Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα! Αποφασισα να αλλαξω το s3 μου με κατι νεοτερο και βρισκομαι αναμεσα σε αρκετα μοντελα... Κοιταζω κυριως καλη οθονη με αρκετη φωτηνοτητα και ευκρινεια, καλη μπαταρια, καλη κατασκευη και χωρις να με ενδιαφερει τοσο ο αποθηκευτικος χωρος ή αν εχει ραδιοφωνο κτλ.. Ειμαι αναμεσα σε GS4, LG G2, HTC One και Sony Xperia Z1.. Στα δυο πρωτα, GS4 και G2, εχει κανει καποιος συγκριση στις οθονες?? Προτιμω το G2 επειδη εχει μεγαλυτερη οθονη αλλα με τρομαζει που σε πολλα reviews βλεπω οτι σε εξωτερικο περιβαλλον με αρκετο φως, δεν τα παει τοσο καλα.. Απο θεμα χωρητικοτητας για το συγκεκριμενο δε τρομαζω μιας και το S3 που εχω, αφου οριμασε στα χερια μου, συνιδητοποιησα οτι τον τελευταιο καιρο δε παιζω με λιγοτερα απο 4gb διαθεσιμα και δε προκειται ποτε να περασω ταινια στο τηλεφωνο πχ... Καμια ιδεα για το τι να επιλεξω??
driverpit Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3533709/HTC-Butterfly-LTE-market-dependent.html +1 http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html το μόνο αρνητικό που έχει είναι ότι δεν δέχεται εξωτερική κάρτα μνήμης άπλα περιορίζεσαι με την ενσωματωμένη 16 gb 1
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3533709/HTC-Butterfly-LTE-market-dependent.html Απο τα πιο ομορφα κινητα της αγορας αλλα χειροτερη καμερα απο τα αλλα, χαμηλοτερος επεξεργαστης και επειδη ειναι περσινο μοντελο τη φοβαμαι την HTC...Μη σου πω οτι ηδη φανταζομαι πως το εχει ξεχασει το συγκεκριμενο..
driverpit Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 το ποιο καινούργιο μοντέλο του το s http://www.skroutz.gr/s/3656532/HTC-Butterfly-S.html η τιμή ανεβαίνει ψηλά όποτε καλύτερη επιλογή σε αυτά τα λεφτά εάν τα διαθέτης πας σε αυτό http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html 1
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το Note3 δε το κοιταω για 2 βασικους λογους...Το design του το βρισκω απαραδεκτο και ειναι πολυ βαρυ! (το οτι δε μπαινει στη τσεπη το παραβλεπω, στη χρηση δε με ενοχλει το μεγεθος αλλα δε το βρισκω και πρακτικο...)
gkotsop Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 To g2 έχει πρόβλημα στην αυτόματη κλήση pick-up και ως andoid Phone η lg δεν δείχνει και να τη νοιάζει πως θα εξελιχθεί στις ενημερώσεις των android .Επίσης δεν έχει την δυνατότητα για removable battery . Το note 3 δεν σου αρέσει . οπότε το sony Z1 είναι η καλύτερη επιλογή με οθόνη που έχει ζωντανά χρώματα και κάμερα 20.7 mp που ίσως να είναι και καλύτερή από κανονική φωτογραφικη μηχανή
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Θα παω στο Πλαισιο να τα βαλω διπλα διπλα. Αν το Note3 ηταν πιο ομορφο θα το επαιρνα με κλειστα τα ματια...Προς το παρον το σκεφτομαι ομως...Για την Lg δε ξερω τι υποστηριξη δινει αλλα πιστευω να μην ειναι στα επιπεδα της HTC. Το sony το θεωρω ωραιο και το μονο που με χαλαει ειναι τα bezels.
vrwmiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 περιμενε μια βδομαδα,βγαινει το Ν5 ,το γλυκοκοιταζω και εγω
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 περιμενε μια βδομαδα,βγαινει το Ν5 ,το γλυκοκοιταζω και εγω Δε νομιζω να ειναι πολυ πιο φθηνο απο τη σημερινη τιμη του Note 3 μιας και μιλαμε για τα ιδια specs..Απ'οσα εχω δει ωραιο φαινεται αλλα δε θα προτιμουσες το sammy???
kataramenos32 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 To g2 έχει πρόβλημα στην αυτόματη κλήση pick-up και ως andoid Phone η lg δεν δείχνει και να τη νοιάζει πως θα εξελιχθεί στις ενημερώσεις των android .Επίσης δεν έχει την δυνατότητα για removable battery . Το note 3 δεν σου αρέσει . οπότε το sony Z1 είναι η καλύτερη επιλογή με οθόνη που έχει ζωντανά χρώματα και κάμερα 20.7 mp που ίσως να είναι και καλύτερή από κανονική φωτογραφικη μηχανή Αν δεν απατωμαι αυτο που εβαλες ειναι copy-paste.Ζ1 ναι εχει καλυτερη καμερα ΑΛΛΑ η οθονη του δεν πιανει μια μπροστα σε G2 και Note 3.Τωρα εφοσον το παλικαρι δεν ενδιαφερεται για Note φευγει απευθιας για G2.Οθονη καταπληκτικη με ισως την καλυτερη ευκρινεια που ειναι και το βασικο που ζηταει αλλα και τα bezels του ειναι σχεδον ανυπαρκτα
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Το s4 γνωστου το εχω ψαξει αρκετα. Ολες αυτες οι δυνατοτητες που εχει, το οτι το κοιτας και σου χαμογελαει, τις θεωρω αχρειαστες για τη χρηση που κανω. Θα παω ομως σε λιγο να το συγκρινω διπλα διπλα με το g2 να το δω...Μου αρεσει αλλα με τρομαζει ταυτοχρονα το "ips panel"...Τη φωτεινοτητα φοβαμαι αλλα σε λιγο θα το λυσω..
vrwmiaris Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δε νομιζω να ειναι πολυ πιο φθηνο απο τη σημερινη τιμη του Note 3 μιας και μιλαμε για τα ιδια specs..Απ'οσα εχω δει ωραιο φαινεται αλλα δε θα προτιμουσες το sammy???Τι λες ρε φίλε, θα έχει 349$ στο play store, άντε εδώ στην Ουγκάντα να έχει 400€ για κάνα μήνα με δυο, πάλι αξίζει. Εάν δεν βρουν άκρη με το KNOX με τα σαμμυ τα κλάνω, δεν είμαι φαν μπόι αν και δεν γουστάρω lg
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Αστο το play store, μιλαμε για Ελλαδισταν only. Και αυτο που θελω να πω ειναι οτι θα προτιμουσα το Note3 με ολα τα εξτρα που εχει και ας ειναι πιο ακριβο. Τωρα αν παιξει Ελλαδα 400 ευρω το συζηταμε..Φανταζομαι ομως θυμασαι τη τιμη για το Nexus 4 στο launch. Το να περιμενω ομως να πεσει, δε λεει κατι...Μεχρι να πεσει παμε για το S5 και ουτω καθεξης. :)
Zapee995 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Λοιπον! Πηγα και τα εβαλα διπλα διπλα! (GS4-G2-Note3-Z1). Το GS4 το βγαζω στην απεξω οπως και το Z1, το πρωτο γιατι ψαχνω κατι διαφορετικο απο Galaxy (μετα το S3) και το δευτερο λογω σχεδιασμου... Εμειναν G2 και Note3 οποτε πεταξα μεσα και το Lumia 1020... Για το G2 αυτα που μου αρεσαν ειναι οτι ηταν το πιο smooth απ'ολα με τη μεγαλυτερη ευκρινεια και τη πιο ζωντανη καμερα, τουλαχιστον σε εσωτερικο χωρο (πραγμα που μου εκανε εντυπωση). Δυστυχως ομως με χαλασε η φωτηνοτητα η οποια εξαρχης ηταν full και δε μπορουσε να ξεπερασει ουτε το S3 μου. Το Note3 απο την αλλη, δεν ηταν τοσο smooth οσο το G2 αλλα η φωτεινοτητα και σπιρταδα των χρωματων το αποζημιωσε. Αρνητικο, αυτο που φοβομου..Το μεγεθος του. Το 1020 το αφησα στην ακρη μετα απο τα τεστ των αλλων. Μετα απ'ολα αυτα λεω να παω σε Note3 32Gb να τελειωνω...Αγορα απο Skroutzομαγαζο. Το Note3 δε το κοιταω για 2 βασικους λογους...Το design του το βρισκω απαραδεκτο και ειναι πολυ βαρυ! (το οτι δε μπαινει στη τσεπη το παραβλεπω, στη χρηση δε με ενοχλει το μεγεθος αλλα δε το βρισκω και πρακτικο...) Ναι εγω ειμαι αυτος! :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα