Σαϊνόμπι Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Παραθετω ενα prntscrn απο 2 διαφορετικα προγραμματα που μου βγαζουν διαφορετικο health για τον ssd μου. Παιζει η αποκλιση 2% που εχει το HDD Sentinel να προκειται για λαθος στον αλγοριθμο του και τελικα να ισχυει το 100% του Crystal?
AiWaaa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύουν τι λένε τα προγράμματα και εγώ στην ίδια φάση ειμαι αλλα δεν του δινω σημασία καν.. http://prntscr.com/1z5gph 1
WalkerSW Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 To crystal ειναι πιο αξιοπιστο απο το sentinel οσο αφορά τους ssd.
MauMaus Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 μην δινεις βαση σε αυτη την αποκλιση δε λεει απολυτως τιποτα ! αξιοπιστα και τα δυο ειναι ! οταν θελεις να τον πουλησεις χρησιμοποιησε το Crystal 1
STORM1978 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Αν κατεβάσεις την τελευταία έκδοση του HDS θα σου αναγράφει την πραγματική τιμή! Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τον 840 Pro και έβγαζε 98% την 4η μέρα, κατέβασα την 4.2 νομίζω είναι η τελευταία και ξαναπήγε στο 100%. Αλλιώς κατεβάζεις το αντίστοιχο της sandisk που είναι και το πλέον προτεινόμενο να κάνεις και έχεις την σιγουριά του κατασκευαστή! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα