλύτερος ? απο συμβατότητα το mobo μου τουσ υποστιρίζει και τους 2, παίζω γενικά κάποια games αλλα οχι τα τελευταια οπότε οι απαιήσεισ μου δεν είναι στον θεό

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.

Κράτα τα λεφτά σου για έναν i7 στο μέλλον δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση παρά μόνον το ότι έχει 4 πυρήνες η cpu... Στα παιχνίδια ο E8400 είναι πολύ καλύτερος και κλοκάρει πολύ παραπάνω...

• Like 2
Δημοσ.

http://www.cpu-world.com/Compare/704/Intel_Core_2_Duo_E8400_vs_Intel_Core_2_Quad_Q6600.html

Από την στιγμή που δεν παίζεις καινούργια παιχνίδια,μπορεί να θα δεις και πτώση με τον q6600 μιας και έχει μεν παραπάνω πυρήνες αλλά ο κάθε ένας είναι ποιο αδύναμος από τον κάθε πυρήνα του e8400.

Θα έχεις την δυνατότητα να τρέχεις ποιο πολλά προγράμματα παράλληλα χωρίς κολλήματα αλλά αν δεν σε περιορίζει πάνω σε αυτό ο e8400 που έχεις τώρα δεν θα καταλάβεις διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Κράτα τα λεφτά σου για έναν i7 στο μέλλον δεν υπάρχει καμία αναβάθμιση παρά μόνον το ότι έχει 4 πυρήνες η cpu... Στα παιχνίδια ο E8400 είναι πολύ καλύτερος και κλοκάρει πολύ παραπάνω...

Να κρατησει τα λεφτα του για i7 οταν δεν γνωριζεις καν τι καρτα γραφικων εχει/ποσα μπορει να δωσει για νεα?? Και απο την στιγμη που οπως αναφερει δεν παιζει πολλα και βαρια παιχνιδια για ποιο λογο να πεταξει λεφτα στον i7 οταν με τα λεφτα που κοστιζει ο μονο ο i7 αγοραζει i5 και μητρικη??

Δημοσ.

το υπολοιπο συστημα ειναι gpu 9800 gtx ram 4 gb sta 800 sata 2 hdd γενικα δεν ψηνομαι να κανω τρομερες επενδυσεις στο μηχανημα ελεγα αν ειχε ο q6600 τρομερη αλλαγη να τον αλλαζα αλλα μονο αυτο games παιζω το πολυ κανα lolaki αιντε και κανα wow στο τσακιρ κεφι γτ πλεον δεν προλαβαινω

αν και γενικα πιστευω οτι μαλλων θα μεινει με τον e 8400 παντου απο ότι ειδα ετσι λένε οτι ειναι πολυ minor upgrade

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...