aleyros Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ας βάλει και η Apple στο Siri ελληνικά Sent from my iPhone using Insomnia
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ναι, έχουν προβλέψει και για εσάς. Ειδικά μαθήματα που σε κάνουν δεξιόχερα. Έχει και μαθήματα "έξυπνων" σχολίων; Να κάνεις μια εγγραφή!
knbsep Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Έχει και μαθήματα "έξυπνων" σχολίων; Να κάνεις μια εγγραφή! Τι έγινε ρε φίλε? Σε προσέβαλα με κάποιον τρόπο? Ή απλά σου αρέσει να ασχολούνται μαζί σου??? Τι? Σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός??? Τι???
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Προβλήματα στο σπίτι; Κέρατο; Παραλήρημα; Τι απ' όλα έχεις; Εγώ είμαι απλά αριστερόχειρας.
knbsep Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Πες μου στ' αλήθεια. Εγώ είμαι εδώ για εσένα. Τι σε απασχολεί? Κόμπλεξ κατωτερότητας? Ανωτερότητας μήπως? Έλα, πες μου. Δεν έχει ποτέ κάποιος ασχοληθεί μαζί σου και αισθάνεσαι όμορφα όταν κάποιος το κάνει έστω και με αυτό τον τρόπο? Ο ψυχολόγος σου τι λέει για όλο αυτό που σου συμβαίνει? Έλα, πες μου. Δεν θα σε παρεξηγησω...
adi32 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 πως ενεργοποιειται το ρημαδι ? κανω αυτα που λεει εδω αλλα δε μου εχει επιλογη Χειρόγραφο
ektor7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 με τους αριστεροχειρες τι γινεται? οτι παρομοιο εχω δοκιμασει σαν αριστεροχειρας δεν κανει δουλεια, επειδη οι αριστεροχειρες γραφουμε τα γραμματα συνηθως με αναποδη φορα τετοια λογισμικα μπερδευονται...Στα windows υπαρχει ρυθμηση για δεξιοχειρες ή αριστεροχειρες,οταν κανεις calibration της touchscreen!Για τα android,δε ξερω αν υπαρχει μια τετοια επιλογη!Αλλα ειναι απο τα πιο σημαντικα features που πρεπει να εχει,ιδίως αυτα που εχουν active digitizer!
dimos47ki7 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ναι, έχουν προβλέψει και για εσάς. Ειδικά μαθήματα που σε κάνουν δεξιόχερα. τι ρατσισμος
Galaxia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πω πω πρέπει να πήξανε οι άνθρωποι για να το καταφέρουν αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα