Nahock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, θέλω να ρωτήσω εάν γίνεται στον chrome όταν επιλέγουμε ένα κείμενο εάν μπορούμε να προσθέσουμε κάποιες επιλογές στο δεξί κλικ εκτός από το "Αναζήτηση στην google για". Θέλω ας πούμε να κάνω αναζήτηση και στο youtube και σε άλλα site, να προσθέσω δηλαδή αυτά που χρειάζομαι.
jim_p Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δεν ξερω αν γινεται με καποιο προσθετο για να εχει συμπεριφορα οπως της opera, πχ search και απο κατω search with > google/bing/yahoo κλπ. Χωρις προσθετο δεν γινεται σιγουρα. Αν ψαχνεις με καποιον αλλο συχνοτερα απο οτι ψαχνεις με το google, ορισε τον σαν default search engine στις ρυθμισεις του chrome. Βρηκα και ενα προσθετο... https://chrome.google.com/webstore/detail/right-click-search/nighooodcnmfknlcihembhpifegnoooc
Nahock Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Καλό φαίνεται αλλά δε με αφήνει να βάλω αυτά που θέλω εγώ. Ευχαριστώ πάντως. (Βρήκα κάνα δυο πρόσθετα που σου επιτρέπουν να προσθέτεις.) Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος για να προσθέτεις μηχανές αναζήτησης μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα χωρίς πρόσθετα;
Destro.Malhunt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δες στο τελευταίο τμήμα από εδώ για τη διαχείριση των μηχανών αναζήτησης. Δεν σου δίνει έλεγχο με δεξί κλικ, αλλά με μια λέξη κλειδί μπορείς να κάνεις μια αναζήτηση σε site το οποίο το έχεις συνδέσει με τη λέξη κλειδί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα