Προς το περιεχόμενο

Iphone 3gs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βρω τροπο να ενεργοποιησω τι iphone χωρις καρτα sim... Μετα απο νερο δεν την καταλαβαινει καθολου... Εκανα τη βλακεια και ενημερωσα το ios και δν μπορω να κανω τπτ τωρα.. Επιλεγω γλωσσα κ μετα θελει τη sim για να συνεχισει.. Εκτος απο το να αλλαξω μητρικη.. Μπορω να κανω κατι αλλο;

Δημοσ.

Θελω να βρω τροπο να ενεργοποιησω τι iphone χωρις καρτα sim... Μετα απο νερο δεν την καταλαβαινει καθολου... Εκανα τη βλακεια και ενημερωσα το ios και δν μπορω να κανω τπτ τωρα.. Επιλεγω γλωσσα κ μετα θελει τη sim για να συνεχισει.. Εκτος απο το να αλλαξω μητρικη.. Μπορω να κανω κατι αλλο;

Kαλημέρα. Κακώς αναβάθμισες κλειδωμένο τηλέφωνο, τόσα χρόνια τα λέμε. 

Κατ'αρχάς κατέβασε το TinyUmbrella στον υπολογιστή, σύνδεσε το τηλέφωνο, πήγαινε στην καρτέλα Advanced και τίκαρε το "Request SHSH from Cydia" και πάτα SAVE SHSH και πες μου τί σου βγάζει.

Δεύτερον, κατέβασε το iBoot και τρέξτο και πες μου αν είναι old ή new bootrom.

Και μετά θα σου πώ τί να κάνεις. Αν είσαι τυχερός μπορούμε να το κατεβάσουμε σε άλλη έκδοση, να φτιάξουμε και τη baseband και να γίνει hacktivate με redsn0w και να ξεκλειδώσει. 

Πες μου όμως πρώτα αυτά. 

Βέβαια και στην 6.1.3 μπορείς να κάνεις hacktivate με redsn0w αλλά πρώτα πες μου τα παραπάνω. 

Δημοσ.

μπορεις να μου στειλεις καποιο λινκ, οδηγο η βιντεο για το iboot

δε χρειάζεται οδηγό. Το κατεβάζεις το τρέχεις, ένα κουμπί έχει ολο κι ολο που το πατάς και σου λέει "your iphone is old bootrom" ή your iphone is new bootrom.

κανε google "download iboot"

Δημοσ.

σορυ π αργησα, λοιπον πιστευω οτι αυτα χρειαζεσαi

http://s9.postimg.org/lij1slv0v/2013_10_24_20_05_58_764x244.png

http://s9.postimg.org/jo67av80f/2013_10_24_21_37_05_280x40.png

Ώρε καλά μπάχαλο. Έχει περαστεί ipad baseband (6.15.00) από καποιον, που δε θα έπρεπε ειδικά επειδή είναι new bootrom. 

Πρέπει να κάνεις DOWNGRADE IPAD BASEBAND 

Για δες εδώ για αρχή και κάνε αυτά που λέει ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ.

http://www.jailbreakqa.com/questions/149880/iphone-3gs-new-bootrom-and-ultrasn0w

και μόλις γίνει downgrade η baseband ξαναπερνάς το ultrasn0w και θα σαι οκ (ελπίζω, και λέω ελπίζω γιατί ειναι μεγάλη βλακεία αυτό που έκανε όποιος το έκανε)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το εκανα αλλα,

πηγαινε να κανει επανεκινηση λογικα..και δν ανοιξε...δν καταλαβαινει τπτ..ουτε φορτιση ουτε pc ουτε τπτ,τα κουμπια δν κανουν κατι, κλειστο τελειως(δν ξερω αν φταιει αυτο, παντως οταν η μπαταρια εφτανε στο 60% εσβηνε, αλλα το εβαζα για φορτιση και μου εδειχνε οτι τουλαχιστον φορτιζει)...τωρα?

Επεξ/σία από takisanar
Δημοσ.

Αν εχει παρει νερο, και μπαταρια να αλλαξεις πιθανοτατα τα ιδια θα σου κανει και θα χρεωθεις και τσαμπα. Βραχυκυκλωμενο μου ακουγεται το τηλεφωνο, και σε 3Gs δε νομιζω οτι συμφερει καν να ασχοληθεις γιατι θα πληρωσεις περισσοτερα απ οσα αξιζει το ιδιο το τηλεφωνο. Μονο αν το παρει κανενας τεχνικος κοψοχρονια να το παλεψει μηπως το φτιαξει ισως σε συμφερει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...