Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, έχουν προβλέψει και για εσάς.

Ειδικά μαθήματα που σε κάνουν δεξιόχερα.

Έχει και μαθήματα "έξυπνων" σχολίων; Να κάνεις μια εγγραφή!

Δημοσ.

Έχει και μαθήματα "έξυπνων" σχολίων; Να κάνεις μια εγγραφή!

Τι έγινε ρε φίλε? Σε προσέβαλα με κάποιον τρόπο? Ή απλά σου αρέσει να ασχολούνται μαζί σου??? Τι? Σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός??? Τι???

Δημοσ.

Προβλήματα στο σπίτι; Κέρατο; Παραλήρημα; Τι απ' όλα έχεις; Εγώ είμαι απλά αριστερόχειρας. ;)

Δημοσ.

Πες μου στ' αλήθεια. Εγώ είμαι εδώ για εσένα. Τι σε απασχολεί? Κόμπλεξ κατωτερότητας? Ανωτερότητας μήπως? Έλα, πες μου. Δεν έχει ποτέ κάποιος ασχοληθεί μαζί σου και αισθάνεσαι όμορφα όταν κάποιος το κάνει έστω και με αυτό τον τρόπο? Ο ψυχολόγος σου τι λέει για όλο αυτό που σου συμβαίνει? Έλα, πες μου. Δεν θα σε παρεξηγησω...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

με τους αριστεροχειρες τι γινεται? οτι παρομοιο εχω δοκιμασει σαν αριστεροχειρας δεν κανει δουλεια, επειδη οι αριστεροχειρες γραφουμε τα γραμματα συνηθως με αναποδη φορα τετοια λογισμικα μπερδευονται...

Στα windows υπαρχει ρυθμηση για δεξιοχειρες ή αριστεροχειρες,οταν κανεις calibration της touchscreen!

Για τα android,δε ξερω αν υπαρχει μια τετοια επιλογη!Αλλα ειναι απο τα πιο σημαντικα features που πρεπει να εχει,ιδίως αυτα που εχουν active digitizer!

Δημοσ.

Ναι, έχουν προβλέψει και για εσάς.

Ειδικά μαθήματα που σε κάνουν δεξιόχερα.

τι ρατσισμος :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...