kate.lr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Προσφατα αγορασα ενα access point για να μπορεσω να εχω ιντερνετ απο τον τριτο λροφο στον πρωτο .. το εχω συνδεσει λοιπον μεσω ethernet ομως δεν εχω καταφερει μα του βαλω κωδικο διοτι προσπαθω να μπω στην σελιδα του ρουτερ και δεν με αφηνει λογω του ip .. υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω μονη μου;;; Α! Επισης Το access point ειναι turbo- x και το ρουτερ είναι hol!!!
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2013 Προσφατα αγορασα ενα access point για να μπορεσω να εχω ιντερνετ απο τον τριτο λροφο στον πρωτο .. το εχω συνδεσει λοιπον μεσω ethernet ομως δεν εχω καταφερει μα του βαλω κωδικο διοτι προσπαθω να μπω στην σελιδα του ρουτερ και δεν με αφηνει λογω του ip .. υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω μονη μου;;; Α! Επισης Το access point ειναι turbo- x και το ρουτερ είναι hol!!! axxxx θα βαλω τις φωνες.γιατι πατε και παιρνετε Turbo x.μεχρι και access points βγαζουν τωρα.απλα ελεος για το πλαισιο.απο εκει και περα θα ξεκινησεις αναποδα.πρωτα θα σεταρεις το access point και μετα θα το συνδεσεις πανω στο ρουτερ της Hol.αν το ρουτερ πχ της hol ειναι 192.168.1.254 τοτε το access point θα πρεπει να το βαλεις 192.168.1.253 και λογικα να του κλεισεις και τον dhcp.και του βαζεις κλειδωμα και μετα το συνδεεις με το ρουτερ της Hol και δοκιμαζεις.στο ασυρματο μπορεις να βαλεις το ιδιο ssid μπορεις και διαφορετικο.καλο θα ηταν αν το ρουτερ της Hol το βαλεις στο καναλι 1 τοτε το access point να το βαλεις 6 η 11.δηλαδη να εχουν 5 καναλια διαφορα.παιζεις απο 1 εως 11.δεν πας στο 12 δεν πας στο 13.αυτα για αρχη επισης μπορεις να βαλεις και ιδιο ονομα και ιδιο κωδικο και απλα διαφορετικο καναλι ωστε οταν πηγαινεις απο τον πρωτο στον τριτο και αναποδα να μην χρειαζεται να αλλαζεις δικτυο 2
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 συνηθως tenda ειναι της tublox τοσο καλαααααα......
poihths Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι της turbox απλα τα μεταπωλει στην ελλάδα το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι @@μαρκα... επεσε ενα στα χερια μου κ δεν ειχε καν dhcp σερβερ... δηλαδη αν δεν έχεις ρουτερακι σπιτι δεν μπορεις να κανεις δουλεια
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 δεν ειναι της turbox απλα τα μεταπωλει στην ελλάδα το προβλημα δεν ειναι οτι ειναι @@μαρκα... επεσε ενα στα χερια μου κ δεν ειχε καν dhcp σερβερ... δηλαδη αν δεν έχεις ρουτερακι σπιτι δεν μπορεις να κανεις δουλεια αν ειναι σκετο access point δεν εχει και λογο να εχει dhcp server.αφου dhcp θα κανει οτι εχεις πριν απο αυτο.κατα τα αλλα ειναικαι @@ μαρκα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα